اين چيزا بحث نظر من نيست. من قانون رو و همه بحثهايي كه پشت اين قانون بوده توضيح دادم. يا بايد بليت رو عوض كنيد يا تاريخ I20 رو.
اين چيزا بحث نظر من نيست. من قانون رو و همه بحثهايي كه پشت اين قانون بوده توضيح دادم. يا بايد بليت رو عوض كنيد يا تاريخ I20 رو.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
راستی منظور از تاریخ I20 همون تاریخیه که تحت عنوان جمله ی The student is expected to report to school no later than 08/21/2013 اومده؟ منظور که تاریخ ISSUANCE این نامه ی I20 نیست!؟!؟
Quaecumque Vera
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
بله!لطفا بگذارید به حساب سردرگمی ناشی از شنیدن چیزی که در جریانش نبودم!!
بعضی از مطالب، مثل همین جریان 30 روز، اهمیتش اینقدر زیاده که به نظرم باید بالای هر تاپیکی فهرست بشه! شایدم چون افراد معمولا خیلی زود ویزاشون دستشون نمیرسه ناخوداگاه این مساله رو رعایت میکنن!
Quaecumque Vera
اون رو كه شوخي كردم. شما به بزرگي خودتون ببخشيد. كلا يكي از چيزايي كه من در موردش شديدا به جهاد با نفس نياز دارم، تيكه انداختنه.اتفاقا مشكلات بچه ها رو درك مي كنم و خودم سر هر دو تا ويزام به مشكلات عديده برخوردم و هر دو بار در اثر كليرنس طولاني ترم پاييز رو از دست دادم. توي دوران منتظر الكليرنس بودن هم يكي از كارهايي كه غير از ورزش با دكمه F5 بدبخت كامپيوترم انجام مي دادم، زير و رو كردن آيين نامه هاي وزارت خارجه و وزارت امنيت ملي و اطلاع رساني و يه جورايي تفسير الميزان نوشتن روي اونها بود.
اين قضيه ٣٠ روز چيزي نيست كه بالاي تاپيك بذارن. در اين مورد و همه موارد قانوني وظيفه هر كسي هست كه به جاي اتكا به شنيده ها خودش بره وبسايتهاي دولتي آمريكا رو بخونه و از قوانين مطلع باشه. قوانين هم به هر حال ممكنه تغيير كنن. در اين مورد هم توي لينكهايي كه به وبسايت وزارت امنيت ملي در پستهاي قبلي همين تاپيك گذاشتم و هم در آيين نامه هاي وزارت خارجه كه لينكشون رو در تاپيكهاي مربوط به صدور ويزا گذاشتم روي اين محدوديت ٣٠ روز تاكيد شده. اين بحث ٣٠ روز كه چيز جديدي نيست. دست كم از اولين باري كه در سال ٢٠٠٦ اومدم آمريكا قانون همين بوده. همون موقع بحثش بود كه اين ٣٠ روز رو بكنن ٤٥ روز و يادمه حتي وزارت خارجه هم موافق بود ولي برادراي وزارت امنيت ملي زير بار نرفتن. سابقه اين بحثها هم بر مي گرده به حدود سال ٢٠٠٣ تا اونجا كه يادم مياد.
به هر حال خود من انقدر در مورد بازه هاي زماني ويزا، به خصوص اين قضيه ٣٠ روز در تاپيكهاي مختلف نوشتم، نوك انگشتام مو در آورد.با اين وجود دوستان ميان ميگن ما نديديم. شما رو نمي گم. برخي دوستان كه حتي تاريخ پستهام رو ميگم باز هم ميان ميگن "چيزي نديديم".
ویرایش توسط Mehrad : June 4th, 2013 در ساعت 10:25 PM دلیل: تغيير قوانين و لزوم چك كردن وبسايتهاي دولتي آمريكا
سلام دوستان
این متن رو دانشگاه میل کرده، این قسمتهایی که Bold کردم یعنی چی؟!! من همچین چیزی ندارم!
The first city that your plane lands in (in the U.S.) will be your Port of Entry. This is where you will most likely go through immigration. The typical procedure is that you will deplane and go to the immigration counters (usually divided for U.S. Citizens and Non-Citizens). At immigration you will present your passport (with your student visa in it) and your Certificate of Visa Eligibility (I-20 or DS-2019) and financial documentation. The Certificate of Visa Eligibility and your financial documents should have been sealed in an envelope by the U.S. Embassy and you should not open this envelope – just give it to the immigration officer. (We recommend that you make a copy of the Certificate for your records prior to your visa appointment.) Be sure to keep all of these important documents on your person while traveling; do not check them in your baggage!
اون قسمتهايي كه بولد كرديد، منظورش اينه كه سفارتها موقع صدور ويزا، I20 و مدارك مالي و گواهي بانكي شما رو توي پاكت دربسته و مهر شده ميذارن و ضميمه پاسپورت شما مي كنن. به دانشگاهتون بگيد يك كم اطلاعاتشون رو آپديت كنن. اين قضيه پاكت دربسته و اينها چند سالي هست كه اجرا نميشه (دست كم در سفارتهاي دور و اطراف ما كه اين كار رو نمي كنن). دوبي كه حتي اصل I20 رو هم نميخوان موقع صدور ويزا و ميگن كپي I20 رو بديد. از اون گذشته، يك سالي هست كه ديگه موقع ورود به آمريكا I20 رو مهر نمي زنن. ولي در هر حال بايد موقع ورود به آمريكا I20 معتبر دستتون باشه و اطلاعات مندرج در I20 با اطلاعات مندرج در ويزاي شما مطابقت داشته باشه.
پستهاي قبلي همين تاپيك رو براي اطلاعات دقيقتر در مورد ورود به آمريكا بخونيد.
سلام به دوستای عزیز
من دو تا سؤال دارم:
1- من 18 آگوست بلیط دارم برای آمریکا با قطر ایرویز. مسیر از تهران به دوحه، دوحه به شیکاگو و از شیکاگو به TAMPA تو فلوریدا هست که پرواز آخر اگرچه با بلیط خود قطری هست (یعنی کلا همه پرواز تو یه بلیط توسط سایت خود قطری صادر شده) اما با امریکن ایرلانز انجام میشه. بین دو پرواز هم 3 ساعت و 15 دقیقه وقت هست. آیا این مقدار زمان کافیه یا ممکنه پرواز دوم رو از دست بدم و اگه نرسم به پرواز، آیا امریکن ایزلانز موظف منو با پرواز بعد ببره یا نه؟
2- با توجه به اینکه من تو دانشگاه south florida فقط نصف فاند رو برای دکتری دارم و خانمم هم همراهم هست، به توصیه بچه های اونجا میخوام خونه بگیرم و به همین خاطر مبلغ 90000 تا دارم با خودم میبرم. حالا سؤالم اینکه آیا اگر این رو همراه ببرم برام دردسری تو فرودگاه داره یا خیر؟ (مشکل اینکه حواله کردن این پول جدای هزینه زیاد صرافی، ظاهرا از نظر حساب بانکی هم مشکل ساز هست و ممکن حساب رو بلوکه کنند)
ممنون میشم دوستان عزیز راهنمایی کنن
علاقه مندی ها (Bookmarks)