QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
با سلام خدمت آقا پیمان عزیر
من تازه برای 1 جولای وقت مصاحبه گرفتم و اگه همه چی خوب پیش بره و شانس بیارم احتمالا هفته اول آگوست بتونم ویزا بگیرم برای همین می خواستم ببینم برای 15-18 آگوست برای دنور می شه بلیت رزرو کرد چه خط هواپیمایی و اینکه با این شرایط و احتمال تغییر تاریخ بدلیل دیر شدن ویزا چی رو شما پیشنهاد می کنی که به صرفه هم باشه.
با سپاس فراوان
سلام دوستان خوب.
من برای LA در تاریخی حدود 15 آگوست می خواستم بلیط بگیرم. شرکت ایران ایر یه پرواز به فرانکفورت داره و از اونجا با لوفتانزا به لس آنجلس. فقط بین این دو پرواز 2 ساعت و 5 دقیقه فاصله زمانی هست. خود ایران ایر گفت فاصله مجاز یک ساعت و نیم هستش و اگر کمتر باشه بلیط صادر نمیشه. می تونید راهنمایی کنید که آیا این فاصله زمانی 2 ساعت برای فرودگاه فرانکفورت مناسب هست یا ریسک داره؟
یک پرواز جایگزین هم هست که میره فرودگاه لندن و از اونجا با ویرجین میره لس آنجلس. این یکی چهار ساعت زمان ترانزیت داره ولی زمان مینیمم برای این فرودگاه 3 ساعته طبق گفته ایران ایر.
اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم
دوستان بليت هاي تركيبي ايران ار موقعی به صرفه هست كه قيمتي ديگه حداقل 30 تا 40 درصد ارزونتر از كريير هاي معتبري مثل توركيش و امارات داشته باشد
اگه قرار باشه بالاي 3 ميليون براي نيويورك و واشنگتن پول بديد كه خب با توركيش و امارات مي ريد يهو
دوستان من 4 روز قبل کلیرنس خوردم الان میخوام بلیط بگیرم. هنوز 100 % معلوم نیست کدوم دانشگاه برم چون جواب همش نیومده. ولی New York or New Jersey or Philadelphia میرم. باید کدوم فرودگاه برم؟ مثلا اگر برم JFK میشه بقیه مسیرو (به یکی از سه جا) زمینی برم یا باید فرودگاه خود NJ or Ph برم؟ چه ایرلاینی ارزونتره؟
سلام
من برای 19 آگوست از تهران به بوستون می خواستم بلیط بگیرم که 20 آگوست بوستون باشم...میشه بگید تو این شرایط چه مسیری و چه خطوط هوایی رو پیشنهاد می کنید؟میشه قیمت هم بگید
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)