سلام پيمان جان...ممكنه بفرماييد واسه تركيش اير ميشه جاي صندلي رو خدمون اينترنتي تعيين كنيم؟ روشش چطوريه؟
مرسي
QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
سلام پيمان جان...ممكنه بفرماييد واسه تركيش اير ميشه جاي صندلي رو خدمون اينترنتي تعيين كنيم؟ روشش چطوريه؟
مرسي
ممنونم ازتون. الان من خودم سایت لوفتانزا رو چک می کنم تو همین بازه برا MIA سه تا صندلی خالی با قیمت 1375 دلار داره و آلایتالیا هم فعلا با قیمت 850 یورو جا میده...یعنی اختلاف قیمتشون تقریبا یک میلیون هست و شرایط جفتشونم یکسانه از نظر زمان رسیدن یک توقف بودن و یار و اینا...کدومو پیشنهاد میکنید؟
الان دوباره طبق فرمايش شما چك كردم توي 21 آگست جا ميده ولي خيلي AVAILABILITY پاييني داره كلاس ارزون قيمت V
يك SEAT بيشتر جا نميده ممكنه چند لحظه ديگه جا نده
خب اين پرواز خوبي هست جريمه كنسليش 180 هزار تومانه در حاليكه آليتاليا 360 هزار تومان هست
مزيت ديگرش اين هست كه مي تونيد بدون جريمه تغيير تاريخ بديد كه اين قابليت رو آليتاليا ندارد
مشكل فقط محدود به ايران نيست. من از آمريكا هم كه بر ميگشتم ايران، با تركيش بود. البته من بليتم رو از طريق كنتيننتال گرفته بودم. حتي اونجا هم مجبور شدم تا يك هفته قبل از پرواز صبر كنم تا با تلفن زدن به تركيش بتونم صندلي خودم رو رزرو كنم. يعني خود تركيش وقتي بعد از گرفتن بليت بهشون زنگ زدم گفتن الان نميشه و بايد صبر كني تا يك هفته مونده به پرواز. تا اونجا كه ميدونم، تنها حالتي كه ميشه صندلي تركيش رو درجا رزرو كرد اينه كه آدم بليت رو مستقيما روي وبسايت خود تركيش بخره.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
كلن توركيش كار زيادي روي امكانات سايبريش انجام نداده و بيشتر خدمات فيزيكيش رو ارتقا داده و از اين نظر از كرييرهايي مثل لوفت هانزا يا كی ال ام بسيار ضعيف تر هست
مثلن APP درست حسابي نداره و آنلاين چك اينش قوي نيست و همينطور امكان انتخاب صندلي و غذا رو آنلاين نداره
CUSTOMER SERVICE شون هم كمي ضعيفه مثلن ايميل ميزنيد جواب نميدند
با تشكر از پيمان عزيز...همونطور كه ايشون فرمودن واسه تركيش انتخاب صندلي فقط در آژانسي كه بليط رو صادر ميكنه هست...كه واسه من نقشه هواپيما رو آورد..و تعيين كرد..البته واسه همه مسيرا نقشه رو نداره و بايد آژانس چك كنه كه ميتونه صندلي رو تعيين كنه يا نه....
من تجربه زيادي با customer service تركيش اير به صورت ايميلي نداشتم. ولي در سفرم از آمريكا به ايران (كه تاريخش رو هم عوض كردم) تجربه تلفني من با تركيش عالي بود. يعني در تماسهاي تلفني متعددي كه در موارد مختلف باهاشون داشتم، نحوه برخورد و پاسخگويي تلفنيشون يك سر و گردن بالاتر از همه ايرلاينهايي بود كه تا به حال تجربه كردم.
در مورد وبسايت هم موافقم. كيفيت و عملكرد وبسايتشون به طور كلي ضعيفه. ولي همونطور كه گفتم، اگه بليت رو مستقيما از وبسايت خودشون بخريد، امكان رزرو صندلي رو ميده. دست كم من چهار سال پيش كه تلاش مي كردم يك سر بيام ايران (و جور نشد) ديدم موقع رزرو بليت روي وبسايت خودشون اين امكان رو بهم ميداد.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
سلام پیمان جان
من می خوام حوالی 5 آگوست برم morgantown آمریکا تو ایالت west virginia و ظاهراً باید برم با هواپیما تا واشینگتن و از اونجا می خوام زمینی برم تا morgantown.
به نظر شما بهترین پرواز برام کدومه؟ با خانمم هستیم و اولین باره بنابراین یک مقدار بار داریم و هزینه هم برام خیلی مهمه که پایین باشه. ضمناً چون هنوز کلیر نشدیم اگر به شکلی باشه که بتونیم تاریخ پرواز را با جریمه کم تغییر بدیم بهتر هست. خیلی ممنونم که کمکم می کنی چون یکم گیج شدم)
پیمان جان خیلی ممنونم...منم به فرمایش شما عمل کردم و رزرو کردم همون لوفتانزارو. البته رفت و برگشت که تقریبا 2000 دلار شد...
در مورد آلایتالیا باید بگم که اونو هم بدون پرداخت مبلغ اضافه میشه تاریخ رو تا قبل از پرواز عوض کرد. تو سایتش که حداقل اینجوری نوشته بود.
به هر حال خیلی متشکر از راهنماییت.
علاقه مندی ها (Bookmarks)