صفحه 90 از 218 نخستنخست ... 408081828384858687888990919293949596979899100140190 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 891 تا 900 , از مجموع 2172

موضوع: دبی - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

Junior Member

پیش فرض پاسخ : دبی - نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در سال 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط hemmati63 نمایش پست ها
    سلام
    من امروز مصاحبه داشتم! مصاحبه ها کمی بیش از 3 4 دقیقه بود اما واسه من ( و بک دختره که دکتری شیمی میرفت ) خیلی کوتاه بود!:
    -اسمت چیه؟
    I20- و بده.
    -رزومه بده استادت بهت ریسرچ پلن داده؟ گفتم نه اما خودم اماده کردم
    -باSOP دادمش!
    -واسه دکتری مییری؟ بله
    مجردی؟ بله
    -فاندم که داری! بله دارم
    -دکتری مستقیمی: بله
    -کارسناسی داری: بله و ارشد
    -ارشدت و کجا بودی؟
    -کسی و داری: بله/ کی : داییم
    -رو چه زمینه ای کار میکنی؟ شبکه
    -رمزنگاری کار کردی؟ نه / میخوای کار کنی؟ نه
    -من یک مقاله خوندم در زمینه .... که در این زمینس! من: شبکه خیلی گستردس
    - آره و اینم یکی اززمینه هاشه من: آره اما من در این مورد کار نمیکنم من در زمینه الگوریتم ها و .. کار میکنم
    - اوکی!
    - معاف شدی؟ بله، چشم؟ نه! چی؟ جواب دادم
    اوکی اینم شمارت
    حالا از شوقم یادم رفت عددشو بخونم! الان نمدونم عدد وسط 4 یا 6!!!!!! بچه ها فرمت case number چجوریه؟ 2013161 یا 2013141؟
    اولا سلام و امیدوارم زودتر کلیر بشی
    دوما اینکه از کجا فهمید و بهت گفت روی رمزنگاری می خوای کار کنی. اگه اینجور باشه که دهن من سرویسه. من واسه 18 ژون مصاحبه دارم به نظرتون کلا رزومم رو عوض کنم وحرفی از رمز نگاری نیارم. چون دقیقا پروژه و مقالات و کارو تجربم در زمینه رمزه؟

من هم در مورد این عدد دقیقآ همین مشکل برام پیش اومد ازم خواسته بودن سی وی براشون ایمیل کنم با تایتل همین عدد آخر سر مجبور شدم یه عکس از برگه زرد بگیرم براشون بفرستم بگم آقا خودت بخون من نمی دونم چی نوشته من هم بین 4 و 9 شک داشتم که آخر سر 9 از آب در اومد احتمالآ شما هم کابین 6 با اون آقایی هندی مصاحبه کردی.

نقل قول نوشته اصلی توسط lmousavi نمایش پست ها
    سلام
    امیدوارم جای درستی سوالم رو مطرح کرده باشم !

خواهر من پذیرش دکترا گرفته برای امریکا.
    واسه ویزا هنوز معلوم نیست کجا رو انتخاب کنه .
    سوال اینه :

با چه پوششی بره !؟

اونجا که برسه و در چند سال تحصیلش حجابش قطعاً مثل اینجا نیست ! اما وقتی برای ویزا میره مهمه که روسری سرش باشه یا نه !؟
    آخه یکی از دوستامون پذیرش داشت ولی ویزا بهش ندادن !

خواهش میکنم دوستانی که اطلاع دارن بهم جواب بدن .
    دوستان نکات و گفتن من فقط میخواستم بگم که داخل سفارت کسی که از من مدارک و گرفت و شماره DS من و چک کرد یک خانوم محجبه بود! کارمندای سفارت پوششون همه جور بود! (دقیقا مثل مراجعه کننده ها) پس نباید واسشون مهم باشه. خیلی از خانوما (عموما با همسرشون بودن) با روسری بودن و برگ زرد گرفتن
    ایرانی ها هم همه جوره بودن، مرتب و شیک برن هرجوری که اعتماد به نفسشون بیشتر میشه (نظر شخصی نگارنده)

نقل قول نوشته اصلی توسط aeiut نمایش پست ها
    خیلی ممنون از اطلاعاتتون. ایشالا که به زودی کلیر بشید.

Case Number شما احتمالا همون 2013161 هست چون من که 22 می بودم 2013142 هست. ولی کلا مگه میشه 4 و 6 مثل هم باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

حهت اطمینان بیشتر Case Number خودتون رو توی سایت واشینگتون چک کنید.
    آره دست خطه دیگه یه حالتیه که میشه حالا واسه نظر سنجی اسکن میکنم میزارم!!!!!!! قبلا دیده بودم دوستان میگفتن با دیدن برگ زرد هوش از سرم رفت و .... منم اصلا برگرو نخوندم!!!! اومدم میبینم که ....

