صفحه 95 از 218 نخستنخست ... 45858687888990919293949596979899100101102103104105145195 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 941 تا 950 , از مجموع 2172

موضوع: دبی - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

Member

پیش فرض پاسخ : دبی - نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در سال 2013

سلام

بچه هایی که رفتن سفارت جدول رو فراموش نکنن

به امید سبز شدن همگی

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    MSc of Systems Engineering - University of Tehran

امروز یکی از دوستان ویزای خودم و خانمم رو پیکاپ کرد و ویزای من که اف 1 بود سینگل شد و ویزای خانمم که اف 2 بود مالتیپل شد. خانمم کلییرنس نخورده بود. ظاهراً کسایی که کلییرنس نمی خورن ویزاشون هم مالتیپل است (البته ظاهراً - ممکنه مثال نقضش هم بعداً مشخص بشه).
    به امید کلییر شدن به موقع همه منتظران

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering, Sharif University of Technology

سلام دوستان.
    من روز 11 ژوئن مصاحبه داشتم. صبح حدود ساعت 6:20 اونجا بودم که تا اون لحظه حدود 30 تا 40 نفر توی صف غیر مهاجرتی منتظر بودن ( در کل نسبتا شلوغ بود). ساعت حدود 6:30 آقای وجاهتی اومد و واسه ایرانیا یه سری توضیحات رو داد. ساعت 7 یه گارد چینی (بدون اینکه حرف بزنه، فقط با اشاره!) یکی یکی بچه ها رو از تو صف صدا میکرد و برگ تایید وقت به همراه پاسپورت رو چک میکرد. بعد از اون وارد یه قسمتی شدیم که اونجا بازرسی بدنی شدیم و وسایل اضافه رو تحویل دادیم و شماره گرفتیم. بعد وارد کنسول شدیم و یه آقایی دم در بهمون شماره داد (همون شماره ای که قراره صداتون کنند). اونجا (کابین 8 تا 11) یه آقایی فرم تاییدیه DS، فرم وقت، پاسپورت،I-20 و SEVIS رو چک کرد و بعد وارد صف فینگر پرینت (کابین 1 و2) شدیم. بعد از اون منتظر شدیم تا صدامون کنند. افیسر کابین 4 یه آقای بور خوش برخورد بود که تا اون لحظه، همه دانشجوها رو اون پذیرش میکرد. وقتی نوبت به من رسید، بعد از سلام و احوال پرسی، بلافاصله در مورد بنیاد نخیگان (این کلمه رو به فارسی گفت) سوال کرد و میخواست اطلاعاتش بیشتر بشه. من هم در مورد ساز و کار بنیاد براش توضیح دادم، امیدوارم که تو فرایند کلیرنس بقیه دوستان کمک کرده یاشم. بعد ازم پرسید که توی نخبگان روی چه پروژه ای کار کردی؟ منم گفتم روی مدل برنامه ریزی ریاضی شبکه گاز کار کردم. اون هم بلافاصله به فارسی گفت "واسه شرکت نفت"؟ و من هم گفتم نه "شرکت گاز" و توضیح دادم که این دو از هم جدا هستند. حتی کارت پایان خدمت رو هم ندید. بقیه سوالات تقریبا روتین بود: فامیل داری اونطرف؟ میخوای چیکار کنی دکتری و از این جور سوال ها. آخر سر هم گفت که فرایند کلیرنس بین 2 هفته تا 1 ماه طول میکشه و برگ زرد رو تقدیم کرد! من سابقه اشتغال نداشتم ولی به سبب حفظ اصل صداقت، پروژه های کارورزی دوره لیسانس و دوره خدمت 14 ماهه که توی یه شرکت تابعه شرکت گاز بودم رو تو قسمت اشتغال نوشتم. ولی توضیح هم دادم که اشتغال نبوده. روز مصاحبه هم چیزی نپرسید. از اونجایی که وقت مصاحبم ساعت 8 بود، روز کارم تموم شد و ساعت 9:15 بیرون سفارت بودم. اون روز به جز من دو دانشجوی مکانیک هم برگ زرد گرفتند و بقیه رو هم که برگ زرد گرفتند نمیشناختم.

