صفحه 92 از 218 نخستنخست ... 42828384858687888990919293949596979899100101102142192 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 911 تا 920 , از مجموع 2172

موضوع: دبی - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

پیش فرض پاسخ : دبی - نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در سال 2013

سلام دوستان

من قبلاً هم پست گذاشتم و راجع به مصاحبم توضیح دادم. همه چیز خوب بود یعنی هر سوالی که ازم کرد مفصل راجع بهش بحث کردیم. فقط چون سربازیم سپاه بود خیلی سوال پیچم کرد راجع به خدمت. الان دو هفته از مصاحبه میگذره و من یاد روز مصاحبه که میافتم خیلی استرس وجودم رو میگیره. به نظرتون خود آفیسر وقتی برگۀ زرد رو میده میتونه مطمئن باشه که شما ویزاتون ریجکت میشه آخه به من گفت این نکتۀ مثبتی نیست که شما توی سپاه خدمت کردی ولی بعد باز ازم پرسید تصمیمت برای وردو به آمریکا کیه و من گفتم اوالیل آگوست. بعد اون هم فکر کرد و گفت طبق قوانین میتونی 26 جولای اونجا باشی. بعضی از بچه ها میگن آفیسره تبریک گفته بهشون و گفته تا یه ماه دیگه ویزات آمادس ولی اصلاً از این طور حرفها به من نزد. نکنه رسماً همونجا فاتحۀ منو خونده؟
    به نظرتون این که من فقط چهار ماه خدمت کردم ( یعنی مدت کمی توی سپاه سرباز بودم) نکتۀ مثبت یا منفی به حساب میاد؟
    اصلاً بچه هایی که سپاه خدمت کرده باشن و سر مصاحبه سوال پیچ شده باشن و بعد ویزا گرفته باشن هم هستن یا همه رو قل و قم میکنن؟
    تو رو خدا با تجربه ها جواب بدن. خیلی خیلی خیلی روزهای پراسترس و پر اضطرابیه
    ممنونم از همه

Member

سلام بچه ها

یه سوال داشتم نمیدونستم کجا باید بپرسم. سوالم اینه که چقدر زودتر از شروع ترم میشه وارد آمریکا شد؟ آیا زمان مشخصی داره؟ مثلا حداکثر یک ماه زودتر؟

Member
    رشته و دانشگاه
    electronic engineering

من هم امروز مصاحبه داشتم.شوهرم که f2 بود در جا ویزا شد ولی من که f1 هستم clear خوردم. من برای مستر برق دارم میرم و ویزام ا گفتن سینگل هستش ولی شوهرم درجا مالتیپل شد. این هم بگم از من فقط sopو cv گرفتن وهیچ مدرک دیگه ای را چک نکردن و به همان جوابهامون اعتماد کردن.

نقل قول نوشته اصلی توسط aeiut نمایش پست ها
    سلام بچه ها

یه سوال داشتم نمیدونستم کجا باید بپرسم. سوالم اینه که چقدر زودتر از شروع ترم میشه وارد آمریکا شد؟ آیا زمان مشخصی داره؟ مثلا حداکثر یک ماه زودتر؟
    شما طبق قوانین حداکثر یک ماه زودتر میتونید وارد خاک آمریکا بشید

نقل قول نوشته اصلی توسط aeiut نمایش پست ها
    سلام بچه ها

این پست رو مطالعه بفرمایید.

نقل قول نوشته اصلی توسط aida3241 نمایش پست ها
    من هم امروز مصاحبه داشتم.شوهرم که f2 بود در جا ویزا شد ولی من که f1 هستم clear خوردم. من برای مستر برق دارم میرم و ویزام ا گفتن سینگل هستش ولی شوهرم درجا مالتیپل شد. این هم بگم از من فقط sopو cv گرفتن وهیچ مدرک دیگه ای را چک نکردن و به همان جوابهامون اعتماد کردن.
    جالبه، من هم با خانمم بودم و خودم برگۀ زرد گرفتم، وقتی راجع به خانمم پرسیدم گفت شما دو تا با هم هستید و وضعیت ویزاتون هر چی باشه مشترک خواهد بود و تنها یک برگۀ زرد به من داد. به نظرتون همه زن و شوهر ها رو جدا جدا وضعیت ویزاشون رو مشخص میکردن (مثل شما) یا کیس به کیس فرق می کرد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط phdhossein نمایش پست ها
    دوستان کسی بوده بعد مصاحبه براش ایمیل بیاد که ریسرچ پلن بده؟ اگه اره لطفا من و راهنمایی کنید

برام ایمیل امد و همزمان استتوس ویزام تو سایت دبی همون متن نامه ای شد که بهم دادن و گفتن ریسرچ پلن و بده. بعد من فرستادم و انا هم تایید کردن ولی هنوز بعد از مدتی استتوس ویزام تو سایت دبی همون متن نامه مونده و به حالت اولیه که در حال پردازش باشه برنگشته. تو سایت واشنگتن هم استتوسم در حال پردازش است و آخرین تغییر در استتوس همون تاریخ مصاحبه ام. حالا کسی میدونه آیا سایت دبی باید استتوس من و اپدیت کنه به در حال پردازش؟ یعنی اینکه هنوز متن نامه رو میبینم یعنی مدارکم کافی نبوده و پروندم رو زمین مونده؟ یا داره کاراش انجام میشه و این آپدیت نشدن دوباره سایت دبی طبیعی و بودن کسایی که با این وضعیت یکدفعه استتوس به صادر شده تغییر کرده. خیلی کش ندم : دی اگه اطلاع دارین تو این ضمینه بهم توضیح بدین مرسی دوستای گلم.

