نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 580 از 1383 نخستنخست ... 804805305705715725735745755765775785795805815825835845855865875885895906306801080 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,791 تا 5,800 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Eng, former AUT, now USC

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

سلام جناب Pearson

برای 3 آگوست (یا 4 آگوست، یا 1 و 2 آگوست!) می خوام بلیت بگیرم برای LA. ارزونترین چیزی که پیدا کردم امارات هست با قیمت 1100 دلار از cheapoair. اول اینکه به نظرتون ارزون تر از این میشه پیدا کرد؟ این one-stop هست.
    بعد سوال مهمتر اینکه، آژانس ها همین پرواز رو 1600$ میگن! حالا من آنلاین بخرم، اونم با کردیت کارت از بیرون با 9% کارمزد که میشه 1200 دلار، کار درستیه!؟ اینطور که من فهمیدم، پول بلیت رو نمی تونم از cheapoair پس بگیرم اما می تونم با پرداخت جریمه تغییر تاریخ بدم (در واقع کنسل کنم یه پرواز دیگه از همین سایت بگیرم).
    خلاصه اینکه این پرواز امارات با خرید آنلاین به قیمت 4.1 میلیون در میاد برای من
    و بهترین گزینه از آژانس با پرواز ترکیش ایر 5.4 میلیون

میشه لطفا راهنمایی کنید که از کجا و چه جوری بخرم مطمئن تره؟ من هنوز کلیر نشدم، و ممکنه مثلا به 3 آگوست اصلا نرسم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Sasiii نمایش پست ها
    سلام جناب Pearson

برای 3 آگوست (یا 4 آگوست، یا 1 و 2 آگوست!) می خوام بلیت بگیرم برای LA. ارزونترین چیزی که پیدا کردم امارات هست با قیمت 1100 دلار از cheapoair. اول اینکه به نظرتون ارزون تر از این میشه پیدا کرد؟ این one-stop هست.
    بعد سوال مهمتر اینکه، آژانس ها همین پرواز رو 1600$ میگن! حالا من آنلاین بخرم، اونم با کردیت کارت از بیرون با 9% کارمزد که میشه 1200 دلار، کار درستیه!؟ اینطور که من فهمیدم، پول بلیت رو نمی تونم از cheapoair پس بگیرم اما می تونم با پرداخت جریمه تغییر تاریخ بدم (در واقع کنسل کنم یه پرواز دیگه از همین سایت بگیرم).
    خلاصه اینکه این پرواز امارات با خرید آنلاین به قیمت 4.1 میلیون در میاد برای من
    و بهترین گزینه از آژانس با پرواز ترکیش ایر 5.4 میلیون

میشه لطفا راهنمایی کنید که از کجا و چه جوری بخرم مطمئن تره؟ من هنوز کلیر نشدم، و ممکنه مثلا به 3 آگوست اصلا نرسم.
    این پرواز رو نمیتونید از cheapoair بگیرید سرکاری هست
    مربوط به دو کلاس ارزون قیمت B و M هست که emirates هر دو رو از مبدا ایران بسته
    یعنی تا مرحله شارژ کردیت کارت هم میره ولی لحظه آخر خرید بلیت تایید نمیشه

سلام من قصد دارم برای 18-20 آگوست بلیط بگیرم از مشهد یا تهران به مقصد آتلانتا(جورجیا) . ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hatamizadeh نمایش پست ها
    با سلام خدمت آقای پیرسون.من میخواستم برای لس آنجلس بلیط بگیرم تو بازه ی اول تا دهم سپامبر و همانطور که میدونید قیمت بلیط های قطر ایرویز از ترکیش 700 تومان ارزونتره. ولی خوب ترکیش 2 تا 23 کیلو اجازه بار میده. با توجه به این میخواستم بدونم که آیا هزینه اضافه باری که ممکنه قطر از من بگیره همون اختلاف قیمت ترکیش نمیشه؟؟ ممنون از راهنمایی شما
    من نمیدونم سوال من رو چرا کسی جواب نمیده. شاید از کسی دارم می پرسم که اطلاعی نداره. به هر حال دوستان اگر کسی میتونه به من همفکری برسونه چون بین ترکیش و قطر ایرویز موندم و بایذ سریع تر بلیطم رو بگیرم. فقط لطفا ننویسید که به صفحه های قبل مراجعه کنم چون خوندن 600 صفحه امکان پذیر نیست.

