سلام. الان واکسن مننژیت زدم. حلال احمر جنب بیمارستان خاتم الانبیا. بهم تلفنی گفتن نیا و فقط برای حج میزنیم. ولی من رفتم گفتم برای آمریکا میخوام و 5 دقیقه ای واکسن زدم.
ساعت 2 رفتم. سعی کنید بین 1.5 تا 2 برید.
سلام. الان واکسن مننژیت زدم. حلال احمر جنب بیمارستان خاتم الانبیا. بهم تلفنی گفتن نیا و فقط برای حج میزنیم. ولی من رفتم گفتم برای آمریکا میخوام و 5 دقیقه ای واکسن زدم.
ساعت 2 رفتم. سعی کنید بین 1.5 تا 2 برید.
سلام به همگی دوستان، سوالی داشتم : طبق گفته یکی ازدوستان که رشته پزشکی هست (منم نمی دونم!) افرادی که واکسن سل رو در بچگی دریافت کردن (تقریبا همه کودکان در ابران بعد از تولد واکسن BCG رو باید بزنند) قاعدتا در زمان PPD skin test بایستی جواب آزمایششون مثبت باشه! آیا افرادی که این تست رو دادن به این صورت بوده؟ چون اگر اینجور باشه باید برای تست خونی T-Spot blood test اقدام کنیم. ممنون میشم دوستانی که آزمایش رو دادند جواب بدند.
بله دقیقاً همینطوره. البته این شامل تست زیر جلدی (پوستی) سل (Skin Test) میشه. من این تست رو دادم و جوابش 15 میلیمتر شد که در حد مشکوکه! تو فرم دانشگاه آستانه ذکر نکرده ولی گفته اگه مشکوک باشه باید عکس اشعه ایکس (X-Ray Test) گرفته بشه، نمیدونم اگه عکس رو ایران بگیرم دانشگاه اون رو قبول میکنه یا نه؟ چون پاستور دیگه اون رو تأیید نمیکنه و فقط گزارش رادیولوژی رو باید ببرم تازه اگه انگلیسی باشه! دوستان اگه تجربه دارن به اشتراک بذارن ممنون میشم.
سلام.
ببین من پارسال به دلایلی مجبور بودم این تست رو اینجا( ایران) انجام بدم.
بعد از تزریق باید می گفتن هی این جای آمپول رو بابا نخارونید و حمام نگیرید.اما کسی نگفت. اینا خودش کافیه تا جای تزریق متورم بشه و محدوده ای که با خط کش!! اندازه میگیرن از آستانه 10 میلیمتر بزنه بالا.
اون روز واسه منم اندازه گرفت دیدیم اوه الان دیگه من سل دارم!! فکر کنید اون موقع! من تا می تونستم مخ خانمه رو زدم که بابا تو این دوره زمونه تو تهران با این امکانات کی سل میگیره!!!
(خودم می دونستم که از بس جاشو انگولک کردم اینطور شده و تازه کلی هم حمام گرفتن)
الان اصلا خودتونو نگران نکنید! این یه چیز عادیه!! یحتمل شما هم مثل من بودید! و الا سل چیه...
با پزشکی مشورت کن ببین چی کار کنی .چون نتیجه ای رو که داری حذفش کن.الکی دردسر درست نکن واسه خودت.
اگه بشه یه مدت دیگه دوباره تست بدی قبل رفتن عالیه. اما با رعایت نکات.
وافوض امری الی الله، انّ الله بصیرٌبالعباد
سلام دوستان
واکسن سل هم دانشگاه من قید کرده باید اونجا بزنیم با قیمت 55$. بعضی دوستان قید کردن اینجا هم می شه این واکسن رو زد؟
واکسن مننژیت همه جا تموم کرده. کجا باید برنیم؟
مرکز هلال احمر بهارستان (ضلع شمالی میدان سمت چپ خیابان دانشسرا)
77528359
77536463
فردا 8 صبح تماس بگیر. ببین واسه فردا تزریق انجام میشه.
باقی مراکز رو هم گوگل کن پرس و جو کن.(اینو من می دونستم)
وافوض امری الی الله، انّ الله بصیرٌبالعباد
سلام. بله عکس X-RAY CHEST که ایران میگیرید اونجا قابل قبوله. چیزی که توی فرم دانشگاه من نوشته اینه که اگر PPD SKIN TEST مثبت بود باید T- SPOT BLOOD TEST انجام بشه واگر اونم مثبت باشه (که احتمالش زیاده چون ما واکسن سل رو بچگی زدیم) باید X-RAY CHEST انجام بشه(آخرین مرحله) و البته برای همش هم result میخواد. البته نکاتی هم که دوستمون (sara59) اشاره کردن مهم بود
خود من هم واكسنهاي bcg دوره بچگي زدم. ولي جواب هر دو تا تست خوني quantiferon كه در آمريكا دادم منفي بود. در پستهاي قبلي توضيح بيشتر نوشتم. شما اول مطمئن بشيد كه دانشگاهتون اصلا از ايرانيها تست سل ميخواد بعدا بريد دنبال تست سل از نوع خوني. تست سل پوستي خارج از آمريكا رو معمولا قبول ندارن.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
سلام دوستان - حال همه خوبه؟؟
من توی سایت دانشگاه که چک کردم فرم خاصی نبود به مسئول دانشجویان اینترنشنال ایمیل زدم گفتن که خودت رو اصلا نگران نکن و اگر چیزی لازم باشه ما اینجا که اومدی واست انجام میدیم ... به هر حال باتوجه به اینکه اونجا گرونتره رفتم در مشهد واسه واکسیناسیون ... پیش دکتر دهقان نیری ... ماجرا رو تعریف کردم ایشون گفت خوب کاری کردی و واسم فقط واکسن dt و mmr رو نوشت که انجام بدم ... در مورد مننژیت پرسید که خوابگاه میخوای بری که گفتم نه و ایشون هم گفت نمیخواد ... هپاتیت ب هم گفت که اصلا نیست.
در آخر هم گفت وقتی این دو واکسنت رو زدی بیا تا کارت واکسن بین المللیت رو صادر کنم. همین !!!
حالا با توجه به اینکه من فرم خاصی ندارم که از توش واکسنهای مورد نیازم رو چک کنم به نظرتون همینا کافیه ؟؟؟
ممنون.
در مورد مننژيت حتي اگه خوابگاه هم نميريد و دانشگاه هم نمي خواد، باز بهتره ايران بزنيد. به ريسكش نمي ارزه. اين همه پول حروم كرديد اين هم روش. در مورد هپاتيت هم همينطور. از اين گير نمياد ها من هم شنيدم موقعي كه ايران بودم. پرس و جو كنيد از هلال احمر ببينيد كجا گير مياد و ايران بزنيد سه نوبتش رو. در تهران كه ميدونم مننژيت رو هلال احمر ميزنه. در مشهد هم در پستهاي قبلي دوستان توضيح دادن. الان يادم نمياد در مشهد كجا ميشه مننژيت و هپاتيت رو زد.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)