صفحه 176 از 1402 نخستنخست ... 761261661671681691701711721731741751761771781791801811821831841851862262766761176 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,751 تا 1,760 , از مجموع 14011

موضوع: پروژه جایگزین خدمت: بنیاد ملی نخبگان (ب م ن)

پیش فرض پاسخ : تسهيلات سربازي نخبگان(شرايط و امتيازات)

نقل قول نوشته اصلی توسط r_pour نمایش پست ها
    خواهش می‌کنم. این دو روز یکشنبه و سه‌شنبه عصر از ساعت 5 عصر هست تا 6 صبح فرداش. متأهل‌ها می‌توانند از این دو مرخصی (بعلاوه پنجشنبه ظهر تا شنبه صبح) استفاده کنند. برای مجردها هم این امکان هست ولی کمی سخت‌گیرانه‌تر (ممکنه مثلاً هفته‌ای یکبار از این دو روز رو به مجردها بدند/البته خیلی از مجردا بودن که هر دوروزش رو هرهفته گرفتند و مشکل خاصی نیست). امکان استفاده از مرخصی‌ها در آخر وجود نداره. هرجا دیدید بهتون مرخصی دادن بگیرید، چون نمیشه بعداً ازشون استفاده کرد. معمولاً یک یا دو روز رو هم در طول کل دوره (البته یه دلیل باید بیارید، مثل کار اداری خاص یا کار دانشگاهی و خیلی چیزای دیگه) می‌تونید به طور کامل مرخصی بگیرید (علاوه بر اون مرخصی‌های قبلی). ممکن هست (ممکن!) که به افرادی که از شهرهای دور (مثلاً از فاصله 400 کیلومتری و بیشتر) اومدند در طول کل دوره تنها یک‌بار و دو سه روز مرخصی بدهند تا به شهراشون برن.
    حالا تمام این مرخصی‌هایی که گفتم رو بذارید کنار اون 45 روزی که باید برید، ببینید چقدش میمونه!!

بله دوست خوبمون کاملا درست گفتن! اگه تعطیلی هم در دورتون بخوره دیگه نور علی نوره! در کل حدود 30 روز خالص شما اونجا هستید و مطمئن باشید که یکی از بهترین روزهای شما خواهد بود..دوره تابستان به ماه رمضان خواهد خورد و سخت گیری ها کمتر خواهد بود پس نگران نباشید..

Junior Member

دوستان سلام؛

من تا 31/3 فرصت دارم که دفترچه نظام وظیفه را ببرم پلیس + 10 و بفرستم. حدود یک ماه هست که پرونده ام وارد کمسیون بنیاد شده و لی خبری بهم ندادند. کسی هم پاسخگو نیس. اولش بهم گفتند که دو هفته ای جواب کمسیون می آید و لی خوب نیومد.
    دوستان می شه راهنما یی کنند که من چه کار کنم؟ دفترچه ام را بفرستم؟ خودم مایلم آموزشیم را بعد از انجام پروژه بروم. ممنونم اگر راهنمایی کنید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط s_farzad نمایش پست ها
    دوستان سلام؛

من تا 31/3 فرصت دارم که دفترچه نظام وظیفه را ببرم پلیس + 10 و بفرستم. حدود یک ماه هست که پرونده ام وارد کمسیون بنیاد شده و لی خبری بهم ندادند. کسی هم پاسخگو نیس. اولش بهم گفتند که دو هفته ای جواب کمسیون می آید و لی خوب نیومد.
    دوستان می شه راهنما یی کنند که من چه کار کنم؟ دفترچه ام را بفرستم؟ خودم مایلم آموزشیم را بعد از انجام پروژه بروم. ممنونم اگر راهنمایی کنید.
    سلام دوست عزیر

اصولا طول کشیدن امری طبیعی است. مثلا پروسه من بدین شرح است:

۱۰/۱/۹۲ تشکیل پرونده در سامانه ثریا
    ۲۳/۲/۹۲ تایید شدن مدارک و فعال شدن گزینه درخواست سربازی
    ۲۴/۲/۹۲ فرستادن درخواست سربازی از طریق سامانه
    ۲۰/۳/۹۲ هم چنان در انتظار نتیجه!!!!

