صفحه 82 از 191 نخستنخست ... 32727374757677787980818283848586878889909192132182 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 811 تا 820 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1942 نمایش پست ها
    سلام من سوئدم تو این بوکلت دانشگاه نوشته واکسن های MMR و TB رو باید زده باشید اگر مدرکی نیارید مجانی همینجا میرنیم حالا چه پیشنهادی دارید برم اونجا بزنم یا اینجا تو سوئد برم تست TITER بدم
    تو پورت اینتری کاری به واکسن دارند؟
    در فرودگاه كاري به واكسن شما ندارن. اون به دانشگاه مربوط ميشه. اگه دانشگاه توي وبسايت (نه بوكلت) نوشته مجاني واكسن ميزنن خوب همونجا بزنيد. البته باور كردن اينكه دانشگاهي واكسن MMR مفتي بزنه برام مشكله. به هر حال شما طبق اون چيزي كه در وبسايت دانشگاه نوشته عمل كنيد. در مورد تست سل هم دو تا پست بالاتر توضيح دادم.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Junior Member

دوستان برای صدور کارت ، داشتن پاسپورت اجباریه؟

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط saarraa نمایش پست ها
    دوستان برای صدور کارت ، داشتن پاسپورت اجباریه؟
    شماره پاسپورت شما رو توي كارت واكسن بايد بنويسن. به اضافه اينكه اسپل انگليسي اسم شما توي توي كارت با اسپل اسم شما در پاسپورت مطابقت داشته باشه.
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Senior Member mehrabounr آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Marketing PHD

من امروز رفت دنبال کارای واکسیناسیونم با توجه به راهنمایی ها و آدرسهای دوستان کارم خیلی راحت شد ولی خب باز...
    گفتم بیام هرچی بهم گفتن رو بگم

من رفتم انستیتو پاستور تو خیابون پاستور. اولا در ورودی واکسیناسیون فرق میکنه و توی یه کوچه یکم بالاتر از در اصلی هست بعد گفتن ساعت کاریشون تا 28 تا 14:30 هست.
    هزینه 14400 برای صدور کارت واکسیناسیون بینالمللی گرفتنکه 4400 ویزیت پزشک بود و 10هم کارت. یعنی 2تا قبض دادن.
    برای هپاتیت هم هزینه 4500 گرفتن.

مسئولهای این بخش کارت بین المللی زیاد اهل جواب سوال دادن نیستن. پاسپورت رو گرفتن و گفتن برو هپاتیتت رو بزن و برگرد. بعدم که برگشتم ازشون پرسیدم بای این کشوری که میخوام چه واکسنهای یرو لازمه جوابم رو ندادن. گفتن برو از دانشگاه نامت رو بگیر که چه چیزهایی میخوای ما بهت بگیم. این جواب رو چندین بار بهم دادن. تازه هپاتیت رو هم به اسم اینکه خودم اختیاری و به انتخاب خودم میخوام بزنم اجازه دادن!! بزنم.
    بعدم گفتن فقط میتونن دیفتری-کزار یا TD رو بزنن و تو کارتم هم وارد کردن
    در ضمن رسیدم میشه همه واکسنها رو با هم زد گفتن آره

بعدم گفتن که به هیچوجه کس دیگه ای توی کارت چیزی وارد نکنه. اگه واکسنی زدی کارتشون رو بگیر بیار ما وارد کنیم.
    من نمیدونم آیا همچین چیزی درسته یا نه. اونها این رو گفتن ولی خودم فکر میکنم که فقط به هوای همون مبلغ ویزیته گفتن و همه کس یعنی هر دکتر و درمانگاهی میشه که وارد کارت بین المللی بکنه. اگه دوستان این رو میدونن ممنون میشم بهم بگن چون این مرکزه خیلی دوره که بخوام بازم برم اونطرفها.

انستیتو پاستور 2 تا واکسن مننژیت و MMR رو ندارن و باید جای دیگه پیدا کنید.

