نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 575 از 1383 نخستنخست ... 754755255655665675685695705715725735745755765775785795805815825835845856256751075 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,741 تا 5,750 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_X123 نمایش پست ها
    خیلی ممنونم دوست عزیز،

یک سوال دیگه، با توجه به اینکه من قرار نیست از فرودگاه عمان و آمستردام خارج بشم، نیازی به گرفتن ویزای این دو کشور نیست که ایشالا؟
    یک سوال دیگر هم اینکه، اگر یک وقت پروازها دچار تاخیر بشن و من به موقع نرسم و پرواز بعدی رو از دست بدم، چه بلایی سرم میاد؟
    آیا شرکت برای جبران تاخیر و ... خودش یک بلیت برای پرواز بعدی برام میگیره؟ (یا مثل فیلم ترمینال باید بقیه عمرم رو توی فرودگاه زندگی کنم؟ !!!)
    ویزا نمیخواهید / شما که وارد این کشورها نمیشید که ویزا بخواهید فقط توی سالن ترانزیت پشت مرز هوایی ( پاسپورت کنترل ) هستید
    بله براتون بلیت میگیرند شده هتل میگیرند شده با پرواز دیگه با سلام و صلوات راهیتون میکنند بالاخره

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_X123 نمایش پست ها
    سلام،

من یک پرواز پیدا کردم برای بوستون، Aug 18 قیمتش هم نسبتا خیلی خوبه (2.4 میلیون).
    منتهی مسیرش اینطوریه:
    Tehram -> Muscat: Oman Air
    Muscat -> Amsterdam: KLM
    Amsterdam -> Boston: KLM

حالا یک مشکلی که هست اینه که برای عوض کردن پرواز Oman Air به KLM همش 1:45 دقیقه وقت دارم. بنظر شما وقت کمی نیست؟
    نظر شما دوستان چیه؟

یک گزینه دیگه دارم از مشهد به استانبول و بعد به نیویورک (هر دو Turkish Air). این 1 تومن از بالایی گرونتره. بین دو پرواز هم 2 ساعت وقت هست.
    کلا این وقت بین پروازا داستانش چیه؟ چقدر باشه خوبه؟
    می شه بگید چطور این پرواز ها رو پیدت کردید از کدوم سایت یا آژانس من دنبال یه همچین مسیر هیتم برای یه جای دیگه (blacksburg to virgina که نزدیک ترین فرودگاه بهش Roanoke)

سلام من برای اواخر آگوست و اوایل سپتامبر دنبال بلیط به مقصد SanFrancisco هستم، البته من تازه مصاحبه دادم و بحث تغییر تاریخ هم واسم خیلی مهمه. میشه راهتماییم کنین؟
    من میبینم که دوستمون پیرسون اطلاعات کاملی در مورد موجودی بلیط ها و قیمتشون دارن، آیا سایتی نیست که ما اینجا همش مزاحم ایشون نشیم؟
    ممنونم

نقل قول نوشته اصلی توسط arash4567 نمایش پست ها
    سلام!!! من دنبال یه پرواز می گردم تو فاصله 28 جون تا 1 جولای برای آتلانتا. onetravel چک کردم، یه پرواز alitalia هست یه دونه ام kuwait-klm، پرواز alitalia یه کم گرون در میاد، 4300(یه طرفه)، پرواز kuwait-klm ارزونتره، 3200(یه طرفه)، ولی زمان ترانزیتش توی کویت خیلی کمه، 1:15، چیکار کنم به نظرتون؟؟؟؟؟

پیشاپیش ممنون
    فاصله زماني كفايت مي كند

Junior Member

سلام، از پست های خوب همه ممنونم

دوستان من 1 پرواز از شیراز به Orlando (فلوریدا) چک میکردم در chepoair، تاریخ 18 آگوست قیمتش هست 867$ که همه پروازهاش هم قطر هست. ولی در همون روز و روزهای قبل و بعدش، همون قطر هیچ قیمت مشابهی نداره و تمام قیمت هاش بالای 1100$ هست! میخواستم ببینم که مشکلی داره این پرواز؟ free cancelation هم واسه همه پروازهاش وجود داره.

