صفحه 83 از 191 نخستنخست ... 33737475767778798081828384858687888990919293133183 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 821 تا 830 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

دوستان من رفتم هلال احمر كارگر ميگن كه مننژيت تموم شده. جاي ديگه سراغ دارين؟

نقل قول نوشته اصلی توسط marya1362 نمایش پست ها
    بيا شيراز بزنيد و برگردين
    ميگم اين واكسن به همراه انفولانزا مثل اينكه اختياري هست و هزينه بالايي هم دارن نسبتا.

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط alif1357 نمایش پست ها
    بيا شيراز بزنيد و برگردين
    ميگم اين واكسن به همراه انفولانزا مثل اينكه اختياري هست و هزينه بالايي هم دارن نسبتا.
    هيچكدوم از اين دو واكسن مننژيت و آنفولانزا هزينه بالايي ندارن. حتي اگه دانشگاه هم مجبورتون نكنه، از همه نظر به نفعتونه كه همينجا بزنيد. به خصوص مننژيت كه اگه در بزرگسالي مبتلا بشيد، ميتونه خطر جوونمرگ شدن داشته باشه. در پستهاي قبلي اطلاعات كامل هست در مورد اينكه هر واكسن رو كجا ميشه زد.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

ApplyAbroad Guru smonabav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط marya1362 نمایش پست ها
    گفتند شنبه میرسه واکسن
    بیمارستان خاتم الانبیا هم خاطرم هست که یک مدت میزد...
    لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.

لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
    اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک

Junior Member

سلام دوستان.
    من ایران نیستم و باید کارت واکسن بین المللی رو بگم والدینم توی ایران برام بگیرن.
    آیا این کار امکان داره؟ آیا کپی پاسپورت اگر ببرن قبول می کنن؟
    برای زیر ۲۵ ساله های واکسن Td زده شده؟ من پارسال که ایران بودم یه واکسن کزاز قبل از ازدواج بهم زدن. آیا این واکسن همون Td هست؟
    ممنونم

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط roya67 نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    من ایران نیستم و باید کارت واکسن بین المللی رو بگم والدینم توی ایران برام بگیرن.
    برای زیر ۲۵ ساله های واکسن Td زده شده؟ من پارسال که ایران بودم یه واکسن کزاز قبل از ازدواج بهم زدن. آیا این واکسن همون Td هست؟
    ممنونم
    كپي پاسپورت رو هم قبول مي كنن.
    واكسنهاي كزاز كه در ايران ميزنن (تا اونجا كه من ميدونم) همه اش Td هست يعني تركيب كزاز و ديفتري. البته Td يادآوري هم داره و بايد كلا سه دوز تزريق بشه. پستهاي قبلي رو بيينيد.
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

ApplyAbroad Guru smonabav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط roya67 نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    ممنونم
    کپی گذرنامه هم نبود، فقط شماره گذرنامه، تاریخ تولد میلادی ات و اسم دقیقت (همونجوری که در گذرنامه پرینت شده) رو بدونی کافی است (کاری که خود من انجام دادم)
    شما اگر TD رو زده باشید پارسال (که همونجور که مهراد جان گفت، شامل کزاز و دیفتری است) نیازی ندارید که دوباره تزریق کنید، چون تا 10 سال در بدن باقی خواهد ماند
    لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.

لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
    اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک

رشته و دانشگاه

البته اون ١٠ سال Td در صورتي هست كه يادآوري رو زده باشيد. خود من وقتي قبل از سفر اولم به آمريكا توي انستيتو پاستور يك Td زدم فكر مي كردم تا ١٠ سال راحتم. وقتي رفتم آمريكا و دانشگاه داشت سوابق واكسيناسيون من رو چك مي كرد، بهم گفتن بايد ظرف يك سال دوز يادآوري هم مي زدم كه خودشون زدن و توي كارتم مهر زدن. اين دفعه كه برگشته بودم ايران و رفته بودم انستيتو پاستور، اونها هم حرف دانشگاه رو تاييد كردن. جزيياتش رو همون موقع در اين تاپيك نوشتم

http://www.applyabroad.org/forum/sho...l=1#post967295
    ویرایش توسط Mehrad : June 13th, 2013 در ساعت 10:21 AM

