صفحه 102 از 218 نخستنخست ... 2529293949596979899100101102103104105106107108109110111112152202 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,011 تا 1,020 , از مجموع 2172

موضوع: دبی - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

پیش فرض پاسخ : دبی - نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در سال 2013

تجربه من هم از مصاحبه توی سفارت آمریکا در دبی مشابه سایر دوستان هستش.
    همه چیز خیلی خوب بود
    من از تجربیات بچه‌ها اینجا خیلی استفاده کردم، خواستم تجربه متفاوت خودم رو هم بگم، شاید برای یکی مفید باشه.

اونجا آقای آفیسر با اینکه عکس جدید داشتم باز ازم یه عکس دیگه خواست. دلیلش هم این بود که می‌گفت باید کاملا شبیه الان باشه عکسی که دارم.
    (عکس من با حجاب بود و اون آقا اصرار داشت که باید یه عکس شبیه اون موقع توی سفارت بهشون بدم.)

Member s7amiri آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Midwifery - SBMU

سلام دوستان
    مشکلی برای من پیش اومده.
    من اوایلی که می خواستم تازه برای وقت مصاحبه و فرم پرکردن ها اقدام کنم اول رفتم یه آژانس هواپیمایی تا پرس و جو کنم . آژانس هم از عدم اطلاع من استفاده کرد و گفت که بده من همه کارات رو بکنم و فرم پر کردن ها سخته و سرعت اینترنت پایینه و این روزا همه مشکل دارند و این حرفا که باعث شد من در نهایت پر کردن فرم DS و وقت گرفتن را بهش بسپارم (ازم 290 دلار +100 هزار تومان گرفت) . او برای ایمیل آدرس ایمیل خودش را قرار داده و فکر نکنم اگر کلیر بشم ایمیل واسه خود من بیاد. اگر برای آژانس ایمیل بیاد چطور میفهمه که مال منه یعنی اسم من یا کیس نامبرم توی ایمیل قرار داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    البته خودم هم دارم توی سایت دبی و واشنگتن چک می کنم ولی انگار مال بعضی ها زودتر ایمیلش میاد

خیلی ممنونم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی صنایع، شریف

سلام به همه دوستان
    من روز 13 جون به اتفاق همسرم مصاحبه داشتیم. از صبح ساعت 6:30 خودمون رو به کنسولگری رسوندیم و تا ساعت 9 کارمون تموم شد.
    رشته ای که من پذیرش دارم Computer systems networking and telecom در Business School دانشگاه North Carolina at Greensboro هست و بورسیه دانشگاه کل هزینه های من و همسرم رو پوشش میده. کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه شریف خوندم. سال 2005 برای ویزا به ابوظبی مراجعه کردم و ریجکت شدم و از اون موقع تا الان به عنوان مشاور شرکت های دولتی و خصوصی مشغول کار هستم.
    با توجه به سابقه ریجکت شدن، رنکینگ نامناسب دانشگاه و ارتباط خیلی ضعیف بین رشته قبلی و پذیرشم، احتمال میدادم که آفیسر خیلی ازم سوال بپرسه، اما سوالاتی که پرسید اینها بودند:
    1- چرا این رشته رو انتخاب کردی؟ من توضیح دادم چون مطابق با علاقمندی و مطالعاتی هستش که تو چند سال گذشته داشتم
    2- هزینه هات رو از کجا تامین می کنی؟ من توضیح دادم که بورسیه هزینه های زندگی رو پوشش میده، کمی هم پس انداز دارم که اگر به مشکل خوردم ازش استفاده می کنم (BS همراه خودم نبرده بودم)
    3- الان کجا مشغول کار هستی؟ توضیح دادم که تو یک شرکت خصوصی مشاور هستم
    4- شرکت دولتی نیست؟ گفتم نه
    5- ازم خواست گواهی ازدواج، رزومه، ریسرچ پلن و SOP رو بهش بدم.
    از همسرم هم دو سوال پرسید:
    1- رشته درسیت چی بوده؟ مهندسی صنایع
    2- سابقه کار داری؟ نه
    در نهایت خواست رزومه همسرم رو براش ایمیل کنیم. از اولی که رفتیم پشت باجه، برگ زردها رو کنار دستش گذاشته بود و به همه برگ زرد میداد. در مورد اینکه ویزا سینگل هست یا مولتیپل پرسیدیم که گفت احتمال زیاد سینگل، اما تو بررسی مدارکتون مشخص میشه و الان نمی تونم دقیقش رو بهتون بگم. مصاحبه ما حدود 5 دقیقه بیشتر طول نکشید. از این 5 دقیقه هم آفیسر 4 دقیقه مشغول تایپ کردن و بررسی مدارک بود و کل مکالماتی که داشتیم 1 دقیقه هم نشد.
    اون روز همه اونهایی که من دیدم ویزا گرفتند بجز یک خانم با دو تا فرزندش که برای ویزای توریستی اقدام کرده بودن و مثل اینکه قبلا هم ریجکت شده بودند. سیستم صدور ویزا هم اینجوری هستش که بعد از اینکه مدارک رو تحویل میدیم، در موردمون تصمیم میگیرن و مصاحبه تنها برای کنترل صحت اطلاعاتی هست که تو DS160 پر کردیم.
    اینکه میگن لباس خاصی بپوشین، در زمان حضور تو کنسولگری مراقب رفتار و حرف زدنتون باشید چون با دوربین کنترل میشید و رفتارتون تحت نظر هستش و ... شاید احتیاط بیش از حد باشه. چیزی که من دیدم، هر کس هرجور راحت بود لباس پوشیده بود، با حجاب، بی حجاب، بعضی ها جلو آفیسر خبردار وای میستادن، بعضی ها به میز جلوی باجه تکیه میدادن و .... خلاصه اینکه استرس نداشته باشید و هرجور راحت هستید رفتار کنید.
    نسبت به 8 سال پیش که من رفتم ابوظبی، رفتار کارکنان سفارت با ایرانیها خیلی خیلی بهتر شده و به راحتی ویزا میدن
    برای همین هم خودتون رو نگران نکنید و از مسافرتتون لذت ببرید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering, UT at El Paso