برای مننژیت هم یکی از دوستان گفته بودن که رفتن هلال احمر. من رفتم هلال احمر شعبه میدان انقلاب بهم گفتن به ما دیگه نمیدن. باید برید :
    بالاتر از میدان ونک - جنب بیمارستان خاتم الانبیا - معاونت درمان و توانبخشی تلفن 88201241 یا 88459140 (شمارش رو مطمون نیستم. یکیش رو هلال احمر بهم داد و یکیش رو انستیتو پاستور)
    انستیتو پاستور یه سری برگه آدرس و تلفن زده بود که چی رو کجا برید بزنید. برای مننژیت به جز این مرکز بالایی یه جای دیگه رو هم نوشته بود:
    فلکه دوم تهرانپارس، خ جشنواره، بعد از پهارراه سید الشهدا، مجتمع دارو و درمان هلال احمر تلفن 77336006 الی 9
    ولی اون هلال احمر به من گفتن فقط خاتم الانبیا ساعت 8صبح باید برید
    راستی گفتن که مننژیت فقط 2 سال اثر داره!

برای MMR مرکز زیاد لیست کرده بودن.
    یکیش همون درمانگاه دانشگاه تهران تو خیابان شانزده آدر هست. اونجا هم رفتم. گفتن واکسیناسیون همه روزه روزهای زوج ولی MMR فقط روزهای چهارشنبه
    یه آدرس دیگه: خ آزادیف نبش بهبودی، درمانگاه بهگر تلفن 66030440
    یه آدرس دیگه: میدان ونک، ملاصدرا، شیراز شمالی، کلینیک غرب، 4 تا 7 بعدازظهر 88034928 (2تا داخلی هم داده بودن . داخلی 258و259)
    یه آدرس دیگه: صادقیه، اشرفی اصفهانی، نبش گلستان 14، پایین برج نگین، درمانگاه بهراد ساعت 9تا 13 و 4.5 تا 12 شب (فکر میکنم این ساعت کلی درمانگاهه واسه واکسیناسیون خواستید برید اول تماس بگیرید) تلفن 44059760 و 44056667

واکسن ابله مرغان هم اصلا تو ایران پیدا نمیشه. یه دکتری تو انستیتو پاستور گفت که خیلی از بچه ها این رو میگیرن بدون اینکه بدونن. یعنی خیلی وقتها شما در تماس با کسی بودی، گرفتی ولی دونه های قرمز بروز نکرده و اصلا نفهمیدی. بهتره تست بدی و ببینی چی میشه! (دیگه صحت حرفش رو من نمیدونم)

من همینها رو اطلاعات گرفتم و رفتم و به جز اون 2 تا بقیه رو نزدم و بعدا دوباره باید برم. اصلا هم با اینکه دانشگاه چی میخواد کار ندارم. ترجیح میدم یکم هزینه کنم و درد 2تا سوزن تا اینکه یه وقت تو جای غریب گرفتار بشم.

راستی اگه کسی اهل با مترو رفتنه، استگاه متروی امام علی نزدیک به انستیتو پاستور هست. (البته از روی نقشه که این طوره)
    Sorry if you haven't received an answer from me. I don't check the forum any more. If you want to talk, find me on Linkedin or through email.
    Bear in mind I only have information about USA Business school and business PHD admissions.*Who ever says apply to top 30, say NO

پیش فرض پاسخ : محل واکسیناسیون در شیراز

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadtm نمایش پست ها
    سلام به دوستانی که در شیراز هستند و می خواهند واکسن های لازم رو تزریق کنند.
    این توضیحات رو می نویسم چون خودم یک روز سر در گم بودم بین مرکز بهداشت های مختلف و هلال احمر و ...تا بفهمم دقیقن باید کجا رفت. حالا این جا می نویسم شاید به دردتان بخورد:
    واکسنی که دانشگاه از من اجباری خواسته MMR هست و بقیه مثل مننژیت و هپاتیت اختیاری هست.
    مرکز انجامش هم مرکز بهداشت والفجر در خیابان نشاط هست (از پل حر وارد خیابان نشاط که شوید قبل از رسیدن به زیر گذر)
    پاسپورت و دعوت نامه یا نامه پذیرش دانشگاه یا برگ وقت سفارت رو می خوان که از من کپی پاسپورت هم قبول کرد چون گفتم دست سفارت هست.
    یک کارت به زبان انگلیسی و با مهر انگلیسی می ده و بعدش واکسن ام ام آر , دیفتری و کزار و هپاتیت رو به صورت رایگان تزریق می کنه.
    بعدش اگر خواستید با همون کارت باید برید به درمانگاه هلال احمر واقع در دروازه کازرون و اونجا آنفولانزا و مننژیت رو تزریق کنید و توی همون کارت مهر می شه. خیلی هم راحت و سریع انجام می شه.
    جالبه که توی مرکز بهداشت مسئولینش مهندس بودن! آقای مهندس شاهیجانی و مهندس کرمی مسئول صدور کارت!!!
    سلام دوست عزيز خوبي؟
    ميگم من رفتم و واكسن ها رو زدم توي مركز ولفجر ولي چيزي بهم نگفتن كه برم هلال احمر دروازه كازرون. اين ديگه چيه اخه؟ اونجا هم بايد برم پس؟

Junior Member MOHCIL آواتار ها

سلام بر دوستان با تجربه.