Member
    رشته و دانشگاه
    Pure Mathematics

سلام. دوستان سوالی که دارم اینه که : من فرم Mandatory Immunization Health History Form رو که دانلود کردم اینطوریه که ظاهرا باید توسط یک دکتر یا کلینیک پر بشه و evidence مواردی مثل chest X-ray report یا lab report به این گزارش attach بشه. میخواستم ببینم اولا هزینه ای که یه دکتر بابت پر کردن این فرم میگیره معمولا چقدره و ثانیا جدولی از دکتر های مناسب در شهر های مختلف ایران وجود داره که تجربه ی مشابه داشته باشن و لازم نباشه زیادی درباره ی ماجرا براشون توضیح بدیم!؟

ps چون من یه بار تست مدیکال مربوط به گرفتن ویزا رو انجام دادم، که هم هزینه ی اون مشخصه و هم لیست دکتر های qualified واسه ی پرکردن فرم های مربوطش.
    Quaecumque Vera

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط s.m.h.sh نمایش پست ها
    سلام. دوستان سوالی که دارم اینه که : من فرم Mandatory Immunization Health History Form رو که دانلود کردم اینطوریه که ظاهرا باید توسط یک دکتر یا کلینیک پر بشه و evidence مواردی مثل chest X-ray report یا lab report به این گزارش attach بشه. میخواستم ببینم اولا هزینه ای که یه دکتر بابت پر کردن این فرم میگیره معمولا چقدره و ثانیا جدولی از دکتر های مناسب در شهر های مختلف ایران وجود داره که تجربه ی مشابه داشته باشن و لازم نباشه زیادی درباره ی ماجرا براشون توضیح بدیم!؟

ps چون من یه بار تست مدیکال مربوط به گرفتن ویزا رو انجام دادم، که هم هزینه ی اون مشخصه و هم لیست دکتر های qualified واسه ی پرکردن فرم های مربوطش.
    در مورد اون فرم اگه قضيه صرفا به واكسنها محدود بشه، انستيتو پاستور يا مراكز مشابه ميتونن اين كار رو انجام بدن. خود من كه براي آپديت كردن كارت واكسيناسيون قبليم رفته بودم انستيتو پاستور از من پرسيدن فرم دانشگاه هم اگه داري بده كارش رو انجام بديم (كه دانشگاه من از اين فرمها نميخواد).

در مورد پر كردن فرم دانشگاه توسط دكتر هم در پستهاي قبلي برخي دوستان در مورد تجربياتشون توضيح مفصل دادن.

يك نكته ديگه هم در مورد تست سل يا عكس قفسه سينه (براي سل) اضافه كنم. قبل از اينكه دنبال اين قضيه بريد، از دو تا چيز مطمئن بشيد: يكي اينكه دانشگاه شما چه جور تست سل رو قبول مي كنه (خوني يا پوستي) و اينكه اصلا تست سل خارج از آمريكا رو قبول دارن يا نه. نكته دوم اينكه ايالت شما اصلا اين تست سل يا عكس قفسه سينه رو براي "ايرانيها" لازم داره يا نه.

من كه اين دفعه برگشتم آمريكا وقتي براي كارهاي پرونده درماني رفتم مركز بهداشت دانشگاه، يارو بهم گفت بايد تست سل بدي. من همون دانشگاه قبليم برگشته بودم و مي دونستم تست سل نبايد بدم. گفتم مطمئني؟ گفت آره. من هم ٣٣ دلار پول بيزبون دادم كه زودتر قضيه ختم بشه و كارهاي اداريم به جريان بيفته. بعد رفتم ته و توي قضيه رو در آوردم و فهميدم كه طبق مقررات ايالت ما (اهايو) ايران جزء ليست كشورهاي مشمول تست سل نيست و من اصلا مجبور نبودم تست سل بدم. بعدش رفتم مقداري دوندگي كردم و اون ٣٣ دلار رو پس گرفتم. خوشبختانه مقام مافوق اون يارو غير از اينكه از من به خاطر اين اشتباه عذرخواهي كرد و پولم رو برگردوند، نتيجه تست سل رو هم (كه منفي بود) مهر و امضا كرد و مفتي بهم داد كه بذارم توي پرونده شخصي خودم. كلي هم حال كرد وقتي پرونده شخصي من رو در مورد سوابق واكسن و اينها ديد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)