نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 560 از 1383 نخستنخست ... 604605105505515525535545555565575585595605615625635645655665675685695706106601060 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,591 تا 5,600 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

نقل قول نوشته اصلی توسط hhddo نمایش پست ها
    ممنون از پاسخ
    تاریخش رو هم نوشتم
    1- با KLM: تهران به ابوظبی، ابوظبی به آمستردام، آمستردام به واشینگتون؛ 6 آگست (ساعت های این رو یادم نمیاد)

2- با Iran Air: تهران به لندن، 8 ساعت فاصله، لندن به نیویورک (ویرجین آتلانتیک)؛ 11 آگست (9 شب پروازه، 12 لندن، 8 صبح پرواز، 12 نیویورک)

راستی، دومی به نیویورکه! (برای من فرق چندانی نمی کنه نیویورک و واشنیگتون)
    حالا کدومش بهتره؟؟؟ منظورم اینه که ایران ایر خوبه (وقتی قیمتش یکیه)؟؟
    ايران ارش كه بهتره ولي قيمتش آدم رو يه ذره اذيت مي كنه
    بهم پيام بده برات چك كنم تاريخ هاي اينوور و انوورش رو
    با ويرجين معمولن قيمت هاي بالايي در مياد

نقل قول نوشته اصلی توسط behzad355 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من برای وسطهای آگوست میخام از تهران بلیت بگیرم برام Arkon یا Cleveland تو ایالته Ohio. به نظرتون بهترین پرواز چی میتونه باشه. باید رفت و برگشت بگیرم؟ فکر میکنین کی باید بگیرم؟ قبله مصاحبه باید رزرو کرده باشم؟ ممنونم
    براي CLE ميشه روي كلاس H آليتاليا 4/300 گرفت الان
    بليت برگشت نيازي نيست
    رزرو كه سه روز بيشتر نمي مونه

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    mechanical engineering-Ferdowsi University of Mashhad

با سلام خدمت آقا پیمان عزیر
    من تازه برای 1 جولای وقت مصاحبه گرفتم و اگه همه چی خوب پیش بره و شانس بیارم احتمالا هفته اول آگوست بتونم ویزا بگیرم برای همین می خواستم ببینم برای 15-18 آگوست برای دنور می شه بلیت رزرو کرد چه خط هواپیمایی و اینکه با این شرایط و احتمال تغییر تاریخ بدلیل دیر شدن ویزا چی رو شما پیشنهاد می کنی که به صرفه هم باشه.
    با سپاس فراوان

نقل قول نوشته اصلی توسط s_mahmoud نمایش پست ها
    با سلام خدمت آقا پیمان عزیر
    من تازه برای 1 جولای وقت مصاحبه گرفتم و اگه همه چی خوب پیش بره و شانس بیارم احتمالا هفته اول آگوست بتونم ویزا بگیرم برای همین می خواستم ببینم برای 15-18 آگوست برای دنور می شه بلیت رزرو کرد چه خط هواپیمایی و اینکه با این شرایط و احتمال تغییر تاریخ بدلیل دیر شدن ویزا چی رو شما پیشنهاد می کنی که به صرفه هم باشه.
    با سپاس فراوان
    براي دنور هم آلان رو كلاس H آليتاليا دو استاپ ميشه 4/5 گرفت

Junior Member

سلام دوستان خوب.

من برای LA در تاریخی حدود 15 آگوست می خواستم بلیط بگیرم. شرکت ایران ایر یه پرواز به فرانکفورت داره و از اونجا با لوفتانزا به لس آنجلس. فقط بین این دو پرواز 2 ساعت و 5 دقیقه فاصله زمانی هست. خود ایران ایر گفت فاصله مجاز یک ساعت و نیم هستش و اگر کمتر باشه بلیط صادر نمیشه. می تونید راهنمایی کنید که آیا این فاصله زمانی 2 ساعت برای فرودگاه فرانکفورت مناسب هست یا ریسک داره؟
    یک پرواز جایگزین هم هست که میره فرودگاه لندن و از اونجا با ویرجین میره لس آنجلس. این یکی چهار ساعت زمان ترانزیت داره ولی زمان مینیمم برای این فرودگاه 3 ساعته طبق گفته ایران ایر.

اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم

نقل قول نوشته اصلی توسط saffar نمایش پست ها
    سلام دوستان خوب.

من برای LA در تاریخی حدود 15 آگوست می خواستم بلیط بگیرم. شرکت ایران ایر یه پرواز به فرانکفورت داره و از اونجا با لوفتانزا به لس آنجلس. فقط بین این دو پرواز 2 ساعت و 5 دقیقه فاصله زمانی هست. خود ایران ایر گفت فاصله مجاز یک ساعت و نیم هستش و اگر کمتر باشه بلیط صادر نمیشه. می تونید راهنمایی کنید که آیا این فاصله زمانی 2 ساعت برای فرودگاه فرانکفورت مناسب هست یا ریسک داره؟
    یک پرواز جایگزین هم هست که میره فرودگاه لندن و از اونجا با ویرجین میره لس آنجلس. این یکی چهار ساعت زمان ترانزیت داره ولی زمان مینیمم برای این فرودگاه 3 ساعته طبق گفته ایران ایر.

اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم
    اوكي هست
    نگران نباشيد

دوستان بليت هاي تركيبي ايران ار موقعی به صرفه هست كه قيمتي ديگه حداقل 30 تا 40 درصد ارزونتر از كريير هاي معتبري مثل توركيش و امارات داشته باشد
    اگه قرار باشه بالاي 3 ميليون براي نيويورك و واشنگتن پول بديد كه خب با توركيش و امارات مي ريد يهو

دوستان من 4 روز قبل کلیرنس خوردم الان میخوام بلیط بگیرم. هنوز 100 % معلوم نیست کدوم دانشگاه برم چون جواب همش نیومده. ولی New York or New Jersey or Philadelphia میرم. باید کدوم فرودگاه برم؟ مثلا اگر برم JFK میشه بقیه مسیرو (به یکی از سه جا) زمینی برم یا باید فرودگاه خود NJ or Ph برم؟ چه ایرلاینی ارزونتره؟

Junior Member

سلام
    من برای 19 آگوست از تهران به بوستون می خواستم بلیط بگیرم که 20 آگوست بوستون باشم...میشه بگید تو این شرایط چه مسیری و چه خطوط هوایی رو پیشنهاد می کنید؟میشه قیمت هم بگید
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط shayanbigdeli نمایش پست ها
    دوستان من 4 روز قبل کلیرنس خوردم الان میخوام بلیط بگیرم. هنوز 100 % معلوم نیست کدوم دانشگاه برم چون جواب همش نیومده. ولی New York or New Jersey or Philadelphia میرم. باید کدوم فرودگاه برم؟ مثلا اگر برم JFK میشه بقیه مسیرو (به یکی از سه جا) زمینی برم یا باید فرودگاه خود NJ or Ph برم؟ چه ایرلاینی ارزونتره؟
    فرودگاه نيوجرسي و نيويورك كه يكي هست
    قيمت بليت به تاريخي كه پرواز داريد و تاريخي كه بليت رو رزرو مي كنيد بستگي دارد

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)