قابل توجه دوستانی که تو بنیاد نخبگان بودند. روز مصاحبه حتما تصریح کنید که بنیاد نخبکان نهاد آموزشی نیست چون ظاهرا خیلی شناختی ندارند ازش. به امید کلیر شدن همه دوستان

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering, Sharif University of Technology

نقل قول نوشته اصلی توسط Longfellow نمایش پست ها
    سلام،

من و خانمم ۱۱ جون مصاحبه داشتیم. صبح ساعت ۵.۴۵ دمِ در سفارت بودیم، شماره ی ۴۰۴، یه خانم و آقای دیگه هم جلوی ما بودن، ولی‌ ما زود تر از اون‌ها مصاحبه شدیم.

این صفحه رو قبل از رفتن به سفارت بخونین:

http://dubai.usconsulate.gov/day_of_...plication.html

سوالات همانطور که بقیه گفتن(کدوم دانشگاه؟ چرا اینجا؟ زمینه ی کاری؟ که خیلی‌ هم براش مهم بود. کار کردی؟ دولتی؟)

نکته فقط این بود که رشته ی خانم‌ام رو هم پرسید و اینکه CV اونو هم خواست. ما هر دو فنی بودیم.

سوالای بی‌ رابطه دیگه ایی‌‌ که میپرسه به نظر میرسه که جهت کنجکاوی خودشه چون برگه زرد رو که پر کرد. بعدش تازه راجع به انتخابات پرسید. (یعنی‌ وقتی‌ که کار تموم شده بود)

راستی الان دیگه waiting time ها واسه برگ زردی ها شده حداقل یک ماه.

جناب امیری لطفا یه پیامِ خصوصی به من بدین راجع به ویزای خودتون و خانمتون و دختر خانمی که باهاتون بودن. ما یه مقدار بیرون منتظرتون موندیم. ولی‌ دیگه نشد ببینیمتون. متشکرم و سلام هم برسونید.
    سلام دوست عزیز
    منم همون روز مصاحبه داشتم، کابین 4. آفیسر بهم گفت بین 2 هفته تا 1 ماه طول میکشه حدودا