آقا من هم واکسن MMR رو زدم و هم واکسن Meningitis. هر دو رو توی یک روز زدم و بعد توی برگه زرد گواهینامه بین المللی هم ذکر شده. حالا خواستم ببینم که این واکسن MMR همون یک Dose رو داره یا نه؟ آخه توی برگه دانشگاه من از دو تا Dose اسم برده شده:

Capture.PNG

بعدش توی هلال احمر شهرستان برای من این فرم رو پر نکردند. ببرم پیش یک پزشک عمومی برام پر میکنه (مهر انگلیسی نظام پزشکی) یا ببرم تهران انستیتو پاستور؟

با آرزوی موفقیت برای شما دوستان گل.

Junior Member

گواهی هر دو واکسن رو ببرید پاستورگواهی اتگلیسی بین المللی بگیرید. همین یک دوز کافی است. دوز اول را حدود 10 سال پیش باید تزریق کرده باشید در طرح ملی واکسینایون. برید پاستور اونجا براتون توضیح میدن و هر دو رو گواهی میکنن. موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط MOHCIL نمایش پست ها
    سلام بر دوستان با تجربه.

آقا من هم واکسن MMR رو زدم و هم واکسن Meningitis. هر دو رو توی یک روز زدم و بعد توی برگه زرد گواهینامه بین المللی هم ذکر شده. حالا خواستم ببینم که این واکسن MMR همون یک Dose رو داره یا نه؟ آخه توی برگه دانشگاه من از دو تا Dose اسم برده شده:

Capture.PNG

بعدش توی هلال احمر شهرستان برای من این فرم رو پر نکردند. ببرم پیش یک پزشک عمومی برام پر میکنه (مهر انگلیسی نظام پزشکی) یا ببرم تهران انستیتو پاستور؟

با آرزوی موفقیت برای شما دوستان گل.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع - شریف

سلام. آقا من یه سوالی دارم. واکسن هپایتیت رو ما هر 3 دورش رو موقع ای که دبیرستان بودیم زدیم. نزدیم؟ من شک داشتم ولی دوستام گفتن زدیم. ینی طرح سراسری بوده. دوستامم زیاد مطمین نبودن.
    حالا شما ها یادتونه ؟ زدیم یا نزدیم؟

یه سوال دیگه. این واکسن مننیژیت فقط واسه کساییه که می خوان تو خوابگاه زندگی کنن. رو برگه دانشگاه من این طوری نوشته بو
    بعدم که من بردم پاستور قبل این که برگمو بدم خود زنه پرسید خوابگاه میری یا خونه. گفت اگه خونه میری لازم نیست !!! درسته؟؟؟
    ویرایش توسط M1KE : June 11th, 2013 در ساعت 10:45 PM دلیل: ترکیب پست ها

Junior Member MOHCIL آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط KamalNeshin نمایش پست ها
    یه سوال دیگه. این واکسن مننیژیت فقط واسه کساییه که می خوان تو خوابگاه زندگی کنن. رو برگه دانشگاه من این طوری نوشته بو
    بعدم که من بردم پاستور قبل این که برگمو بدم خود زنه پرسید خوابگاه میری یا خونه. گفت اگه خونه میری لازم نیست !!! درسته؟؟؟
    این واکسن مننژیت مجانی و زدنش ضرری نداره. بهتره بزنید اصلا هم درد نداره .

رشته و دانشگاه

البته واكسن مننژيت مجاني نيست. درد هم داشته باشه بهتر از اينه كه آدم اونجا مننژيت بگيره و جوونمرگ بشه.

اطلاعات كامل در مورد واكسن مننژيت و بقيه واكسنها در پستهاي قبلي هست. قبل از پرسيدن سوالهاي تكراري، پستهاي قبلي رو بخونيد. ثواب داره به خدا.

در مورد طرح سراسري هم احتمالا MMR رو ميگيد نه هپاتيت. به هر حال هر چيزي كه مطمئن نيستيد يا در موردش مدرك نداريد، بزنيد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)