صفحه 173 از 1402 نخستنخست ... 731231631641651661671681691701711721731741751761771781791801811821832232736731173 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,721 تا 1,730 , از مجموع 14011

موضوع: پروژه جایگزین خدمت: بنیاد ملی نخبگان (ب م ن)

پیش فرض پاسخ : تسهيلات سربازي نخبگان(شرايط و امتيازات)

نقل قول نوشته اصلی توسط lordmt نمایش پست ها
    با سلام
    اگر توسط پروژه ها ی دفاع مسلح کسری خدمت بگیریم در زمان دریافت ویزا و کلیرنس خارج از کشور مثلا امریکل به مشکلی برنمیخوریم؟
    گویا دوستان میگن که ریجکت میکنن و ویزا نمیدن!
    دوستان کسی نیست ما روهم یاری کنه
    منتظر پاسخم تا فردا پس فردا اقدام کنم ممنون میشم زود جواب بدین

ApplyAbroad Hero OMID-313 آواتار ها

سلام دوست عزیز
    اگه شما خودتون چیز مشکوکی بهشون نگید ، اتفاقی نمیفتده.
    بسیاری از دوستان در همین فروم بودند که از این طریق سربازی شان را انجام دادند و الان اونور آب در حال تحصیل هستند.
    موفق باشید
    .You can either have results or excuses; not both

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط beh_1986 نمایش پست ها
    از دوستانی که 1 تیر ثبت نام کردن برای آموزشی نخبگان اینجا کسی هست؟ کسی میدونه روز اول چه مدارکی رو باید با خودمون ببریم پادگان مدرس؟
    ممنونم اگه کسی اطلاعاتی داره در اختیار من قرار بده
    سلام دوست عزیز.
    منم 1 تیر ثبت نام کردم. مدارک شناسایی اگه متاهل هستی مال خانومتم باید بیاری. فک نکنم مدرک خاصی نیاز باشه من همین الان با یکی که 1 تیر سال قبل رفته بود صحبت کردم گفت هیچ مدرکی نیاز نیست. حالا اگه شما چیزی جدیدی فهمیدی به منم بگ

Junior Member

سلام به همهی دوستان.
    من یه مشکل خیلی بزرگ دارم. 1 تیر باید برم آموزشی نخبگان. و به خاطر حجم زیاد درسام باید حتما با خودم لپ تاپ ببرم. ولی اینجوری که شنیدم نمیذارن لپ تاپ ببریم. هیچ کس راهی نمیشناسه که بتونه کمکم کنه. یه سرهنگ هست تو بنیاد نخبگان نیروهای مسلح که خیلی خوش اخلاقه سرش کچله موهاش سفیده کسی فامیلشو میدونه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ebi1365 نمایش پست ها
    سلام به همهی دوستان.
    من یه مشکل خیلی بزرگ دارم. 1 تیر باید برم آموزشی نخبگان. و به خاطر حجم زیاد درسام باید حتما با خودم لپ تاپ ببرم. ولی اینجوری که شنیدم نمیذارن لپ تاپ ببریم. هیچ کس راهی نمیشناسه که بتونه کمکم کنه. یه سرهنگ هست تو بنیاد نخبگان نیروهای مسلح که خیلی خوش اخلاقه سرش کچله موهاش سفیده کسی فامیلشو میدونه؟
    نه دوست من به هیچ عنوان راه نداره! محیط نظامیه!! ولی یه شب در میان مرخصی میدن..نگران نباش..سردار سعیدی رو میگی؟

دوستان کارت سربازی من بعد از 45 روز آمد..(انجام سربازی از طریق بنیاد نخبگان)

کی گفته دوست من ریجکت می کنن! من خودم مصاحیه سفارت امریکا در ایروان داشتم و الان در دوران کلیرنس هستم!! نگران نباش..

