نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 577 از 1383 نخستنخست ... 774775275675685695705715725735745755765775785795805815825835845855865876276771077 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,761 تا 5,770 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

جناب پیرسون یه سوال داشتم خدمتون اگه بتونیم مستقیم از سایت های مثل http://www.cheapoair.com/ , و.یا http://www.kayak.com/ بلیط بگیریم مشکلی پیش نمی اید بلیطی که از این سایت ها بگیریم معتبر؟ کلا یه مقدار در مورد روند کار توضیح بدید ممنون می شم اینکه بلیط جوری بگیرم بعد؟ بلیط کاغذی برامون صادر می شه مثل داخل ایران؟ یا فقط ایمیل میآید؟همین ایمیل کافی؟ و هر چیزی دیگه ای که خود تون به نظرتون می رسه. تشکر از لطف تان.

نقل قول نوشته اصلی توسط zana نمایش پست ها
    جناب پیرسون یه سوال داشتم خدمتون اگه بتونیم مستقیم از سایت های مثل http://www.cheapoair.com/ , و.یا http://www.kayak.com/ بلیط بگیریم مشکلی پیش نمی اید بلیطی که از این سایت ها بگیریم معتبر؟ کلا یه مقدار در مورد روند کار توضیح بدید ممنون می شم اینکه بلیط جوری بگیرم بعد؟ بلیط کاغذی برامون صادر می شه مثل داخل ایران؟ یا فقط ایمیل میآید؟همین ایمیل کافی؟ و هر چیزی دیگه ای که خود تون به نظرتون می رسه. تشکر از لطف تان.
    بله معتبر هست منتها بليت ها شرايط غير قابل استرداد دارند يعني NOT REFUNDABLE هستند
    براي همين توي شرايط قيمت يكسان توصيه ميشود از آژانسها تهيه شود منتها بعضي از پرواز ها امكان صدورشون از ايران نيست اصلن و فقط با كرديت كارت ميشه بليت رو تهيه كرد
    بليت ها الكترونيكي هستند و نياز به سند فيزيكي وجود ندارد همون داشتن شماره ايتيكت كفايت مي كند
    بليت ها بعد از صدور قابل رهگيري و استعلام توسط وبسايت هاي رسمي ارلاينزها و سايت هاي گوناكون ديگر هستند

نقل قول نوشته اصلی توسط dimmu نمایش پست ها
    سلام Pearson عزیز
    من و همسرم میخواهیم بریم به شهری به نام Pocatello در ایالت Idaho و تاریخ I20 ما 26 آگوسته. و چندتا سوال داریم و ممنون میشیم که کمکمون کنی.
    1. کدوم ایرلاین رو انتخاب کنیم بهتره؟ (امارات، قطر،...)
    2. از کدوم مسیر بریم بهتره؟ (دست خودمونه که مسیر رو مشخص کنیم یا ایرلاین خودش مشخص میکنه؟)
    3. سقف بار مجاز در آیرلاینها معمولا چقدره؟
    4. در صورت خوردن اضافه بار، میزان جریمه چقدره ؟ و آیا میرزه برای یه کالای ضروری اضافه بار بخوریم یا نه؟

مرسی
    اين شهر فقط به فرودگاه SLC سالت ليك سيتي يوتا پرواز دارد
    براي همين شما از ايران به اين شهر نمي تونيد بليت تهيه كنيد
    قيمت بليت حدود 4/5 تا 5/5 هست كه با توركيش قطري يا ارفلوت ميشه بليت تهيه كرد. لوفت هانزا ها هم هست كه قيمتش خيلي بالاست براي اون تاريخ ها
    اغلب ارلاينزهاي به امريكا امكان دو تيكه بار مجاني دارند

Junior Member negah86 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemistry/Uinversity of Toledo

سلام جناب Pearson

ممكنه راهنمايي بفرماييد براي هفته اول اگوست پرواز به توليدو از چه مسيري برم و با چه پروازي؟

نقل قول نوشته اصلی توسط negah86 نمایش پست ها
    سلام جناب Pearson

ممكنه راهنمايي بفرماييد براي هفته اول اگوست پرواز به توليدو از چه مسيري برم و با چه پروازي؟
    3/780 با توركيش از طريق شيكاگو

Junior Member

سلام جناب Pearson

خیلی ممنون میشم جواب بدین
    من ویزای J1 دارم،میخوام بدونم بلیط حتما باید دو طرفه باشه یا یک طرفه هم میتونم بگیرم؟

یکی از اژانسها ویزای J1 رو خوب نمیشناخت میگفت دوطرفه بگیر.
    خیلی لطف میکنین جواب بدین
    البته من نوشته های قبلی شمارو خوندم نوشتین short term یاlong term باشه،منظورتون چه مدت زمانیه یا گفتین بعضی استثنایات وجود داره،از کجا میتونم اینارو بفهمم؟
    و اینکه کجا به این قضیه گیر میدن،تو ایران یا امریکا؟و اینکه بالاخره ویزای J1 کجای این مسئله قرار میگیره؟
    ببخشید که طولانی شد
    ممنون
    ویرایش توسط tet : June 15th, 2013 در ساعت 02:58 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط tet نمایش پست ها
    سلام جناب Pearson