درود دوستان ما فردا صبح مصاحبه داریم. برامون دعا کنید :دی

نقل قول نوشته اصلی توسط s7amiri نمایش پست ها
    سلام دوستان
    مشکلی برای من پیش اومده.
    من اوایلی که می خواستم تازه برای وقت مصاحبه و فرم پرکردن ها اقدام کنم اول رفتم یه آژانس هواپیمایی تا پرس و جو کنم . آژانس هم از عدم اطلاع من استفاده کرد و گفت که بده من همه کارات رو بکنم و فرم پر کردن ها سخته و سرعت اینترنت پایینه و این روزا همه مشکل دارند و این حرفا که باعث شد من در نهایت پر کردن فرم DS و وقت گرفتن را بهش بسپارم (ازم 290 دلار +100 هزار تومان گرفت) . او برای ایمیل آدرس ایمیل خودش را قرار داده و فکر نکنم اگر کلیر بشم ایمیل واسه خود من بیاد. اگر برای آژانس ایمیل بیاد چطور میفهمه که مال منه یعنی اسم من یا کیس نامبرم توی ایمیل قرار داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    البته خودم هم دارم توی سایت دبی و واشنگتن چک می کنم ولی انگار مال بعضی ها زودتر ایمیلش میاد

خیلی ممنونم
    ایمیلی که از سفارت برای من اومده که میگه ویزای شما آماده شده به شرح زیر میباشد.

Dear NAVID,
    We are happy to inform you that the administrative processing required for your case number: 201313XXX1 has been completed and you may drop off your passport for visa processing. Please submit your passport as soon as possible to avoid any further delays.
    پس توی ایمیل اسم شما و کیس نامبرتون ذکر میشه

موفق باشید

ApplyAbroad Superstar Tarkan78 آواتار ها

سلام مرسي از تجارب شما ... به اميد كلير شدن همه ما
    اينكه بهت ايميل نزدن براي اينه كه رزومه شما كامل بوده و نيز نبوده براشون كاملترشو ايميل كني. از منم فقط در روز مصاحبه رزومه خواستن، البته من تمام جزئيات را نوشته بودم. بنابراين مشكلي نيست
    در مورد تاريخ هم كه چيز بدي نگفته به شما! نه عزيزم مشكلي نيست باز و بد به دلت راه نده.
    در پناه راستي
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasim1446 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستای گلم
    اول از همه میخوام از همه بچه های عزیزی که زحمت کشیدن و تجربه هاشون رو به اشتراک گذاشتن تشکر کنم. واقعا کمک بزرگی هست این فروم برای همه مراحل اپلای.

من از دانشگاه south florida برای دکتری برق با partial fund پذیرش گرفتم و برای مصاحبه به دلیل عدم وجود وقت مناسب در سایر کشورها دبی رو انتخاب کردم. اما واقعا راضی هستم و میگم خیلی به بحث اون هایی که میگن دبی اینچنین یا اینچنان هست توجه نکنید. به چند دلیل:

1- دبی از سایر کشورها ارزان تر، سفر لذت بخش تر، تفریحات بهتر و...
    2- کنسولگری دبی بر خلاف چیزهایی که تو این سایت خوندم خیلی خیلی راحت، مرتب و با برخورد مناسب و همچنین زمان مناسب هست.
    3- امکان خرید مناسب لباس و سایر مایحتاج برای سفر به آمریکا هم فراهمه.

