LUFTHANSA
TURKISH AIRLINES
IRAN AIR
QATAR AIRWAYS
EMIRATES
ALITALIA
MAHAN AIRLINES
ETIHAD AIRWAYS
GERMANIA AIRLINES
If you really belive in things and stick to them, VERY LITTLE is IMPOSSIBLE
پارسال همین موقع در انتظار ویزای آلمان امسال در انتظار ویزای آمریکا
خدا سال دیگه رو بخیر کنه !!!!!
بچه ها من میخوام واسه 31 آگوست یا یکی دو روز اینور تر بلیط رزرو کنم از تهران به اشتوتگارت. ترکیش ایر از تهران به اشتوتگارت داره ولی گرون در می آید. یه گزینه دیگه هم هست که با ایران ایر برم فرانکفورت از اونجا با قطار برم اشتوتگارت. شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
ایران ایر هنوز روی بلیط هواپیما بلیط قطار هم میده (رایگان) ؟ و اینکه نوع قطار هم توش قید شده یا خودمون انتخاب میکنیم؟
و سوال آخر اینکه وقتی مثلا بلیط ایران ایر رزرو کنیم روزشو میشه عوض کرد وقتی تاریخ سفر قطعی شد؟
ممنون
ویرایش توسط amir.s : May 31st, 2013 در ساعت 09:28 PM
دوستان سلام
کسی میدونه که علاوه بر سی کیلو بار مجازی که میشه با پرواز های پگاسوس برد ، میشه ساک مسافرتی هم به داخل هواپیما ببریم ؟ اون جزو اضافه بار حساب میشه؟
دوستان سلام. من می خوام برای اواسط آگوست برای مونیخ بلیط رزرو کنم و چند تا سوال خدمتتون داشتم. ممنون می شم کمکم کنید. اول اینکه کدوم airline ها رو پیشنهاد می کنید؟ از خیلی دوستان شنیدم درباره قیمت مناسب پگاسوس ولی اطلاعات زیادی درباره ش نمی دونم. شنیدم تو ایران دفتر نداره بنابراین باید بلیطش رو آنلاین خرید، اما من که master یا visa ندارم چه جوری میتونم اینکار رو بکنم؟ یه سوال کلی هم در مورد رزرو بلیط داشتم، آیا رزرو آنلانین بلیط رو باید خودمون از سایت های اصلی خود شرکت های هواپیمایی انجام بدیم بعد بریم از دفترشون از همینجا بگیریم؟ یا اینکه بدیم آژانس های مسافرتی واسمون انجام بدن؟ ببخشید که پیش و پا افتاده است چون اولین بارمه.
با سلام
من خودم برای برای گرفتن بلیط اول سایت پگاسوس رو چک کردم، هم برای شهری که می خواستم برم و هم برای تاریخی که می خواستم. بعدش رفتم یکی از شرکتهای پرداخت آن لاین که در همین فروم هم آگهی رسمی دارند و در عرض نیم ساعت بلیط را رزرو کردم و پول را خودشون اینترنتی پرداخت کردند.
در دفتر این شرکت اگه بخواهید ، بلیطتون را پرینت می گیرندو درضمن برای شما هم یه بلیط اینترنتی به ایمیل شما از طرف خود شرکت پگاسوس فرستاده میشه.
در ضمن از من نصیحت ،اصلا از آژانس نگیرید. آزانسها برای مسافرهای معمولی خوبه که چون به اینترنت و پرداخت آنلاین آشنایی چندانی ندارند ، پول اضافه بابت بلیط از مسافرای از همه جا بی خبر می گیرند.مثلا بلیط نهصد هزار تومانی رو میدند یک میلیون و سیصد. خودم قیمت گرفتم که مابه التفاوت قیمت خودش کم پولی نیست!
ببينديد ما دو نوع بليت داريم
بليت هاي سيستمي كه توي سيستم رزرواسيون بليت هست مثل ايران ار يا لوفت هانزا كه قيمت اين بليت ها رو نرم افزار مشخص ميكنه نه اجنت آژانس .
اگر تفاوتي هست به دليل كلاس هاي مختلف پروازي هست كه هر كدام شرايط خودشون را دارد.
يك بليت هاي ديگه داريم مثل همين پگاسوس كه مي فرماييد .
اين ها بليت هاي سيستمي نيستند و توسط كرديت كارت خريداري ميشه از ايران،بسته به اون مركزي كه اين كار رو براتون انجام ميده ممكنه شارژ هاي مختلفي رو بهتون قميت بدند
علاقه مندی ها (Bookmarks)