دوستان لطفا جواب بدین اگه اطلاع دارین که نگرانم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ltarash نمایش پست ها
    با سلام به همه دوستان
    تا جایی که من پستهای قبلی رو خوندم، اطلاعات کاملی از سوالاتیکه آفیسر ها می پرسن راجع به ویزای دانشجویی داده شد . من پذیرش post doc fellow گرفتم و برای ویزای j از دبی وقت دارم. اگر کسی هست که از نحوه سوالات پرسیده شده راجع به این نوع ویزا اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    سوال بعدیم هم که البته شاید مطرح کردنش توی این تاپیک زیاد درست نباشه از دوستانی هست که بدون فاند رفتن و این که آیا نسبت به bank statement حساسیت خاصی وجود نداشت؟ (با توجه به تناقض در اعلام نرخ ارز از سوی بانکهای مختلف)
    سلام
    چون شما ازنظر اونا در گروه دانشجویی قرار می گیری اغلب سوالات ویزای J شبیه سوالات ویزای F هست چرا این دانشگاه؟ چرا این شهر؟ سوال در مورد program و....
    فقط برای J هایی که دارن فرصت مطالعاتی میرن ( الان دانشجو هستند یا هیئت علمی) می پرسن کی ساپورت میکنه دانشگاه در ایران ، دانشگاه در آمریکا یا خودت. اگه خودت باشی می پرسن چرا دانشگاه ساپورتت نمی کنه.
    در مورد نرخ دلار تا اوایل اردیبهشت که من از چند بانک مختلف bs گرفتم ،نرخ ارز مرجع 1226 میزدن. اینکه آفیسر گیر بده یا نده در دو مورد ویزا مهاجرتی من سراغ دارم آفیسر نرخ ارزو 3500 در نظر گرفته و bs جدید خواسته . در مورد ویزای غیرمهاجرتی (از جمله J ) تا اونجایی که من میدونم اغلب موارد گیر نمی دن

Junior Member

سلام
    دوستان من روز 17 ژوئن وقت مصاحبه دارم و تازه دیروز متوجه شدم که دو تا اشکال توی فرم DS-160 ای که پر کردم وجود داره:
    1- اول اینکه توی برگه تایید DS-160 سمت راستش توی قسمت Location Selected آدرس جایی رو توی خیابون ام هریر نوشته که کنسولگری آمریکا اونجا نیست! اصلا نمی دونم این آدرسی که توی خیابان ام هریر نوشته آدرس کجاست! حالا من چی کار کنم؟ ممکنه به این گیر بدن؟
    2- دوم اینکه من موقع پر کردن DS-160 خودم اونجایی که اطلاعات مربوط به Secondary Schools رو می‌خواد فقط اسم دانشگاه هامو وارد کردم و اسمی از دبیرستان و پیش دانشگاهی نبردم، به نظر شما این اشکالی توی کار ایجاد می‌کنه؟ اگه آره چی کار باید بکنم؟
    دوستان خواهش می‌کنم اگه می‌تونید هر چه سریعتر جواب بدید من خیلی استرس گرفتم!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط vd11230 نمایش پست ها
    سلام
    دوستان من روز 17 ژوئن وقت مصاحبه دارم و تازه دیروز متوجه شدم که دو تا اشکال توی فرم DS-160 ای که پر کردم وجود داره:
    1- اول اینکه توی برگه تایید DS-160 سمت راستش توی قسمت Location Selected آدرس جایی رو توی خیابون ام هریر نوشته که کنسولگری آمریکا اونجا نیست! اصلا نمی دونم این آدرسی که توی خیابان ام هریر نوشته آدرس کجاست! حالا من چی کار کنم؟ ممکنه به این گیر بدن؟
    2- دوم اینکه من موقع پر کردن DS-160 خودم اونجایی که اطلاعات مربوط به Secondary Schools رو می‌خواد فقط اسم دانشگاه هامو وارد کردم و اسمی از دبیرستان و پیش دانشگاهی نبردم، به نظر شما این اشکالی توی کار ایجاد می‌کنه؟ اگه آره چی کار باید بکنم؟
    دوستان خواهش می‌کنم اگه می‌تونید هر چه سریعتر جواب بدید من خیلی استرس گرفتم!
    من واسه خودم اطلاعات دبیرستان رو هم نوشتم ولی فکر نکنم لازم باشه. واسه اسم خیابونی هم که زده درسته و واسه منم همینه. ام هریر آدرس سفارت عربستان هست که سفارت آمریکا هم نزدیک سفارت عربستان هستش.
    Saudi Arabian Consulate, Dubai
    Tel: 971 4 3979777

US Consulate, Dubai
    Tel: +(971) 4 311-6000
    Web: www.dubai.usconsulate.gov
    Adjacent to the Dubai Creek, Near Saudi & Qatar Consulates.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)