قانون مشخصی ندارد ولی می شود گفت تقریبا هر 3-2 سال یک بار یک سری تغییرات جزئی می کنند. شاید بهتر باشد در کنار این موضوع نیم نگاهی هم به کشورهای دیگری مثل استرالیا داشته باشید و همه انرژی تان را برای جایی صرف نکنید که شرایطش را ندارید و بعدا پشیمان نشوید که می توانستید برای جاهای دیگری هم اقدام کنید. البته در حال حاضر من جای خاصی که با شرایط شما همخوانی داشته باشد را نمی شناسم و می بایست تحقیق بیشتری بنمایید.
سلام .
من و همسرم قصد داریم برای کبک اقدام کنیم.در حال حاضر 57 امتیاز داریم.
من 2تا سئوال دارم.
1-باردار هستم و نفر اصلی پرونده. اوایل ژانویه فرزندم به دنیا میاد. کسی میدونه تولد فرزندم چقدر در زمان بررسی پروندم تاثیر میگذاره؟
2-آیا میتونم پروندم رو به جای انکارا ببرم چین تحویل بدم؟
خواهشا اگر کسی اطلاعات کافی داره منو راهنمایی کنه. مرسی.
در صورتی که 57 امتیاز داشته باشید حداقل امتیاز لازم را برای دعوت به مصاحبه را دارید.
1- تولد فرزند تاثیری روی زمان بررسی پرونده شما ندارد ولی 4 امتیاز به امتیازهای موجود شما افزوده می شود و در نتیجه خیلی راحت تر قبول می شوید چون فقط 2 نمره برای قبولی نیاز خواهید داشت که افسر به راحتی آن را با نمره سازگاری می دهد.
2- در صورتی می توانید از چین برای تشکیل پرونده اقدام کنید که مدارکی دال بر اقامت دست کم یک ساله در چین داشته باشید.
سلام
دوستان من میخواستم برای مهاجرت کانادا اقدام کنم . میشه من را راهنمایی کنید که چه امتیازی را می آورم و چیکار میتونم بکنم که امتیازم به حد قابل قبول برسه ؟
من 29 ساله هستم .
مدرک کاردانی کامپیوتر و مهندسی نرم افزار (کارشناسی ناپیوسته) از دانشکده شهید شمسی پور دارم . 5 سال پیش مدرکم را گرفتم.
چند مدرک بین المللی شبکه هم از شرکت سیسکو دارم .
2 سال سابقه کار مرتبط با رشته ام با بیمه دارم . کارم شبکه های کامپیوتری است .سربازی هم کامل رفتم (نمیدونم این هم امتیاز محسوب میشه یا نه)
زبان آیلتس 6 در هر 4 مهارت دارم .
با زبان فرانسه هم اصلا آشنا نیستم .
از اقوام نزدیک کسی را در کانادا ندارم .
آیا امتیاز لازم را کسب کردم ؟ میشه حداقل امتیاز را هم بگید . ممنون
سن 16
مدرک 6
تحصیلات 10
سابقه کار بین 2 تا 4 سال 6
انگلیسی 4
فرانسه 0
تمکن 1
با مواردی که در بالا اشاره کردم 43 امتیاز دارید. مدرک های بین المللی که اشاره کردید را نمی دانم چقدر امتیاز می آورند و بعید هم می دانم امتیازی داشته باشند چون دانشگاهی نیستند ولی فرستادنشان خالی از فایده نیست و برای سابقه کارتان یک نقطه مثبتی هست. شما به عنوان یک مجرد می بایست دست کم 49 امتیاز بیاورید تا به مصاحبه دعوت شوید در نتیجه می بایست 6 امتیاز با زبان فرانسه بیاورید که می شود مدرک A2 در دو مهارت گفتاری و شنیداری و گرفتن آن هم خیلی سخت نیست (A1 و A2 سطح مقدماتی، B1 و B2 سطح متوسط و C1 و C2 سطح پیشرفته هستند).