ApplyAbroad Hero OMID-313 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran1511 نمایش پست ها
    کی گفته دوست من ریجکت می کنن! من خودم مصاحیه سفارت امریکا در ایروان داشتم و الان در دوران کلیرنس هستم!! نگران نباش..
    سلام آقا مهران
    خیلی ممنون بابت راهنمایی دوستان.
    اگه امکان داشته باشه کمی در مورد پادگان شهید مدرس کرج ، محیطش ، نحوه مرخصی دادن به مجرد ها و متاهل ها ، نگهبانی دادن ها و . . . کلا اطلاعات تکمیلی بیان کنید.
    راستی ، اونجا کسانی از بچه های نخبگان هم بودند که معاف از رزم باشند !؟ نحوه سربازی اونها چطوری بود !؟
    اصلا می ارزه کسی برای معاف از رزم اقدام بکنه !؟
    ممنون میشم اگه توضیحات مفصل و تکمیلی بیان بکنید.
    خیلی ممنون
    .You can either have results or excuses; not both

نقل قول نوشته اصلی توسط Omid_Adljuy نمایش پست ها
    سلام آقا مهران
    خیلی ممنون بابت راهنمایی دوستان.
    اگه امکان داشته باشه کمی در مورد پادگان شهید مدرس کرج ، محیطش ، نحوه مرخصی دادن به مجرد ها و متاهل ها ، نگهبانی دادن ها و . . . کلا اطلاعات تکمیلی بیان کنید.
    راستی ، اونجا کسانی از بچه های نخبگان هم بودند که معاف از رزم باشند !؟ نحوه سربازی اونها چطوری بود !؟
    اصلا می ارزه کسی برای معاف از رزم اقدام بکنه !؟
    ممنون میشم اگه توضیحات مفصل و تکمیلی بیان بکنید.
    خیلی ممنون

ای بابا امید جان نگران این آموزشی نباش تموم میشه عزیز!!
    من دوره دی ماه اونجا بودم و محیطش نسبتا سرد بود! البته تابستونش باید خنک باشه..پیش فرضشون این هست که به همه یه شب در میان مرخصی شبانه بدن..یعنی از 5 بعدازظهر تا 6:30 فردا صبح ولی بعضی وقت ها به مجرد ها نمیدن!! البته برای من فقط دو هفته این اتفاق افتاد..مرخصی روزانه هم فقط یک یا دوبار به من دادن! 5 شنبه ها هم از ساعت 12 مرخصی میدن تا شنبه صبح!
    چیزی به نام نگهبانی با اون تصور نداریم! فقط دوبار احتمالا باید 3ساعت شب بیدار بمونی همین!! حالا این ها رو اونجا میفهمی..
    آره ما معاف از رزم هم داشتیم..یه سری محاسن داره و البته بدون عیب نیست..حسنش اینه که تقریبا همه جا اینا معاف ان دیگه!! تیراندازی نمی کنن!! نظام جمع ندارن! اردو روزانه و شبانه ندارن! تربیت بدنی ندارن! کلا فقط حضور فیزیکی دارن اونجا!!!! ولی درجه اینها یه درجه کمتر هست تا اونجایی که میدونم!!
    دیگه میارزه یا نه رو خودت باید سبک سنگین کنی!
    موفق باشی
    مهران

Junior Member

با سلام ...

دوستان برا گرفتن پروژه حتما باید شرایط نخبگی را داشته باشیم ؟
    من الان دارم ارشد میخونم البته با فجیع ترین حالت ممکن ... 7ماه سابقه سربازی دارم ... میتونم برا بقیش اقدام کنم و پروژه بگیرم ؟

رفتم یکی از این سازمان های نظامی و همینطور فرم هاشو گرفتم تا پر کنم ... حالا میخوام ببینم اگه بعدا می پرسن معدل و مقاله و ای چیزا کلا همین حالا بی خیال بشم .. یا اینکه کاری به این کارا ندارن ؟

پروژه ها در چه سطحی هست ... یه فرد عادی میتونه از پسش بر بیاد ؟ یا اینکه خیلی سخته ؟

کلا یه راهنمایی کلی بفرمایید ممنون میشم .

با تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)