QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
سلام.- من 2 تا بلیط گرفتم (خودمو خانومم)، این pieces 2 واسه هر نفره یا کلا واسه دو نفره؟ یعنی هر نفر میتونه 2 تا بار داشته باشه؟
من یه سوالی پیش اومده واسم!
من یه ماه پیش با Cheapoair از تهران بلیط گرفتم تا San Antonio
- میخواستم بپرسم موقع connection ها، باید بارم رو تحویل بگیرم دوباره و تحویل پرواز بعدی بدم؟
- محدودیت بار واسم نوشته Free baggage allowance : 2 pieces از کجا باید بفهمم وزنش چقدر میتونه باشه ماکزیمم؟
توضیحات گام به گام فرستادن I20 از آمریکا به ایران با استفاده از Express Post
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش... صلوات بفرست...
اگه نمي دونيد تو ي كانكشن ها بايد بارتون رو تحويل بگيريد يا نه بهتر بود قبل از خريد يك مشورتي مي كرديد!
حالا كانكشن ها تون كجاست؟
اميدوارم توي پورت وروديتون حد فاصل زماني 3 تا 4 ساعت را تا پرواز دامستيك بعدي رعايت كرده باشيد
هر توي هر بليت زده 2PC يعني هر مسافر دو تيكه بار
مشورت کردم :دی
تو پرواز ورودی آمریکا 11 ساعت توقف دارم که با خیال راحت به کارام میرسم.
از تهران تا دوبی با اماران
از دوبی تا لندن با بریتیش
از لندن تا شیکاگو با امریکن
از شیکاگو تا سن آنتونیو با امریکن
تو قوانینشون، شرکت های امارات و بریتیش تا دو تا بسته مجانیه، ولی واسه امریکن ایرلاینز بسته ی دوم باید شارژ بشه، ولی در حالی که تو بلیطام زیر هر مسیر (حتی امریکن) اینو نوشته
Free baggage allowance : 2 pieces
بعد مورد دیگه ای که هست اینه که به نظر میاد شماره صندلی ها کنار هم نیستن، اینو میشه اونجا تو گیت ورودی یا تو خود هواپیما با مهماندار هماهنگ کرد که صندلیامون کنار هم باشه؟
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش... صلوات بفرست...
این مشخصات دقیقه!ticket.jpg
علاقه مندی ها (Bookmarks)