دوست عزیز حالا فرض کنیم که من با مدرک مقدماتی فرانسه امتیازم به 49 رسید و به مصاحبه دعوت شدم . مگه نمیگید که باید امتیاز 55 را بیاوریم تا قبول شویم . منظورم اینه که خوب اگر من با امتیاز 49 برم به مصاحبه پس حتما رد میشم دیگه درسته ؟ پس فایده اینکه با امتیاز 49 بریم به مصاحبه چیه ؟ آیا باید در زمان مصاحبه بازم دنبال جمع کردن امتیاز باشم ؟
6 امتیاز هم می توانید نمره سازگاری بیاورید که در دست افسر هست و با توجه به شناخت شما از کبک و همین طور میزان آشنایی شما با زبان فرانسه و اطلاعاتتان در مورد پیدا کردن شغل در کبک تعیین می شود. در کل اگر حداقل 49 را داشته باشید افسر نگاه می کند ببیند قابلیت سازگاری و زندگی در کبک را دارید یا خیر و اگر داشته باشید (با توجه به موارد کلی که اشاره کردم) شما را می پذیرد. ولی اگر 48 باشید خب 6 نمره را هم که بدهد قبول نمی شوید. کسانی که زیر 49 هستند البته در همان مرحله تشکیل پرونده، رد می شوند و اگر دعوت شدید یعنی این حداقل 49 را داشته اید. در مورد متاهل ها هم همین طور و به ترتیب خودشان حداقل باید 57 تا داشته باشند ولی برای قبولی 63 تا می خواهد. در صورتی که تشکیل پرونده دادید و فایل نامبر گرفتید تا زمان مصاحبه فرصت دارید که فرانسه را بهبود دهید و چه بسا مدرکی با نمره بهتر بیاورید و بفرستید که در زمان مصاحبه کمتر به نمره سازگاری افسر وابسته باشید.
سلام دوستان
من می خوام برای کبک اقدام کنم شرایطم اینه:
مدرك فوق لیسانس شیمی الی (دانشجوی دکتری)
سابقه کار با بيمه 10 سالمدرک زبان ندارم
متاهل (دارای یک فرزند 4.5 ساله)
همسر
33 ساله
مدرك فوق لیسانس شیمی معدنی (دانشجوی دکتری)
سابقه کار با بيمه 7 سال
میخواستم بدونم بدون نمره زبان میتونم تشکیل پرونده بدهم؟؟ و چه نمره زبانی لازم دارم؟ تا کی فرصت دارم؟ با بررسی های خودم، نمره من 60 هست ، البته بدون نمره زبان.
ممنون از لطف شما
مدرک (اگر دارای لیسانس شیمی باشید) 12
تحصیلات 12
سابقه کار 8
تمکن 1
سن همسر 3
تحصیلات 3
مدرک 3
فرزند 4
شما بدون زبان 60 امتیاز دارید. البته اگر همسرتان متقاضی اصلی شوند چون سنسان زیر 35 است 2 امتیاز بیشتر می آورید و بقیه شرایطشان هم یکی هست امتیازتان 62 می شود که البته خیلی هم فرقی نمی کند و در هر دو حالت حداقل امتیاز لازم برای دعوت به مصاحبه برای یک زوج (57 امتیاز) را دارید و تقریبا هر نمزه زبانی بدهید به راحتی قبول می شوید. شما تا 31 جولای فرصت دارید با قوانین موجود اقدام کنید. بهتر است دست کم نفر اصلی (همان کسی که آشنایی بهتری با زبان فرانسه دارد) امتحان فرانسه بدهد و هر نمره ای آورد با همان مدارک را بفرستید. اگر نفر دوم هم امتحان فرانسه بدهد و آن را هم بفرستید که چه بهتر. اگر فرصت گرفتن مدرک فرانسه نبود دست کم نفر اصلی یک مدرک آیلتس بدهد و آن را بفرستد. اگر فرصت هیچ کدام اینها نبود و همچنان می خواستید تا تاریخ 31 جولای تشکیل پرونده دهید به نظرم یک نامه ای چیزی بگذارید که در آن به سطح تقریبی زبان فرانسه و انگلیسی تان اشاره کنید و بنویسد که به زودی مدارک زبان را به پرونده اضافه خواهید کرد و در کنار آن اگر توانستید یک گواهی آموزش زبان فرانسه از آموزشگاهی که در آن زبان خوانده اید بگیرید که نشان دهد فلان قدر ساعت فرانسه خوانده اید و آن را هم پیوست کنید. اگر مدرک را نفرستید امتیاز زبان را نمی آورید ولی چون حداقل لازم را هم دارید نباید سخت بگیرند و با فرستادن آن نامه و گواهی یادگیری زبان در یک موسسه زبان اینطور برداشت نمی کنند که هیچ آشنایی با این زبان ها ندارید. اگر یکی از شما بتواند تا آن زمان مدرک فرانسه یا دست کم انگلیسی بگیرد که دیگر به این کارها هم نیازی نخواهد بود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)