Junior Member

با سلام.
    من و خانمم ۳۰ می وقت سفارت داشتیم. وقت ما ساعت ۸ صبح بود. ما ساعت ۷:۳۰ دم در سفارت بودیم. همین‌جا این نکته رو بگم که نیازی نیست خیلی‌ زود برید. چون دیدم بعضی‌ از بچه ها نوشته بودن از ساعت ۶ برید. الکی‌ خوابتنو خراب نکنید و نیم ساعت قبل اونجا باشید. ما ساعت ۷:۳۰ رفتیم، ساعت ۱۰:۳۰ کارمون تموم شده بود و بیرون بودیم.
    دم در که رسیدیم ۲ تا صف بود. یه صف مخصوص خود اماراتی ها و یه صف غیر اماراتی ها که خیلیاشون ایرانی‌ بودن! هونجا تو صاف ما با ۲ تا از بچه های خیلی‌ خوبه ایرانی‌ آشنا شدیم و تا خود مصاحبه با هم صحبت میکردیم تا استرس نداشته باشیم.
    دم در پاسپورت و DS Confirmation راچک کردند و هر چند نفرو با هم میفرستادند داخل. بعد ورود کیف، موبایل،... رو ازمون گرفتن و یک شماره دادن. بعد بازرسی بدنی رفتیم به سالن اصلی‌.
    سالن اصلی‌ یک سالن بزرگ بود با باجه های زیاد!!
    ابتدا تو صف چک کردن پاسپورت DS, SEVIS وایسادیم.تو این صف بودیم که یکی‌ از مسئولین سفارت بهمون شماره داد.
    یه مورد که لازمه بگم اینکه تو این صف قأعدتاً فقط مدارک اصلی‌ رو آفیسر چک می‌کنه و سوالی‌ نمی‌پرسن ولی‌ از من پرسید که سفر خارجی‌ داشتی یا نه؟! کلی‌ جا خورده بودم چون اینجا اصلا انتظار سوال پرسیدنو نداشتم.
    منم که هیچ سفر خارجی‌ نداشتم گفتم نه! و خدارو شکر گویا موردی نبود!
    صف بعدی اثر انگشت گرفتن و پاسپورتمون موند تا براي مصاحبه صدامون کنن.
    من خودم فکر می‌کردم مصاحبه ها داخل اتاق و نشسته باشه . اما مصاحبه تو همون باجه باجه های سالن اصلی‌ و بصورت سرپا بود. اولش این موضوع رو فهمیدم کمی‌ استرس پیدا کردم ولی‌ اصلا نگران نباشد چون اولا طراحیش طوریه که صدا افیسر رو خوب می‌شنوید و صداتون بیرون نمیاد که مزاحم کسی‌ بشه یا کسی‌ صداتونو بشنوه!! درضمن معمولا مصاحبه ها چند دقیقه بیشتر نمی‌شه
    ۳ تا باجه بود که ایرانیا رو صدا میکرد. یه نکته دیگه بگم که شماره‌ها خیلی‌ به ترتیب خوانده نمی‌شه و اگه شماره‌های بعدتون رو خوندن نگران نشید مشکل خاصی‌ نیست!! هرچی‌ شماره‌ها به ما نزدیک می شد استرس بیشتر میشد. ولی‌ خوشبختانه اطراف ما و قابل ما هرکس که میرفت خوشحال برمیگشت. یعنی‌ یا کليرنس میخورد یا حتي بدون کليرنس ميگرفت.
    یه مورد دیگه از تجربه خودم بگم که شاید به دردتون بخور. من پاسپورت خودم پشتش یه برچسب داشت و میشناختمش، واسه همین دیدم که افیسر شماره ۴ که یه مرد مو بور و خوش تیپ بود داره اونو آماده می‌کنه که صدامون کنه ولی‌ یهو دیدم بلند شد و پاسپورتمونو داد به افیسر شماره ۳ که یه خانم بود. من کلی‌ تعجب کردم که قضیه چیه!! حالا از این بدتر اینکه این خانم وسط مصاحبه یهو گفت ببخشید من الان برمی‌گردم و با یه کاغذ و پاس من رفت پیش همون آقای باجه ۳!! خلاصه این قضایا دست به دست هم داد و داشتم از استرس میمردم!!
    ولی‌ کلا می‌خواستم بگم که از این موارد ممکنه پیش بیاد و اصلا نگران نباشید.
    مصاحبه من خیلی‌ خیلی‌ ساده‌تر از اون چیزی بود که فکرشو می‌کردم!! فقط ۳، ۴ تا سوال اصلی‌ که همه میدونن و از همه می‌پرسن!
    اول شرایط کلی‌ خودمو بگم، بعد سوالات:
    دکتري برق
    فول فاند (البته ۵۰۰۰$ واسه همسرم دانشگاه حساب بانکی‌ خواسته بود که واسه دانشگاه ایمیل کرده بودم و واسه سفارت هم همونو داشتم ولی‌ لازم نشد!)
    سربازی: چند ماه ارتش و معافیت تحصیلی‌ با وثیقه
    سابقه کار: حدود ۴ سال یه شرکت خصوصي درزمین نفت و گاز
    سوالات مصاحبه:
    چرا این دانشگاه رو انتخاب کردی؟
    Research plan چیه و رو چی‌ میخوای‌ کار کنی‌؟
    آیا فیلد کاریت با لیسانس و ارشدت در ارتباط؟
    سربازیتو کجا بودی؟ که من حدود ۵ ماه سربازی بودم و وثیقه گذاشته بودم و معافی تحصیلی‌ داشتم. نامه معافی تحلیلی رو ترجمه کرده بودم و حتي یه نامه گواهی اشتغال خدمت از ارتش داشتم که اونم ترجمه کرده بودم ولی‌ کلا دراین مورد هیچ مدرکی‌ ازم نخواست و فقط گفتم چند ما ارتش بودم و الان وثیقه گذشتم(collateral). تا گفتم وثیقه گذشتم خودش فهمید و گفت اوکي!!
    به خانمم هم گفت رشتت چی‌ بود؟ و تو ایران چیکار میکردی؟
    کل سوالای ما همین بود!! از برنامه بعد تحصيل و برگشت به ایران یا حتي سابقه کارم هیچ سوالی‌ نکرد!
    تنها مدرکی‌ هم که از ما خواست سند ازدواج بود که ترجمه کرده بودیم.
    و در نهایت برگه زرد‌ رو بهمون داد و گفت ویزا شما approve شده و در سایت با این شماره برای کليرنس پیگیری کنید. ازش پرسیدم که سینگل يا مولتی‌؟ که گفت سینگل. و من گفتم امکان صدور مولتی‌ نیست ؟! که گفت نه، سینگل زدم!!
    و گفت رزومه و research plan رو برام به این آدرس ایمیل کن. من پرینتشو داشتم و گفتم همراهم دارم ولی‌ گفت باید ایمیل کنی‌ که ما فایل الکترونیکی‌ داشته باشیم.
    ما هم تشکر کردیم و امدیم!
    در کّل بچها جوّ سفارت و برخوردشون خیلی خوب بود، بر خلاف چیزی که همه از دوبی‌ می‌گفتن من اون روز هیچ ريجکتی ندیدم. چه دانشجو چه توریستی. چند نمونه که دیدم:
    دکترا عمران: کليرنس (returning student)
    دکترا بیزینس(دختر): مولتی‌، بدون کليرنس
    دکترا شیمی‌(F1-F2):کليرنس
    دکترا مکانیک(F1-F2):کليرنس.
    امیدوارم که همگی‌ دوستان تجربه خوبی‌ داشته باشن و بتونن ویزا مولتی‌ بگیرن. ولی‌ کلا از دوبی‌ نترسید، من که ۱ ماه منتظر ارمنستان و آنکارا بودم و بعد مصاحبه به این نتیجه رسیدم که چه اشتباهی‌ کردم که اینهمه منتظر بودم!!
    موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط saryazdi نمایش پست ها
    سلام
    به سلامتی که مصاحبتون انجام شده.
    فقط این قسمت که گفتین waiting timeحداقل یک ماه شده یعنی دیگه زیر یک ماه کلیر نمیکنن؟ شما این قضیه رو از کجا متوجه شدین؟ به نظر میاد وقتی به شروع کلاس ها نزدیکتر میشیم باید این زمان کاهش پیدا کنه!!

