صفحه 194 از 428 نخستنخست ... 94144184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203204244294 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,931 تا 1,940 , از مجموع 4277

موضوع: راهنمای روزهای اول برای تازه واردان به كانادا

پیش فرض پاسخ : راهنمای روزهای اول برای تازه واردان به كانادا

یه سوالم دارم نمیدونم کجا بپرسم
    برای گرفتن شهروندی 3 سال را باید پیوسته اونجا باشیم؟ یعنی توی این سه سال اگه یه دفعه هم از کانادا خارج بشیم، نمیشه شهروندی گرفت؟

Member
    رشته و دانشگاه
    مخابرات

سلام. برای کلاس ها هفته ای 30 تا 115 دلار که بستگی به روش مهاجرتیتون داره میدن باضافه هزینه رفت و آمد البته اگر کلاسای فول تایم برین یعنی از 8.30 تا 16.30 ولی اگر پارت تایم برین کمک هزینه بهتون تعلق نمیگیره. یکی از دوستای من یک ماهی میشه کلاس میره خیلی راضیه من هم از یک ماه دیگه کلاسام شروع میشه. روی سایت اداره مهاجرت کبک می تونین اطلاعات بیشتری بدست بیارین.
    نقل قول نوشته اصلی توسط hajar نمایش پست ها
    سلام
    میدونید الان برای شرکت در کلاسهای فرانسه ماهی چقدر میدن؟ کلا این کلاسهارو خوب ارزیابی می کنید؟
    Montreal, QC: app.filed December 1, 2011.file transfer January 31, 2012. in process February 24, 2012. Medical done November 3, 2011 ext 1 year.Landing Fee June 15, 2012. CSQ August 2, 2012. Passport request January 3, 2013.

Member
    رشته و دانشگاه
    مخابرات

فکر کنم توی مدت 4 سال باید 1095 روز داخل کانادا باشین تا بتونین شهروندی بگیرین.
    برای گرفتن شهروندی 3 سال را باید پیوسته اونجا باشیم؟ یعنی توی این سه سال اگه یه دفعه هم از کانادا خارج بشیم، نمیشه شهروندی گرفت؟
    Montreal, QC: app.filed December 1, 2011.file transfer January 31, 2012. in process February 24, 2012. Medical done November 3, 2011 ext 1 year.Landing Fee June 15, 2012. CSQ August 2, 2012. Passport request January 3, 2013.

نقل قول نوشته اصلی توسط mojdeh_k نمایش پست ها
    سلام. برای کلاس ها هفته ای 30 تا 115 دلار که بستگی به روش مهاجرتیتون داره میدن باضافه هزینه رفت و آمد البته اگر کلاسای فول تایم برین یعنی از 8.30 تا 16.30 ولی اگر پارت تایم برین کمک هزینه بهتون تعلق نمیگیره. یکی از دوستای من یک ماهی میشه کلاس میره خیلی راضیه من هم از یک ماه دیگه کلاسام شروع میشه. روی سایت اداره مهاجرت کبک می تونین اطلاعات بیشتری بدست بیارین.
    ممنون از شما
    1-ما اسکیل ورکر هستیم، هفته ای چقدر میشه؟ به هر نفر تعلق میگیره یا یه نفر از خانواده؟
    2- کلا چند ماه طول میکشه؟
    3- مهمه جای برگزاری کلاسها کجا باشه؟ از نظر کیفیت کلاسها؟ مثلا کلاسهایی که توی دانشگاه هست، بهتره؟
    ویرایش توسط hajar : June 1st, 2013 در ساعت 07:47 PM