خیلی ممنون میشم جواب بدین
    من ویزای J1 دارم،میخوام بدونم بلیط حتما باید دو طرفه باشه یا یک طرفه هم میتونم بگیرم؟

یکی از اژانسها ویزای J1 رو خوب نمیشناخت میگفت دوطرفه بگیر.
    خیلی لطف میکنین جواب بدین
    البته من نوشته های قبلی شمارو خوندم نوشتین short term یاlong term باشه،منظورتون چه مدت زمانیه یا گفتین بعضی استثنایات وجود داره،از کجا میتونم اینارو بفهمم؟
    و اینکه کجا به این قضیه گیر میدن،تو ایران یا امریکا؟و اینکه بالاخره ویزای J1 کجای این مسئله قرار میگیره؟
    ببخشید که طولانی شد
    ممنون
    ويزاهاي J1 نيازي به بليت برگشت ندارند
    منظور از لانگ ترم حدود يك سال هست
    اگر مشكل باشه در ايران هنگام صدور كارت پرواز پيش مياد مثلن اگر كسي كه ويزاي توريستي داشته بشه ولي فقط بليت يكطرفه گرفته باشه ارلاينز براش كارت پرواز رو صادر نميكنه

Junior Member

سلام دوستان
    من میخوام از مسیرتهران به تمپا برم.بین 21-26 جولای از چندین آژانس پرسیدم اصلا پروازایی که خودت با نت چک میکنی رو ندارند و قیمت های 4.5 به بالا رو به من دادن و اکثرا میگن تا نیویورک رو بگیر اونجا با یه پرواز داخلی برو تمپا
    این در حالی که سایت کایاک و چیپو ایر نگاه میکنم با قطری قیمت های مناسبی داره حتی با ایرلاین های دیگه مسیر نیویورک تا تمپا رو هم ساپورت میکنه.
    سوال من اینه اگر با کردیت کارت بلیط بگیرم برای 23kg دوم تو پرواز داخلی آمریکی چریمه نداره؟
    چمدونا رو خودشون منتقل می کنند با پرواز داخلی؟
    اگر اسم مسافر با پرداخت کننده یکی نباشه تو فرودگاه وقت پرواز مشکلی پیش نمیاد؟

به نظر شما من عملا با کردیت کارت باید بگیرم با توجه به اینکه آژانسا میگن الان فقط لوفتانزا جا میده با قیمت بالا

نقل قول نوشته اصلی توسط halime نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من میخوام از مسیرتهران به تمپا برم.بین 21-26 جولای از چندین آژانس پرسیدم اصلا پروازایی که خودت با نت چک میکنی رو ندارند و قیمت های 4.5 به بالا رو به من دادن و اکثرا میگن تا نیویورک رو بگیر اونجا با یه پرواز داخلی برو تمپا
    این در حالی که سایت کایاک و چیپو ایر نگاه میکنم با قطری قیمت های مناسبی داره حتی با ایرلاین های دیگه مسیر نیویورک تا تمپا رو هم ساپورت میکنه.
    سوال من اینه اگر با کردیت کارت بلیط بگیرم برای 23kg دوم تو پرواز داخلی آمریکی چریمه نداره؟
    چمدونا رو خودشون منتقل می کنند با پرواز داخلی؟
    اگر اسم مسافر با پرداخت کننده یکی نباشه تو فرودگاه وقت پرواز مشکلی پیش نمیاد؟

به نظر شما من عملا با کردیت کارت باید بگیرم با توجه به اینکه آژانسا میگن الان فقط لوفتانزا جا میده با قیمت بالا
    تا خود تامپا میتونید با ۴ میلیون بلیت بگیرید
    بار رو همیشه باید توی اولین پورت ورودی در امریکا تحویل بگیرید برای پرواز بعدی دو باره چک این کنید
    اژانس ها ارلاینز هایی رو که نمایندگی فروشش رو دارند بهتون پیشنهاد نه تمام کرییرهای موجود یا ممکن را

Junior Member

سلام، من مقصدم شهر لینکلنه در نبراسکا (اوماها هم میشه که فرودگاه بزرگتری داره). موقع پر کردن ds160 اظهار کردم که port of entry من شیکاگو خواهد بود. حالا یه بلیط ارزونتر در مقایسه با مسیر تهران-استانبول-شیکاگو -اوماها پیدا کردم که از آتلانتا میره اوماها. ممکنه مغایرت شهر محل ورود به خاک آمریکا با چیزی که تو ds گفتم مشکل ساز بشه؟ ممنون

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)