نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 579 از 1383 نخستنخست ... 794795295695705715725735745755765775785795805815825835845855865875885896296791079 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,781 تا 5,790 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

جناب پیمان عزیز و گرامی

به نظر شما برای من که ساعت 8:45 دقیقه صبح میرسم واشنگتن , پرواز داخلی ساعت 12:35 pm و 2:20 pm داره به نظرتون 12:35 خوبه یا احتیاج به زمان بیشتری برای چک شدن هست و زمان 2:20 رو بگیرم؟

ممنونم از وقتیکه می گذارید
    وافوض امری الی الله، انّ الله بصیرٌبالعباد

نقل قول نوشته اصلی توسط hatamizadeh نمایش پست ها
    با سلام خدمت آقای پیرسون.من میخواستم برای لس آنجلس بلیط بگیرم تو بازه ی اول تا دهم سپامبر و همانطور که میدونید قیمت بلیط های قطر ایرویز از ترکیش 700 تومان ارزونتره. ولی خوب ترکیش 2 تا 23 کیلو اجازه بار میده. با توجه به این میخواستم بدونم که آیا هزینه اضافه باری که ممکنه قطر از من بگیره همون اختلاف قیمت ترکیش نمیشه؟؟ ممنون از راهنمایی شما
    با قطري شما دو تا استاپ داريد با توركيش يك استاپ
    هر دو ارلاينز مي تونيد دو تيكه بار مجاني ببريد

نقل قول نوشته اصلی توسط sara59 نمایش پست ها
    جناب پیمان عزیز و گرامی

به نظر شما برای من که ساعت 8:45 دقیقه صبح میرسم واشنگتن , پرواز داخلی ساعت 12:35 pm و 2:20 pm داره به نظرتون 12:35 خوبه یا احتیاج به زمان بیشتری برای چک شدن هست و زمان 2:20 رو بگیرم؟

ممنونم از وقتیکه می گذارید
    همون 1235 كفايت ميكند

نقل قول نوشته اصلی توسط nazi87 نمایش پست ها
    سلام جناب پيمان،
    من برا ٢٤ جون با تركيش به واشنگتن پرواز دارم، بعد بايد برم به فورت لادرديل، سؤالي كه از خدمتتون دارم اينه كه بليط دامستيك رو مي شه طوري بگيرم كه چمدون ٢٥ كيلويي دومم هم مجاز باشه يا راه حلي نداره.
    هر سه تا سگمنت در يك بليت باشه مشكلي نداريد براي بار دوم

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    هر سه تا سگمنت در يك بليت باشه مشكلي نداريد براي بار دوم
    خوب آژانس گفت نمي تونه اون تيكه آخر رو بگيره، به دفتر تركيش زنگ زدم گفت شما با يونايتد يا أمريكن اگه خودتون بليط بگيريد و اين بليط تركيش رو بهشون نشون بديد، ازتون جريمه نمي گيرن، اما فاصله دو پرواز نبايد بيشتر از ١٢ ساعت باشه كه ترانزيت بحساب بياد.
    حالا مشكلي كه دارم اينكه من ٦:١٠ pm مي رسم و بليط بعدي با اين شرايط براي دو ساعت بعده ٨ pm, بنظرتون دو ساعت فاصله كمي هست؟
    يه سوال هم داشتم اينكه يونايتد براي اين بليط زيرش نوشته براي لاگج اول ٢٥ دلار و براي بعدي ٣٥ دلار مي گيره. اين يعني من كه بليط تركيش كه دارم هم بايد پول بدم و اين اير لاين چمدون فري اول نداره؟ البته پاليسي شون رو كه خوندم نوشته در مورد پرواز با چند ايرلاين، كه كدشير هستن بايد به همون ايرلاين اول توجه كنيد، حالا به نظرتون من اگه اين بليط رو بگيرم اكيه و مشكلي نخواهد بود؟
    ویرایش توسط nazi87 : June 16th, 2013 در ساعت 11:45 AM

خوب آژانس گفت نمي تونه اون تيكه آخر رو بگيره، به دفتر تركيش زنگ زدم گفت شما با يونايتد يا أمريكن اگه خودتون بليط بگيريد و اين بليط تركيش رو بهشون نشون بديد، ازتون جريمه نمي گيرن، اما فاصله دو پرواز نبايد بيشتر از ١٢ ساعت باشه كه ترانزيت بحساب بياد.
    حالا مشكلي كه دارم اينكه من ٦:١٠ pm مي رسم و بليط بعدي با اين شرايط براي دو ساعت بعده ٨ pm, بنظرتون دو ساعت فاصله كمي هست؟
    يه سوال هم داشتم اينكه يونايتد براي اين بليط زيرش نوشته براي لاگج اول ٢٥ دلار و براي بعدي ٣٥ دلار مي گيره. اين يعني من كه بليط تركيش كه دارم هم بايد پول بدم و اين اير لاين چمدون فري اول نداره؟ البته پاليسي شون رو كه خوندم نوشته در مورد پرواز با چند ايرلاين، كه كدشير هستن بايد به همون ايرلاين اول توجه كنيد، حالا به نظرتون من اگه اين بليط رو بگيرم اكيه و مشكلي نخواهد بود؟
    خب چرا با يك ارلاينزي بليت ميگريد كه نمي تونه تا شهر مقصد شما رو برسونه؟
    شما داريد يك بليت جدا مي خريد كه نميشه ربطش داد به پرواز بين قاره ايتون براي همين بايد مقررات بار هر چي هست رعايت كنيد

Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

سلام دوباره
    فاصله بین دو پرواز تو اولین ورود به امریکا (JFK New York) حداقل چقدر باید باشه؟
    الان پروازی که من می تونم بگیرم 12:55 ورود و 14:45 پرواز بعدیه! کمه؟

بنظرتون اگه اون جوري كه دفتر تركيش به من مي گه من با گرفتن بليط يونايتد بصورت جدا هم تو واشنگتن قرار نباشه چمدونهامو تحويل بگيرم، تشريفات فرودگاه بيشتر از يك و نيم ساعت طول مي كشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط yasharkh نمایش پست ها
    سلام دوباره
    فاصله بین دو پرواز تو اولین ورود به امریکا (JFK New York) حداقل چقدر باید باشه؟
    الان پروازی که من می تونم بگیرم 12:55 ورود و 14:45 پرواز بعدیه! کمه؟
    حدااقل بايد سه ساعت باشه بعضي از فرودگاه شلوغ 4 ساعت

بنظرتون اگه اون جوري كه دفتر تركيش به من مي گه من با گرفتن بليط يونايتد بصورت جدا هم تو واشنگتن قرار نباشه چمدونهامو تحويل بگيرم، تشريفات فرودگاه بيشتر از يك و نيم ساعت طول مي كشه؟
    زير سه ساعت استاپ به پرواز بعدي نمي رسيد

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)