خلاصه اینکه واقعا سفر لذت بخشی برای من و همسرم بود.
    در ضمن برای دوستانی که دنبال هتل مناسب هستند من هتل souha city را اکیدا توصیه می کنم. به چند دلیل:

1- هتل نسبتا جدیدی هست و تمیز، مرتب و آرام
    2- کارکنان هتل بسیار خوش برخورد و مهربان هستند
    3- علاوه بر صبحانه ناهار هم داره که غذاهاش خوب و نزدیک به ذائقه ما هست
    4- قیمتش مناسبه به طوریکه کل هزینه سفر ما برای 3 شب 1290000 تومان برای هر نفر شد
    5- مهمترین نکته هتل اینکه وایفای رایگان داره که خیلی در سفر بدرد بخور هست
    6- دقیقا روبروی سیتی سنتر هست که به نظر من بهترین جا برای خریده.
    7- تنها نکته منفی این بود که هتل رو تاکسی ها نمیشناختن که اونم مشکلی نبود، کافی بود بگم که روبروی سیتی سنتر دیره هست.

خلاصه کلام اینکه با اینکه هتل 4 ستارس اما واقعا باید 5 ستاره می بود. نکته آخر برای خرید اینکه علاوه بر مارکت های معروف دبی، کسانی که واقعا دنبال خرید هستند بهتره به Dubai Outlet Mall و سیتی سنتر شارجه هم سر بزنن که برندها رو با قیمت های فوق العاده بتونن پیدا کنن. راستی برای تفریح هم حتما wild wadi رو امتحان کنن.

از اینها که بگذریم من 12 جون مصاحبه داشتم صاعت 9:00. واقعا میگم بچه ها اصلا عجله برای رفتن نکنن، به نظر من همون نیم ساعت زودتر برن کافیه. من و خانمم ساعت 8:00 دم در سفارت بودیم و مراحل مطابق همون چیزی که دوستان گفتن پیش رفت. شماره ما 465 بود. نکته اینکه اسامی رو بر اساس ساعت ملاقت و بعد زمان رسیدن میخونن، پس اگه میخواید خیلی منتظر نمونید مثل ما زود نرید. در ضمن ممکنه که شماره های بعد از شما رو هم صدا کنن. نگران نشید خیلی بر اساس شماره نیست. خلاصه اینکه انتظار زیادی کشیدیم تا نوبت ما شد. حدود ساعت 10:00 باجه 4 که آقای خوش برخوردی پشت باجه بود رفتیم برای مصاحبه. سؤالات کاملا روتین و طبق پیش بینی دوستان اینجا بود:
    -خوب مهندسی برق میخوای بخونی؟
    ج: بله
    - دانشگاه south florida؟
    ج: بله
    - میتونم I-20 رزومه و ریسرچ پلان رو ببینم؟
    ج: بله. (رزومه و ریسرچ پلان رو گرفت و پس نداد)
    - میتونم bank Statement رو برای باقی هزینه ها ببینم؟
    ج: بله بفرمائید (بانک استیتمنت از حساب ارزی خودم به یورو بود)
    - یورو هست؟
    ج: بله (البته مقدار دلاریش هم بانک نوشته بود)
    - کجا کار میکردی؟
    ج: رگولاتوری بازار برق ایران
    - سربازی رفتی؟
    ج: بله، دو ماه به آموزشی رفتم و بعد برای دولت در وزارت نیرو و رگولاتوری بازار برق کار میکردم که بهش میگیم امریه.
    - امریه چیه؟ تا حالا نشنیدم؟
    ج: (معلوم بود داره الکی میگه) توضیح بالا رو دوباره تکرار کردم و تأکید کردم که مثل یه کارمند میرفتیم سرکار
    - خوب بالاخره زبر مجموعه کجا بودی؟ سپاه، ارتش، وزارت دفاع؟؟ (این معلوم میکرد که کاملا با امریه آشناست!!)
    ج: ارتش
    -میتونم کارت پایان خدمت رو ببینم؟
    ج: بله بفرمایید
    -خوب پس جز navy بودی. این که جز سپاه نیست؟ هست؟
    ج: بله navy بودم نه جز ارتشه!
    - خیلی وقته ازدواج کردید؟
    ج: نه یکی دو ماه بیشتر نیست، راستش الان یه جورایی تو honey moon هستیم
    - (به فارسی) مبارک
    - خوب شما خانه داری یا کار میکنی؟ (سؤال از خانمم به فارسی)
    ج: کار میکنم.
    - کجا؟
    ج: کنترل ترافیک تهران
    - می خوای بری امریکا چیکار کنی؟ خانه دار باشی، زبان بخوانی؟؟
    ج: میخوام خانه دار باشم و اگر بشه تو خونه زبان هم تمرین کنم.