من که تا آخر خرداد صبر می کنم و اگه خبری نشد هر روز میرم بنیاد پیگیری می کنم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط meisam_629 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیر

اصولا طول کشیدن امری طبیعی است. مثلا پروسه من بدین شرح است:

۱۰/۱/۹۲ تشکیل پرونده در سامانه ثریا
    ۲۳/۲/۹۲ تایید شدن مدارک و فعال شدن گزینه درخواست سربازی
    ۲۴/۲/۹۲ فرستادن درخواست سربازی از طریق سامانه
    ۲۰/۳/۹۲ هم چنان در انتظار نتیجه!!!!

من که تا آخر خرداد صبر می کنم و اگه خبری نشد هر روز میرم بنیاد پیگیری می کنم.

باید پیگیری کرد هرچه زود هر بهتر. اگر خبری پیدا کردید ممنون می شوم اگر به من هم اطلاع بدید.

نقل قول نوشته اصلی توسط mahde1818 نمایش پست ها
    یه نفر میشه بگه موضوع این پروژه ها توی چه ضمینه هایی هست؟ باید نرم افزار بلد باشی؟
    توی همه زمینه ها میتونه باشه ...حتی علوم انسانی
    بستگی به رشته شما و نیاز اون سازمان داره

نقل قول نوشته اصلی توسط elcboy نمایش پست ها
    با سلام
    من پروژه ای رو انجام دادم که در ابتدا قرار بود 6 ماه کسری بدن ولی چون خوب کار کردم گفتن می تونن 8 یا 9 بدن.
    توی ویکی آمده بیشتر از 6 روند اداری طولانی داره و مشکل سازه
    منظور از داوری تخصصی اینکه میفرستن دانشگاهها
    بنظر شما من چیکار کنم؟
    میشه به سازمان بگم دو تا 4 ماه به من بدن. ولی از اونطرفم نمیشه برای یه موضوع دوتا کسری داد درسته؟
    با تشکر
    الان دیگه یکم اوضاع عوض شده ...پروسه طولانی کوتاه تره و در مورد میزان کسری در جلسه دفاعتون تصمیم می گیرند
    بله شما نمیتونید برای یه موضوع دو تا درخواست بدید مگر اینکه دو تا موضوع جداگانه تعریف کنید و برای هر کدوم جداگانه اقدام کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط meisam_629 نمایش پست ها
    منم یه سوال در راستای این سوال دارم. اگه درخواست سربازی نخبگان بدیم و شروع به خدمت بکنیم آیا در حین خدمت می توان برای معافیت پزشکی اقدام کرد؟ یه جورایی موندم که اول برم دنبال معافی و بعد نخبگان یا هر دو رو با هم پیگیری کنم؟

موفق باشید.
    بله میتونید...فقط یکم سخت تره

نقل قول نوشته اصلی توسط abc1234 نمایش پست ها
    سلام دوستان

اگر شزایط نخبگی در حین خدمت احراز بشه، میتونیم ترخیص بشیم و بقیه ی سربازی رو به کمک پروژه از طریق بنیاد نخبگان ادامه داد؟
    بله ...فکر کنم میشه یکی از دوستان همین طور بود

نقل قول نوشته اصلی توسط pishgam نمایش پست ها
    سلام بر دوستان عزیز

کسی می دونه پروسه اعتراض به نتیجه کمیسیون کسر خدمت در ب ن ن م چیه؟ و اینکه آیا اعتراض موثر هست؟ کم نمی کنن یه وخت از کسر خدمت تصویب شده؟ کسی تجربه ای داشته تاحالا؟

من کمیسیون داشتم و از 25 ماه درخواست 14 ماه بهم دادن !! اونم برای 4 تا پروژه ! ضمنا خودمو هم راه ندادن تو !
    میتونم سوال کنم رشتتون چیه؟
    و آیا اون کمیته تخصصی بود یا نه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط h4ughi نمایش پست ها
    بله میتونید...فقط یکم سخت تره
    دوست عزیز میشه یه مقدار بیشتر توضیح دهید؟

با تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)