صفحه 104 از 218 نخستنخست ... 454949596979899100101102103104105106107108109110111112113114154204 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,031 تا 1,040 , از مجموع 2172

موضوع: دبی - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

پیش فرض پاسخ : دبی - نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در سال 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط Tarkan78 نمایش پست ها
    سلام مرسي از تجارب شما ... به اميد كلير شدن همه ما
    اينكه بهت ايميل نزدن براي اينه كه رزومه شما كامل بوده و نيز نبوده براشون كاملترشو ايميل كني. از منم فقط در روز مصاحبه رزومه خواستن، البته من تمام جزئيات را نوشته بودم. بنابراين مشكلي نيست
    در مورد تاريخ هم كه چيز بدي نگفته به شما! نه عزيزم مشكلي نيست باز و بد به دلت راه نده.
    در پناه راستي
    ممنون از راهنماییت. والا یکم نگران کلییر شدن خانمم شدم که برسه با هم بریم. امیدوارم همه سریعتر کلییر بشیم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    صنعتی شریف

نقل قول نوشته اصلی توسط syasrebi نمایش پست ها
    بچه ها من چند بار پرسيدم اما كسي جواب منو نداد ، جاي مطميني واسه اينكه از طريق اونا بشه پاسپورتو فرستاد دبي سراغ داريد ؟ من ميخوام پاس و بفرستم واسه ويزا اما موندم چي كار كنم ؟
    مگه اون آقاهه قبل اینکه برین داخل سفارت بهتون کارت نداد واسه پیک آپه ویزا؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    دوستان دیروز من مصاحبه داشتم و برگه زرد رو گرفتم
    آفیسر از من رزومه خواست که همراهم نبود و همجنین کارت پایان خدمتم رو که البته تو بسیج خدمت کرده بودم
    گفت که براش اینها رو ایمیل کنم
    بعد از اینکه اومدم هتل ایمیلی دستم رسید که فقط نوشته بود رزومه رو بفرست که منم براشون ایمیل کردم و امروز هم دوباره جواب دادند که مدارک
    کامل هست و در سایت چک کن آماده شدن ویزاتو
    حالا سوال اینه که آیا فکر می کنین کارت سربازی رو هم بفرستم وقتی برگشتم ایران یا نیازی نیست ؟؟؟
    خیلی بعیده که از شما چیزی خواسته باشند و جایی ثبت نشده باشه. بنابراین عدم ارسال از طرف شما شک برانگیز خواهد بود. من اگر جای شما بودم، حتما ارسال می کردم.

Member

نقل قول نوشته اصلی توسط fshalchi نمایش پست ها
    مگه اون آقاهه قبل اینکه برین داخل سفارت بهتون کارت نداد واسه پیک آپه ویزا؟؟؟؟
    آخه اون آقاهه خیلی زیاد پول میگیره. 200 دلار خیلی زیاده واسه پیک آپ!!!!! البته این نظر منه.

اگه هردفه حدود 10نفر جمع بشن و یک نفر بره دبی و ویزاها رو پیک آپ کنه هم مطمئنتر از آژانسه هم اینکه هزینه پیک آپ میشه حدود 200 تومن هم اینکه 5 6 روزه ویزا رو میاره

Junior Member pzolmajd آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering - Sharif and Polytechnic Universities

سلام دوستان،
    اگر به جدول روادید دانشجویی آمریکا - دوبی مراجعه کنید ملاحظه خواهید فرمود حدود 14 نفر از دوستان بیش از 30 روزه منتظر مانده اند تا کلیر شوند، این موضوع یه مقدار برای امثال من نگران کننده است چون ممکنه به ترم پاییز نرسیم (گرچه از الآن حدود 70 روز فرصت دارم ولی خوب همه کارها رو که نمیشه توی یک ماه آخر انجام داد، هرچی باشه حداقل 2 سال نمیشه به ایران بازگشت). می خواستم از دوستان سرپرست خواهش کنم آیا می توان به ثبت نام کنندگان جدول پیغام داد تا اون رو به روز کنند، شاید بعضی فراموش کرده باشند. عذرخواهی می کنم اگر احتمالا این درخواست را جای نادرستی مطرح کرده ام.

