جناب پیمان عزیز و گرامی
به نظر شما برای من که ساعت 8:45 دقیقه صبح میرسم واشنگتن , پرواز داخلی ساعت 12:35 pm و 2:20 pm داره به نظرتون 12:35 خوبه یا احتیاج به زمان بیشتری برای چک شدن هست و زمان 2:20 رو بگیرم؟
ممنونم از وقتیکه می گذارید
QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
جناب پیمان عزیز و گرامی
به نظر شما برای من که ساعت 8:45 دقیقه صبح میرسم واشنگتن , پرواز داخلی ساعت 12:35 pm و 2:20 pm داره به نظرتون 12:35 خوبه یا احتیاج به زمان بیشتری برای چک شدن هست و زمان 2:20 رو بگیرم؟
ممنونم از وقتیکه می گذارید
وافوض امری الی الله، انّ الله بصیرٌبالعباد
خوب آژانس گفت نمي تونه اون تيكه آخر رو بگيره، به دفتر تركيش زنگ زدم گفت شما با يونايتد يا أمريكن اگه خودتون بليط بگيريد و اين بليط تركيش رو بهشون نشون بديد، ازتون جريمه نمي گيرن، اما فاصله دو پرواز نبايد بيشتر از ١٢ ساعت باشه كه ترانزيت بحساب بياد.
حالا مشكلي كه دارم اينكه من ٦:١٠ pm مي رسم و بليط بعدي با اين شرايط براي دو ساعت بعده ٨ pm, بنظرتون دو ساعت فاصله كمي هست؟
يه سوال هم داشتم اينكه يونايتد براي اين بليط زيرش نوشته براي لاگج اول ٢٥ دلار و براي بعدي ٣٥ دلار مي گيره. اين يعني من كه بليط تركيش كه دارم هم بايد پول بدم و اين اير لاين چمدون فري اول نداره؟ البته پاليسي شون رو كه خوندم نوشته در مورد پرواز با چند ايرلاين، كه كدشير هستن بايد به همون ايرلاين اول توجه كنيد، حالا به نظرتون من اگه اين بليط رو بگيرم اكيه و مشكلي نخواهد بود؟
ویرایش توسط nazi87 : June 16th, 2013 در ساعت 11:45 AM
سلام دوباره
فاصله بین دو پرواز تو اولین ورود به امریکا (JFK New York) حداقل چقدر باید باشه؟
الان پروازی که من می تونم بگیرم 12:55 ورود و 14:45 پرواز بعدیه! کمه؟
بنظرتون اگه اون جوري كه دفتر تركيش به من مي گه من با گرفتن بليط يونايتد بصورت جدا هم تو واشنگتن قرار نباشه چمدونهامو تحويل بگيرم، تشريفات فرودگاه بيشتر از يك و نيم ساعت طول مي كشه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)