سلام دوستان،
اگر به جدول روادید دانشجویی آمریکا - دوبی مراجعه کنید ملاحظه خواهید فرمود حدود 14 نفر از دوستان بیش از 30 روزه منتظر مانده اند تا کلیر شوند، این موضوع یه مقدار برای امثال من نگران کننده است چون ممکنه به ترم پاییز نرسیم (گرچه از الآن حدود 70 روز فرصت دارم ولی خوب همه کارها رو که نمیشه توی یک ماه آخر انجام داد، هرچی باشه حداقل 2 سال نمیشه به ایران بازگشت). می خواستم از دوستان سرپرست خواهش کنم آیا می توان به ثبت نام کنندگان جدول پیغام داد تا اون رو به روز کنند، شاید بعضی فراموش کرده باشند. عذرخواهی می کنم اگر احتمالا این درخواست را جای نادرستی مطرح کرده ام.
سلام دوستان
من دوبی وقت مصاحبه دارم
دکترا پذيرش گرفتم بدون فاند
اما استادم بهم گفته وقتی اومدی اينجا بهت فاند ميدم
به نظرتون لازمه اين مطلب رو به آفيسر بگم؟
همچنين جديداً سيستم آزاد کردن مدرک تو وزارت علوم عوض شده و پروسه چند هفته طول ميکشه
واسه همين من
official transcript ندارم
دانشگاه هم برام صادر نميکنه
من 9 ماه پيش ارشد تموم شد
البته
official ليسانسمو دارم و ترجمه کردم
به نظرتون مشکلی پيش مياد؟
سلام به همه دوستان عزيز
من يك سوال داشتم كه خيلي ممنون ميشوم اگه راهنمايي بفرماييد:
من ديروز مصاحبه داشتم كه روال كار دقيقا طبق گفته هاي ساير دوستاني كه قبلا تجربياتشونو اينجا به اشتراك گذاشتن بود و من هم مثل خيلي از دانشجوها برگه زرد گرفتم. فقط در مراحل قبل از مصاحبه از من نه Sevis Fee گرفتن و نه عكس. حالا نميدونم مشكل چي بوده. الان ممكنه در پروسه كلير مشكلي بوجود بياد؟ لطفا حتما منو راهنمايي كنيد.
من هم با مشکل شما مواجه شدم، یعنی هنوز هم مدارکم رو وزارت علوم تایید نکرده بعد از یک ماه، ولی ترجمه اش رو بردم. اما آفیسر حتی اون رو هم از من مطالبه نکرد، یعنی حقیقتش هیچکدوم از مدارکی رو که ترجمه کرده بودم ازم نخواست. جالبه بدونید بیش از یک میلیون تومان هزینه کردم برای ترجمه مدارکم، آخه هر چی داشتم ترجمه کردم و با خودم بردم. البته کارنامه رسمی ارشدتون همراهتون باشه بهتره ولی نمیدونم صدور اون چه ربطی داره به پروسه جدید وزارت علوم. روند جدید فقط برای تایید مدارک از جمله دانشنامه و کارنامه است. به نظرم بازهم پیگیری کنید تا با خیالی راحت تر برید برای مصاحبه.
ضمنا من هم دارم بدون فاند میرم ولی آفیسر در این مورد هم از من سوالی نپرسید. حتی پرینت گردش و موجودی حساب بانکی رو هم ازم نخواست.
اگر ازتون عکس نخواستن نشونه اینه که عکسی که در مراحل تکمیل فرم DS-160 پیوست کرده اید به حد کافی واضح بوده، چون از من هم نخواستند، ولی Sevis Fee رو از من گرفتند. به نظرم برای برطرف کردن شکتون می تونید باهاشون مکاتبه کنید و خیلی ساده مشکلتون رو مطرح کنید.
اگر دوستانی هستند که از اون ها نیز این برگه درخواست نشده لطفا ذکر کنند تا نگرانی این دوستمون برطرف بشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)