Junior Member

سلام دوستان
    من دوبی وقت مصاحبه دارم
    دکترا پذيرش گرفتم بدون فاند
    اما استادم بهم گفته وقتی اومدی اينجا بهت فاند ميدم
    به نظرتون لازمه اين مطلب رو به آفيسر بگم؟
    همچنين جديداً سيستم آزاد کردن مدرک تو وزارت علوم عوض شده و پروسه چند هفته طول ميکشه
    واسه همين من
    official transcript ندارم
    دانشگاه هم برام صادر نميکنه
    من 9 ماه پيش ارشد تموم شد
    البته
    official ليسانسمو دارم و ترجمه کردم
    به نظرتون مشکلی پيش مياد؟

Junior Member

سلام به همه دوستان عزيز

من يك سوال داشتم كه خيلي ممنون ميشوم اگه راهنمايي بفرماييد:
    من ديروز مصاحبه داشتم كه روال كار دقيقا طبق گفته هاي ساير دوستاني كه قبلا تجربياتشونو اينجا به اشتراك گذاشتن بود و من هم مثل خيلي از دانشجوها برگه زرد گرفتم. فقط در مراحل قبل از مصاحبه از من نه Sevis Fee گرفتن و نه عكس. حالا نميدونم مشكل چي بوده. الان ممكنه در پروسه كلير مشكلي بوجود بياد؟ لطفا حتما منو راهنمايي كنيد.

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط shahabilb نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من دوبی وقت مصاحبه دارم
    همچنين جديداً سيستم آزاد کردن مدرک تو وزارت علوم عوض شده و پروسه چند هفته طول ميکشه
    واسه همين من
    البته

من هم با مشکل شما مواجه شدم، یعنی هنوز هم مدارکم رو وزارت علوم تایید نکرده بعد از یک ماه، ولی ترجمه اش رو بردم. اما آفیسر حتی اون رو هم از من مطالبه نکرد، یعنی حقیقتش هیچکدوم از مدارکی رو که ترجمه کرده بودم ازم نخواست. جالبه بدونید بیش از یک میلیون تومان هزینه کردم برای ترجمه مدارکم، آخه هر چی داشتم ترجمه کردم و با خودم بردم. البته کارنامه رسمی ارشدتون همراهتون باشه بهتره ولی نمیدونم صدور اون چه ربطی داره به پروسه جدید وزارت علوم. روند جدید فقط برای تایید مدارک از جمله دانشنامه و کارنامه است. به نظرم بازهم پیگیری کنید تا با خیالی راحت تر برید برای مصاحبه.
    ضمنا من هم دارم بدون فاند میرم ولی آفیسر در این مورد هم از من سوالی نپرسید. حتی پرینت گردش و موجودی حساب بانکی رو هم ازم نخواست.

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط bosculiya نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان عزيز

من يك سوال داشتم كه خيلي ممنون ميشوم اگه راهنمايي بفرماييد:
    من ديروز مصاحبه داشتم كه روال كار دقيقا طبق گفته هاي ساير دوستاني كه قبلا تجربياتشونو اينجا به اشتراك گذاشتن بود و من هم مثل خيلي از دانشجوها برگه زرد گرفتم. فقط در مراحل قبل از مصاحبه از من نه Sevis Fee گرفتن و نه عكس. حالا نميدونم مشكل چي بوده. الان ممكنه در پروسه كلير مشكلي بوجود بياد؟ لطفا حتما منو راهنمايي كنيد.
    اگر ازتون عکس نخواستن نشونه اینه که عکسی که در مراحل تکمیل فرم DS-160 پیوست کرده اید به حد کافی واضح بوده، چون از من هم نخواستند، ولی Sevis Fee رو از من گرفتند. به نظرم برای برطرف کردن شکتون می تونید باهاشون مکاتبه کنید و خیلی ساده مشکلتون رو مطرح کنید.
    اگر دوستانی هستند که از اون ها نیز این برگه درخواست نشده لطفا ذکر کنند تا نگرانی این دوستمون برطرف بشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط shahabilb نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من دوبی وقت مصاحبه دارم
    واسه همين من
    البته

در مورد فاند آفیسر طبق چیزی که تو I-20 هست سوال میپرسه. در نتیجه اگر تو I-20 چیزی راجع به فاند نباشه احتمالا ازتون میپرسه که چه کسی ساپورتتون میکنه. در نتیجه باید جواب قانع کننده ای داشته باشید.

مدارک دانشگاهی رو نمیخوان. نگران نباشید. ملاک پذیرش دانشگاست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)