سلام دوستان
من می خوام برای 11 آگوست پرواز به اوماها برای دو نفر رزرو کنم. 4 روز پیش سفارت بودیم و منتظر کلیر شدن هستیم. لطفا راهنمایی کنید. ممنونم.
QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
سلام دوستان
من می خوام برای 11 آگوست پرواز به اوماها برای دو نفر رزرو کنم. 4 روز پیش سفارت بودیم و منتظر کلیر شدن هستیم. لطفا راهنمایی کنید. ممنونم.
جناب پیرسون یک سوال.وضعیت پروازهای آلیتالیا به طور کلی چطور هست؟ منظورم اینه که آیا پروازهاشون تاخیر داره؟من بین پروازم از رم تا آتلانتا حدود 1 ساعت و نیم ترانزیت هست. به نظرتون این زمان کافیه؟ضمن اینکه ظاهراً این امکان وجود داره که با پرداخت 20 دلار، میزان بار مجاز رو از نفری 23 کیلو به دو تا 23 کیلو ارتقا داد. آیا این موضوع صحت داره؟ممنون.
سلام دوست گرامی
من بین 1 تا 7 آگست میخوام بلیط بگیرم از تهران به شیکاگو و ارزونترین گزینه همین ترکیب ابران ایر-لوفتانزاست با این مسئله که فقط یه بسته 23 کیلویی میشه برد و باید 100$ جریمه بدیم تو فرودگاه تا بذارن یه 23 کیلو دیگه ببریم.
حالا سئوال من اینه که آیا گزینه بهتر از این نیست؟ این بلیط انگار الان 2500 هستش. و اینکه آیا واقعا 100$ بدم میشه یه چمدون دیگه برد یا اونجا یهو میگن نه و یا گرونتر میگیرن. و یه سئوال دیگه درباره تاخیرهای ایران ایر هست. میگن اصولا تاخیر زیاد داره و اگر به پرواز بعدی نرسیم مسئولیتی قبول نمبکنن و ول معطل میمونیم.
خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
سلام پیمان جان
خوب هستید؟ یه زحمت میکشید بهترین و مناسب ترین پرواز را برا فینیکس (PHX) پیشنهاد بدید؟ (برای اگوست میخوام. ترجیحا بین تاریخ 10 تا 17 اگوست). مرسی دوست خوبم.
وقتی زندگی برايت خيلی سخت شد يادت باشه که دريای آروم ناخدای قهرمان نميسازه...
سلام
من برای 12 آگوست میخوام از تهران به San Francisco برم .
از چه مسیری و با چه پروازهایی برم ارزونتر میشه برام؟
ممنون
سلام
کدوم گزینه ی زیر توصیه میشه برای رفتن به واشینگتون؟؟؟
1- با KLM: تهران به ابوظبی، ابوظبی به آمستردام، آمستردام به واشینگتون
2- با Iran Air: تهران به لندن، 8 ساعت فاصله، لندن به واشینگتون (ویرجین آتلانتیک)
ممنون میشم راهنمایی کنید. با توجه به اینکه قیمتشون خیلی فرق نداره، نهایتن KLM (ایران ایر 3100 و KLM 2950)، کدوم ارجح تره؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)