نه منظورم این بود که قبلا وقتی کلیر میخواستی بشی، طبقه گفته ی دوستان قبلی، میگفت دو هفته، ولی اون روز برای من و چند نفر دیگه از دوستان، به همگی گفته بود حداقل یک ماه.
    Once as I told in glee
    Tales of the stormy sea
    Soft eyes did gaze on me
    Burning yet tender

نقل قول نوشته اصلی توسط AMShafiee نمایش پست ها
    سلام
    موضوع کاری من wsn هست. در واقع کاربرد سنسور در مراقبت از بیماران هست. ولی الان که لیست رو چک کردم، نگرانم کرد. آخه سنسورها کلا توی لیست tal یا همون technology alert list بودند. اصلا من نمی دونم ربات، هوش مصنوعی، تشخیص الگو و ... همه توی لیست هستند. اینها که همه چی رو لیست کردن. یعنی چون سنسور درکاره، برام مشکل ایجاد میکنه؟
    اصلا نگران نباشید. من دوستم پارسال با همین شرایط شما از Rutgers پذیرش داشت و بعد از 35 روز ویزاش اومد و مولتیپل هم بود. تازه پروژه هایی که استادش نوشته بود سه تا بودند که دو تاش نظامی بود! البته دوستم به استادش گفت اون دو تا رو حذف کنه و اون یکی که زیاد به مسائل نظامی کار نداشت رو به عنوان RP ارائه کرد. در کل زیاد نگران نباشید سعی کنید فقط بتونید خوب و ساده کاری که میخواید کنید اونجا رو بهشون توضیح بدید.

