در مورد اون فرم اگه قضيه صرفا به واكسنها محدود بشه، انستيتو پاستور يا مراكز مشابه ميتونن اين كار رو انجام بدن. خود من كه براي آپديت كردن كارت واكسيناسيون قبليم رفته بودم انستيتو پاستور از من پرسيدن فرم دانشگاه هم اگه داري بده كارش رو انجام بديم (كه دانشگاه من از اين فرمها نميخواد).
در مورد پر كردن فرم دانشگاه توسط دكتر هم در پستهاي قبلي برخي دوستان در مورد تجربياتشون توضيح مفصل دادن.
يك نكته ديگه هم در مورد تست سل يا عكس قفسه سينه (براي سل) اضافه كنم. قبل از اينكه دنبال اين قضيه بريد، از دو تا چيز مطمئن بشيد: يكي اينكه دانشگاه شما چه جور تست سل رو قبول مي كنه (خوني يا پوستي) و اينكه اصلا تست سل خارج از آمريكا رو قبول دارن يا نه. نكته دوم اينكه ايالت شما اصلا اين تست سل يا عكس قفسه سينه رو براي "ايرانيها" لازم داره يا نه.
من كه اين دفعه برگشتم آمريكا وقتي براي كارهاي پرونده درماني رفتم مركز بهداشت دانشگاه، يارو بهم گفت بايد تست سل بدي. من همون دانشگاه قبليم برگشته بودم و مي دونستم تست سل نبايد بدم. گفتم مطمئني؟ گفت آره. من هم ٣٣ دلار پول بيزبون دادم كه زودتر قضيه ختم بشه و كارهاي اداريم به جريان بيفته. بعد رفتم ته و توي قضيه رو در آوردم و فهميدم كه طبق مقررات ايالت ما (اهايو) ايران جزء ليست كشورهاي مشمول تست سل نيست و من اصلا مجبور نبودم تست سل بدم. بعدش رفتم مقداري دوندگي كردم و اون ٣٣ دلار رو پس گرفتم. خوشبختانه مقام مافوق اون يارو غير از اينكه از من به خاطر اين اشتباه عذرخواهي كرد و پولم رو برگردوند، نتيجه تست سل رو هم (كه منفي بود) مهر و امضا كرد و مفتي بهم داد كه بذارم توي پرونده شخصي خودم. كلي هم حال كرد وقتي پرونده شخصي من رو در مورد سوابق واكسن و اينها ديد.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)