در ضمن اگه کسی پروازی با قیمت مناسب برای 18Aug از شیراز (یا تهران) به Orlando میدونه میشه لطفا معرفی کنه؟ ممنون میشم

نقل قول نوشته اصلی توسط zana نمایش پست ها
    می شه بگید چطور این پرواز ها رو پیدت کردید از کدوم سایت یا آژانس من دنبال یه همچین مسیر هیتم برای یه جای دیگه (blacksburg to virgina که نزدیک ترین فرودگاه بهش Roanoke)
    از سايت هاي kayak.com و cheapoair.com خودتون ميتونيد مسير يابي كنيد

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    بله ايران ار - بريتيش اين اواخر بارشون رو كم كردن دوباره روي يك تيكه بار براي مسير هاي امريكا
    يك بار اضافه الان ارزشش برابر با 700 هزار تومان شده
    بايد قيمت بليت توركيش رو در بياريم ببينيم با ايران ار ميصرفه بريد يا با توركيش
    تاريخ سفرتون كي هست؟
    بین 3 تا 8 سپتامبر ( از 5 تا 7 سپتامبر باشد بهتر است ) مقصد LA را برای ترکیش یا ایرلاین دیگری با قیمت مناسب با دو چمدان لطفا چک کنید.
    قیمت بلیطی که قبلا گرفته ام (ترکیبی ایران ایر - بریتیش با 1 چمدان) 3 میلیون تومان بود 100 هزار تومان هم جریمه کنسلی اش میشود.
    ممنون
    ویرایش توسط GNA : June 14th, 2013 در ساعت 10:20 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط GNA نمایش پست ها
    بین 3 تا 8 سپتامبر ( از 5 تا 7 سپتامبر باشد بهتر است ) مقصد LA را برای ترکیش یا ایرلاین دیگری با قیمت مناسب با دو چمدان لطفا چک کنید.
    قیمت بلیطی که قبلا گرفته ام (ترکیبی ایران ایر ترکیش با 1 چمدان) 3 میلیون تومان بود 100 هزار تومان هم جریمه کنسلی اش میشود.
    ممنون
    ازونترين براي 5 سپتامبر هست با قطري به قيمت 2/730
    با سه تا استاپ
    تهران - دوحه - هيوستون - دالاس - لوس آنجلس

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    ازونترين براي 5 سپتامبر هست با قطري به قيمت 2/730
    با سه تا استاپ
    تهران - دوحه - هيوستون - دالاس - لوس آنجلس
    ممنون جناب پیرسون.
    من الان در kayak دیدم این پرواز را نوشته 756$ اما مقدار بار مجاز ذکر نشده است.

دو سوال:

1 - آیا این نرخهایی که شما ذکر میکنید مربوط به خرید nonrefundable از همین سایتهایی است که معرفی نموده اید یا میشود آنها را به صورت refundable و با امکان تغییر تاریخ با همین نرخ هایی که شما میفرمایید در ایران رزرو یا خریداری نمود؟ (هنوز ویزا نگرفته ام )

2- قبل از خرید بلیط ، چطوری مقدار بار مجاز هر پرواز را متوجه بشویم؟

مرسی

نقل قول نوشته اصلی توسط GNA نمایش پست ها
    ممنون جناب پیرسون.
    من الان در kayak دیدم این پرواز را نوشته 756$ اما مقدار بار مجاز ذکر نشده است.

دو سوال:

1 - آیا این نرخهایی که شما ذکر میکنید مربوط به خرید nonrefundable از همین سایتهایی است که معرفی نموده اید یا میشود آنها را به صورت refundable و با امکان تغییر تاریخ با همین نرخ هایی که شما میفرمایید در ایران رزرو یا خریداری نمود؟ (هنوز ویزا نگرفته ام )

2- قبل از خرید بلیط ، چطوری مقدار بار مجاز هر پرواز را متوجه بشویم؟

مرسی
    1. خير مربوط به سايت هاي آنلاين نيست . بليت قابل استرداد هست . جريمه كنسلي 50 دلار هست
    بله ميشه از ايران خريد
    2. چيزي توي سايت هاي آنلاين نوشته نميشه راجع به بار شايد مرحله آخر خريد بليت مشخص بشه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)