Member
    رشته و دانشگاه
    مخابرات

راستش نمیدونم به اسکیلدورکر چقدر تعلق میگیره فقط میدونم که اون 30 دلار مال کیس های اسپانسرشیپ هست. به هر نفر جداگانه تعلق می گیره. بستگی به سطح زبانتون داره که چند ماه طول بکشه ولی درکل 1800 ساعت میشه از این کلاس ها استفاده کرد. محل برگزاری کلاس ها هم براساس آدرس محل سکونتتون مشخص میشه نزدیک ترین به محل سکونت. دوست من کالج میره خیلی از کلاس هاش راضیه. البته همیشه نزدیک خونه نمی افتید چون خود من اگه این قانون رعایت میشد باید uqam می افتادم ولی افتادم توی یک مدرسه در دور افتاده ترین نقطه شهر که باید تمام تلاشم رو بکنم که بتونم جابجا کنم.
    ممنون از شما
    1-ما اسکیل ورکر هستیم، هفته ای چقدر میشه؟ به هر نفر تعلق میگیره یا یه نفر از خانواده؟
    2- کلا چند ماه طول میکشه؟
    3- مهمه جای برگزاری کلاسها کجا باشه؟ از نظر کیفیت کلاسها؟ مثلا کلاسهایی که توی دانشگاه هست، بهتره؟

Senior Member mehran23 آواتار ها

بايد توي چهار سال، سه سالو توي كانادا بوده باشيد.

ApplyAbroad Guru marjanmohajer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

خارج شدن كه مشكل نداره ولي فقط زماني مي تونيد براي سيتي زن شدن اقدام كنيد كه سه سال تموم يا ١٠٩٥ روز در مدت چهار سال، در كانادا بوده باشيد.

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط basiri نمایش پست ها
    سلام دوستان
    بازم خدا رو شکر کنین با چشم یه چیزی می بینین برنین تو سرش . خانه ما بد باگس داره اصلاً نمی بینیشون فقط صبح که پا مشیم نامردها اساسی از خونمون تغذیه کردن . والا آدم تو این کشور جانورهایی می بینه که تعجب می کنه .
    این رو حتما باهاش مقابله کنید که خدایی نکرده گرفتار بیماری هایی نشید که گاهی منتقل میکنن.
    امیدوارم فایل ضمیمه کمکی در این زمینه باشه.
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

Member maraljoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط basiri نمایش پست ها
    سلام دوستان
    بازم خدا رو شکر کنین با چشم یه چیزی می بینین برنین تو سرش . خانه ما بد باگس داره اصلاً نمی بینیشون فقط صبح که پا مشیم نامردها اساسی از خونمون تغذیه کردن . والا آدم تو این کشور جانورهایی می بینه که تعجب می کنه .
    ای بابا ، یعنی شما دارین به زندگی مسالمت آمیز با بدباگ ادامه میدین !؟ توی تورنتو مثل وضعیت اورژانسی باهاش برخورد میکنن ، میان 3 روز شما رو از خونه میفرستن بیرون و کلا خونه زندگیتون و بهم میزنن و ضد عفونی میکنن برای اینکه یه وقت پخش نشه ، لطفا شمام یه فکری براش بکنین،

نقل قول نوشته اصلی توسط maraljoon نمایش پست ها
    ای بابا ، یعنی شما دارین به زندگی مسالمت آمیز با بدباگ ادامه میدین !؟ توی تورنتو مثل وضعیت اورژانسی باهاش برخورد میکنن ، میان 3 روز شما رو از خونه میفرستن بیرون و کلا خونه زندگیتون و بهم میزنن و ضد عفونی میکنن برای اینکه یه وقت پخش نشه ، لطفا شمام یه فکری براش بکنین،
    ما چند سال پیش در تهران دچار این بلای خانمان سوز شدیم! بدی بدباگ اینه که توی لباسات میره و تو نمی فهمی و اگه بری خونه کسی، اونجا هم به همین بلا دچار میشن، من به تنهایی باعث شدم خونه خالم و یکی از دوستام هم به مشکل ما دچار بشن! تقریبا چند ماه درگیر این قضیه بودیم. اونقدر سم زده بودم که دیگه چشمام داشت کور میشد! حتما سریع تر اقدام کنید.
    زیاد سخت نگیر! درست میشه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)