بچه ها واقعا یه دوست باتجربه نیس مارو راهنمایی کنه!!!!! لطفا یه چیز بگین که دلنگرانم

دوستان کسی بوده بعد مصاحبه براش ایمیل بیاد که ریسرچ پلن بده؟ اگه اره لطفا من و راهنمایی کنید

برام ایمیل امد و همزمان استتوس ویزام تو سایت دبی همون متن نامه ای شد که بهم دادن و گفتن ریسرچ پلن و بده. بعد من فرستادم و انا هم تایید کردن ولی هنوز بعد از مدتی استتوس ویزام تو سایت دبی همون متن نامه مونده و به حالت اولیه که در حال پردازش باشه برنگشته. تو سایت واشنگتن هم استتوسم در حال پردازش است و آخرین تغییر در استتوس همون تاریخ مصاحبه ام. حالا کسی میدونه آیا سایت دبی باید استتوس من و اپدیت کنه به در حال پردازش؟ یعنی اینکه هنوز متن نامه رو میبینم یعنی مدارکم کافی نبوده و پروندم رو زمین مونده؟ یا داره کاراش انجام میشه و این آپدیت نشدن دوباره سایت دبی طبیعی و بودن کسایی که با این وضعیت یکدفعه استتوس به صادر شده تغییر کرده. خیلی کش ندم : دی اگه اطلاع دارین تو این ضمینه بهم توضیح بدین مرسی دوستای گلم.

Junior Member

سلام،
    تاریخ مصاحبه ی من ده ژوئن بود. این هم نتیجه ی مصاحبه ی من و بقیه دوستان در اون روز
    من - اقتصاد - ویرجینیا تک - TA - فول فاند - برگه زرد
    اقتصاد - جورجیا استیت - RA - فول فاند - برگه زرد
    اقتصاد - ویرجینیا تک - TA - فول فاند - اپروو و کلیر (ویزای شنگن تو پاسپورتش داشت)
    برق مخابرات - تنسی - فول فاند - برگه زرد
    اقتصاد - آریزونا استیت - فول فاند - (قرار مصاحبه در روز یازده ژوئن) برگه زرد
    اقتصاد (خانوم) - کنتاکی - اپروو و کلیر
    تا اون لحظه ای که من اونجا را ترک کردم همه خوشحال قرار مصاحبه را ترک می کردند.
    چند تا از بچه های فنی و به خصوص برق بودند که همشون برگه زرد گرفتن
    کلا همه چیز خوب بود، رفتارشون عالی بود.
    از من رشته و دانشگاه دوره ی کارشناسی و کارشناسی ارشد را پرسید. موضوع مورد علاقه برای تحقیق (که من در جواب پایان نامه ی کارشناسی ارشدم را توضیح دادم)، و اینکه چه کسی تامین مالی میکنه (که توضیح دادم فول فاند هستم اما گزارش مالی از بانک هم دارم که پدرم حمایت میکنه) و اینکه چرا این دانشگاه را انتخاب کردم
    کلا هم بجز I20 هنگام مصاحبه هیچی ازم نخواست، نه عکس، نه بنک استیتمنت، نه سویز فی ...

Junior Member

سلام
    دوست من ماه پیش رفت مصاحبه و همه چی هم اوکی بود و چند هفنه پیش ایمیل اومد که ویزات آمادست و پیکاپ کن. ایشون هم پاسپورتشو داد به یکی از این ایجنت ها که واسش پیکاپ کنه. بعد طرف رفت و و پاسپورتو آورد و ویزا توش نبود!بعد از کلی ایمیل زدن فقط یه میل اومد که ریسرچ پلن بفرست. استتوسش هم تو سایت استیت دیپارتمنت کماکان در حال پروسسینگه. حالا ایجنت مربوطه میخواد یه بار دیگه پاسپورتو ببره دوبی. کسی میتونه کمک کنه و بگه چی شده این وسط؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)