من نمیدونم سوال من رو چرا کسی جواب نمیده. شاید از کسی دارم می پرسم که اطلاعی نداره. به هر حال دوستان اگر کسی میتونه به من همفکری برسونه چون بین ترکیش و قطر ایرویز موندم و بایذ سریع تر بلیطم رو بگیرم. فقط لطفا ننویسید که به صفحه های قبل مراجعه کنم چون خوندن 600 صفحه امکان پذیر نیست.
    پست 5782 مگه جواب ندادم ؟!

نقل قول نوشته اصلی توسط soha_silken نمایش پست ها
    سلام من قصد دارم برای 18-20 آگوست بلیط بگیرم از مشهد یا تهران به مقصد آتلانتا(جورجیا) . ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
    الیتالیا کلاس v بهترین قیمت را دارد ۳/۵۴۹

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Eng, former AUT, now USC

آقای Pearson که جوابتون رو که دادن آقای حاتمی زاده!

به نظر من دو استاپ داشتن درد سر داره، مخصوصا استاپ دوم که بعد 17-18 ساعت پروازه می تونه خیلی اذیت کنه، و ممکنه آدم چیزی و جا بذاره یا گم کنه و این مسائل.

اطلاعات مربوط به بار و اضافه بار اکثر شرکت های هواپیمایی رو می تونی اینجا پیدا کنی:
    http://www.cheapoair.com/Portals/92/baggage_fees.html

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    با قطري شما دو تا استاپ داريد با توركيش يك استاپ
    هر دو ارلاينز مي تونيد دو تيكه بار مجاني ببريد

آقای Pearson عزیز ،
    من و همسرم هر دو ویزای f1 داریم البته همنوز مالتی یا سینگل بودنش معلوم نیست ، می تونیم صرفا بلیط رفت تهیه کنیم ؟
    ضمنا مقصد ما شهر Charlotte در NC هست و آژانس برای تاریخ 29 جولای با قطری به ما پیشنهاد داده با دو توقف در دوهه و فرانکفورت ، آیا ممکن است شما راهنمایی بفرمایید که آیا گزینه بهتری وجود دارد یا نه ؟
    ممنون

Junior Member

آقای Pearson عزیز
    برای حدود 7 تا 10 جولای از مشهد به شیکاگو قطری پرواز داره اما یک ساعت و بیست دقیقه stop در دوحه داره.اگه تاخیری چیزی داشته باشه و به پرواز شیکاگوش نرسیم همه مسئولیتش با قطریه؟بعد شما الان جسارتا بلیط با چه مبلغی برای این تاریخ از مشهد به شیکاگو میبینین؟ممنون

ApplyAbroad Veteran
    sabzdarsabz آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science University of North Texas

درود بر pearson جان
    آقا من اواخر جولای یا اوایل آگست میخوام برم شهر دنتون واقع در ایالت تگزاس. شما چی پیشنهاد میکنید؟ یه مورد تهران-دبی-تگزاس (امیریتس فلایت) هستش 4/5 خوبه؟
    ​اهدای عضو اهدای زندگی | اهــدای سلول بنیادی | محک
    من اصلا فرصت خواندن پیام خصوصی رو ندارم. خواهشا سوالاتتونو در تاپیک های مربوطه مطرح کنید.
    کلی گویی آفت شعر است حرف مفت آفت ذهن
    (انقدر کلی گویی نکن! انقدر با قاطعیت صحبت نکن! نکن آقاجان نکن! )

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)