نقل قول نوشته اصلی توسط a13 نمایش پست ها
    مگه بهتون برگه زرد ندادن و شماره رو توش ننوشتند؟
    چرا برگ زرد و دیدم هوش از سرم پرید دستخطش جوریه که میشه هر دورو خوند
    نقل قول نوشته اصلی توسط aghahady نمایش پست ها
    اولا سلام و امیدوارم زودتر کلیر بشی
    دوما اینکه از کجا فهمید و بهت گفت روی رمزنگاری می خوای کار کنی. اگه اینجور باشه که دهن من سرویسه. من واسه 18 ژون مصاحبه دارم به نظرتون کلا رزومم رو عوض کنم وحرفی از رمز نگاری نیارم. چون دقیقا پروژه و مقالات و کارو تجربم در زمینه رمزه؟
    من اصلا نمیخوام کار کنم!!!! هیچ جا هم ننوشته بودم! و واقعا هم نمیخوام کار کنم. زده بودم Computer & Communication Networking!!!!! و کارم روی الگوریتم های و پروتکل ها است (مسیریابی)
    من دقیقا شرایط شما رو داشتم و میدونم در چه شرایطی هستی اما باید در نظر داشته باشی که رمزنگاری TAL محسوب میشه! از من پرسید میخوای کار کنی ( من ریسرچ پلن از استادم نداشتم!!! )
    گگفتم بهد گفت زمینه جالبیه و من مقاله خوندم و ..!!!!! گفتم آره ولی من که نمیخوام کار کنم گفت به شبکه که مربوظه گفتم خیلی چیرا مربوطه من میخوام روی پروتکل مسیریابی کار کنم! جالب اخر سر هم یک باره دیگه از من پرسید که رمز کار میکنی!!!!

دوستان کیس نامبر رو روی برگ زرد نوشته بالاش

سلام
    من هم امروز مصاحبه داشتم و تجربیاتم رو این‌جا می‌گم. اول این‌که طبق توصیه دوستان ساعت ۷ رفتم (و از ۵ صبح نرفتم)! وقتی رفتم تقریبا ۵۰ نفر در صف اتباع غیر اماراتی جلوم بودند.
    چون ۷ رسیدم شروع کرده بودن و برگه‌ی قرار ملاقات و پاسپورت رو چک می‌کردند و می‌فرستادند داخل. خلاصه چون تعداد زیاد بود ساعت تقریبا ۷:۴۵ بود که رفتم داخل برای بازرسی بدنی و تحویل وسایل اضافی.
    ساعت ۸ بود که رفتم داخل اول رزومه، i-20 ، ds-160 و sevis رو ازم گرفتند و بعد انگشت نگاری کردند و بعد گفتن منتظر باش صدا می‌کنیم.
    حدود ساعت ۹:۳۰ بود که شمارم رو صدا کردند برای مصاحبه (وقتم ساعت ۸:۳۰ بود). اولا که فکر می‌کردم مصاحبه داخل یه اتاق باشه ولی اینطوری نبود و از پشت باجه و پشت شیشه انجام می‌شد.
    یه خانم بود که مصاحبه رو انجام داد اولین سوالی که پرسید گفت چرا این‌ دانشگاه و سوال بعدیش این بود که چه دانشگاه‌های دیگه‌ای اپلای کردی.
    بعد گفت تو پی‌اچ‌دی روی چه موضوعی می‌خوای کار کنی. یکم توضیح دادم و گفتم که ریسرچ پلن هم دارم که استقبال کرد! بعد گفت کار هم کردی گفتم آره ولی به صورت پاره‌وقت.
    گفت دولتی بوده یا خصوصی که گفتم خصوصیه. گفت وضعیت خدمتت چطوره گفتم که معافم و دیگه تا چند ثانیه داشت یه سری اطلاعات تایپ می‌کرد.
    بعد یه سوال عجیب پرسید که وضعیت اینترنت تو ایران چطوره و حالا که نزدیک انتخاباته می‌گن بدتر شده درسته؟ که راستش رو گفتم و گفتم خیلی محدودیت زیاده ولی خوب افراد سعی می‌کنن محدودیت‌ها رو دور بزنن!
    بعدش گفت آیا تو ایران از توئیتر استفاده می‌کنین؟ گفتم بله ولی بیشتر از اون فیس بوک تو ایران طرفدار داره! بعدم که برگ زرد رو برداشت و گفت که ۱ ماه زمان لازمه تا ما بیشتر بررسی کنیم.
    یادم هم رفت که سینگل یا مالتیپل بودن ویزا رو بپرسم!
    بعد که برگشتم هتل طبق معمول ایمیل زدن که سی‌وی رو بفرست که من هم فرستادم و تایید برام اومد که مدارکم دریافت شد.
    کل مصاحبه کمتر از ۴ دقیقه طول کشید و حالا باید منتظر بمونیم تا ویزا صادر بشه.
    اگر سوالی بود در خدمتم.