(بچه ها اینجا دو مورد یکم غیر معمول پیش اومد که خوشحال میشم اگر دوستان نظرشون رو بگن)
    - خوب مشکلی نیست و ویزای شما Approve هست. من اینجا دو تا کیس نامبر بهتون میدم که یکی برای تو و دیگری برا خانمت. تو جزو اولویت های دانشجویی هستی و احتمالا بین دو تا سه هفته ویزات میاد (در صورتی که به همه بچه های دیگه حتی رشته های ریاضی گفت بین 4 تا 6 هفته گمونم!! این اولین مورد غیر معمول) اما خانمت رو نمیدونم که جز اولویت قرار میدن یا نه. پس ممکنه ویزای ایشون دیرتر بیاد جای نگرانی نیست! ( این بخش از حرفاش کلا منو نگران کرد! ) این برگه زرد دو تا کیس نامبر هست که مال خودت و خانمت هست. میتونی چک کنی.
    ج: سینگل یا مولتی؟
    - متأسفانه سینگل. این رو سیستم برای ما میزنه و ما کاری نمیتونیم بکنیم. موفق باشید.

این کل مصاحبه ما بود. نکته اینکه اصلا سخت نبود، احتیاج به تمرین هم نداشت. سؤالها هم مطابق اون چیزی بود که دوستان عزیز در این فروم زحمت کشیدن و گفتن. خوشحال میشم نظر دوستان رو راجع به بخش آخر حرفای آفیسر بدونم. راستی هیچ ایمیلی هم برام نیومد که رزومه یا چیز دیگه ای بفرستم. همونطور که گفتم خودش همونجا رزومه و ریسرچ پلان رو گرفت!

نقل قول نوشته اصلی توسط s7amiri نمایش پست ها
    سلام دوستان
    مشکلی برای من پیش اومده.

خیلی ممنونم
    یعنی آژانس برای شما وقت گرفته؟
    در اینصورت تو سایت دبی آدرس ایمیل شما رو داده یا آژانس رو؟
    برید سایت دوبی رو چک کنید و آدرس ایمیل رو ادیت کنید و آدرس ایمیل خودتون رو بدید. چون ایمیل از سایت دوبی میاد برای CV و اینجور چیزا.
    البته ایمیل کلیر رو نمیدونم!

"لطفا دوستانی که کلیر شدن بگن ایمیل کلیر از واشنگتنه یا دوبی"

درضمن اسم این آژانس بی انصاف رو هم بگید که هم ما بهش لعنت بفرستیم و هم دیگران سراغش نرن.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    civil engineering, Iran university of science and technology

نقل قول نوشته اصلی توسط Tarkan78 نمایش پست ها
    سلام مرسي از تجارب شما ... به اميد كلير شدن همه ما
    اينكه بهت ايميل نزدن براي اينه كه رزومه شما كامل بوده و نيز نبوده براشون كاملترشو ايميل كني. از منم فقط در روز مصاحبه رزومه خواستن، البته من تمام جزئيات را نوشته بودم. بنابراين مشكلي نيست
    در مورد تاريخ هم كه چيز بدي نگفته به شما! نه عزيزم مشكلي نيست باز و بد به دلت راه نده.
    در پناه راستي
    ممنون از راهنمایی خیلی عالیت دوست عزیز. یه سوال داشتم شما که رزومه و ریسرچ پلنت رو تو سفارت تحویل دادی آیا دوباره ای میل زدن که اینا رو بفرست؟ آخه من رزوممو تو سفارت گرفت و دیگه هیچ ایمیلی برای آپدیت مدارک نزد. نگرانم نکنه ای میل رو اشتباه وارد کرده باشم و نتونستن بهم میل بزنن.

Junior Member

بچه ها من چند بار پرسيدم اما كسي جواب منو نداد ، جاي مطميني واسه اينكه از طريق اونا بشه پاسپورتو فرستاد دبي سراغ داريد ؟ من ميخوام پاس و بفرستم واسه ويزا اما موندم چي كار كنم ؟

ApplyAbroad Superstar Tarkan78 آواتار ها

منم سالم مشابه اينه
    نقل قول نوشته اصلی توسط syasrebi نمایش پست ها
    بچه ها من چند بار پرسيدم اما كسي جواب منو نداد ، جاي مطميني واسه اينكه از طريق اونا بشه پاسپورتو فرستاد دبي سراغ داريد ؟ من ميخوام پاس و بفرستم واسه ويزا اما موندم چي كار كنم ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)