سلام من و همسرم هفته پيش مصاحبه داشتيم. همه چي خيلي خوب بود. از ما زياد سوال نپرسيد و مدرك نخواست. هيچ ترجمه
    نخواست حتي عقدنامه BS, Job offer, شناسنامه و ... هم نخواست . فقط گفت Research Planو همسرم CV و SOP رو هم داد بهشون. كلا 2 دقيقه بود. به من گفت فارسي يا انگليسي كه من گفتم اگر ممكنه فارسي. بعد از همسرم پرسيد كه برا دكترا ميري؟ كار ميكني؟ چكار ميكني؟ بعد به من گفت كار ميكني ؟ كه گفتم نه. پرسيد اونجا ميخواي چيكار كني؟ گفتم به همسرم كمك ميكنم كه راحت درس بخونه. گفت آيا ميخواي اونجا درس بخوني؟ - من ترجيح ميدم برگردم كشورم كار كنم. و يكم زبان فراموشم شده بايد اين مدت زبان رو تقويت كنم. - آيا مطمئني كه تا حالا كار نكردي؟ - بله! فقط يكم كارآموزي بودم كه جزو واحد دانشگاهي بوده.- okay (البته من سابقه كاري بدون بيمه كوتاه مدت داشتم). بعد ايشون به من گفت ويزات آمادست و مولتيپل. ولي همسرت بايد بررسي شه.

Junior Member c_feanor آواتار ها

من هم امروز مصاحبه داشتم. وقتم ساعت 8:30 بود که من خیلی خوشحال ساعت 8:15 سفارت بودم و نفر اول صف اتباع غیر اماراتی. ساعت 11:30 بود که صدام زدن. مصاحبه کننده یه خانم بود که پرسید چرا این دانشگاهو انتخاب کردی؟ گفتم زمینه تحقیقی مشابه. چند جای دیگه اپلای کردی؟ چهار جا. میخوای چی بخونی؟ مارکتینگ. فول فاندی؟ بله. توی ایران چی خوندی؟ MBA. فامیل داری توی آمریکا؟ بله، خاله. برگردی چه کار میکنی؟ با بابام کار میکنم که یه نفرو نیاز داره توی شغلش کمکش کنه. بهم گفت ویزات اپروو شد، کی برمیگردی ایران؟ فردا. پس پاسپورتت رو بفرست برامون و بعد به یه آژانس بگو پیک آپ کنن برات. همین. کلا سه چهار دقیقه بیشتر نشد. هیچ شماره ای، هیچ برگه ای هم بهم ندادن. اصولا برگه سبز رو کِی و به کی میدن؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط c_feanor نمایش پست ها
    من هم امروز مصاحبه داشتم. وقتم ساعت 8:30 بود که من خیلی خوشحال ساعت 8:15 سفارت بودم و نفر اول صف اتباع غیر اماراتی. ساعت 11:30 بود که صدام زدن. مصاحبه کننده یه خانم بود که پرسید چرا این دانشگاهو انتخاب کردی؟ گفتم زمینه تحقیقی مشابه. چند جای دیگه اپلای کردی؟ چهار جا. میخوای چی بخونی؟ مارکتینگ. فول فاندی؟ بله. توی ایران چی خوندی؟ MBA. فامیل داری توی آمریکا؟ بله، خاله. برگردی چه کار میکنی؟ با بابام کار میکنم که یه نفرو نیاز داره توی شغلش کمکش کنه. بهم گفت ویزات اپروو شد، کی برمیگردی ایران؟ فردا. پس پاسپورتت رو بفرست برامون و بعد به یه آژانس بگو پیک آپ کنن برات. همین. کلا سه چهار دقیقه بیشتر نشد. هیچ شماره ای، هیچ برگه ای هم بهم ندادن. اصولا برگه سبز رو کِی و به کی میدن؟
    خب خداروشکر. امیدوار کننده است. میشه یه کم بیشتر شرایطتتون رو توضیح بدین؟ کجا پذیرش گرفتین؟ راجع به کار کردن و نکردنتون نپرسید؟

دوستان کسی بوده بعد مصاحبه براش ایمیل بیاد که ریسرچ پلن بده؟ اگه اره لطفا من و راهنمایی کنید

برام ایمیل امد و همزمان استتوس ویزام تو سایت دبی همون متن نامه ای شد که بهم دادن و گفتن ریسرچ پلن و بده. بعد من فرستادم و انا هم تایید کردن ولی هنوز بعد از مدتی استتوس ویزام تو سایت دبی همون متن نامه مونده و به حالت اولیه که در حال پردازش باشه برنگشته. تو سایت واشنگتن هم استتوسم در حال پردازش است و آخرین تغییر در استتوس همون تاریخ مصاحبه ام. حالا کسی میدونه آیا سایت دبی باید استتوس من و اپدیت کنه به در حال پردازش؟ یعنی اینکه هنوز متن نامه رو میبینم یعنی مدارکم کافی نبوده و پروندم رو زمین مونده؟ یا داره کاراش انجام میشه و این آپدیت نشدن دوباره سایت دبی طبیعی و بودن کسایی که با این وضعیت یکدفعه استتوس به صادر شده تغییر کرده. خیلی کش ندم : دی اگه اطلاع دارین تو این ضمینه بهم توضیح بدین مرسی دوستای گلم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)