صفحه 105 از 218 نخستنخست ... 5559596979899100101102103104105106107108109110111112113114115155205 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,041 تا 1,050 , از مجموع 2172

موضوع: دبی - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

Member
    رشته و دانشگاه
    atomic physics

پیش فرض پاسخ : دبی - نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در سال 2013

درود
    من 2 روز پیش وقت سفارت داشتم واسه F2 و همسرم واسه F1 . آفیسر با دقت به کارت پایان خدمت همسرم نگاه کرد اونم به اصل کارت نه ترجمه و در مورد اینکه کجا خدمت میکرده پرسید. پرسید چرا بعد از 6 سال که از درست گذشته میخوای ادامه تحصیل بدی. نامه تمکن مالی رو خواست و بیشتر از یه نیم نگاه بهش نینداخت ( بیچاره شدیم تا این نامه رو از بانک گرفتیم!!) و سریع پس داد. . سپس پرسید چرا میخوای این دانشگاهه درس بخونی؟ شوهرم هم جوابشو داد. بعد از من پرسید که میخواهی آمریکا چیکار کنی و منم گفنم که برنامه دارم اونجا درس بخونم امتحان زبان بدم و واسه دکترا ادامه تحصیل بدم. گفت کدام دانشگاه بودی؟ گفتم ایسلامیک آزاد. و پرسید رشته ات چیه؟ منم گفتم فیزیک..... راستشو گفتم. اما نگفتم اتمی. ازم پرسید CV با خودت داری ببینم؟ منم که اصلاً فکر نمیکردم لازمم باشه گفتم نه. خلاصه برگ زرد رو داد و بعد از ظهرش واسم ایمیل دادند که CV مبارک رو بفرستید. و منم دیروز فرستادم.
    دوستان نگرانم. ممکنه به خاطر رشتم و اینکه گفتم ادامه تحصیل جزو برنامه هامه خدایی نکرده ردمون کنند؟ اصلاً CV من رو میخوان واسه چی؟ تا حالا کسی چنین چیزی رو دیده که CV همراه رو بخوان؟

نقل قول نوشته اصلی توسط fshalchi نمایش پست ها
    مگه اون آقاهه قبل اینکه برین داخل سفارت بهتون کارت نداد واسه پیک آپه ویزا؟؟؟؟
    اون آقاهه (وجاهتی) 200 دلار پول می گیره. همچین پول کمی نیست ها!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط royal65 نمایش پست ها
    درود
    من 2 روز پیش وقت سفارت داشتم واسه F2 و همسرم واسه F1 . آفیسر با دقت به کارت پایان خدمت همسرم نگاه کرد اونم به اصل کارت نه ترجمه و در مورد اینکه کجا خدمت میکرده پرسید. پرسید چرا بعد از 6 سال که از درست گذشته میخوای ادامه تحصیل بدی. نامه تمکن مالی رو خواست و بیشتر از یه نیم نگاه بهش نینداخت ( بیچاره شدیم تا این نامه رو از بانک گرفتیم!!) و سریع پس داد. . سپس پرسید چرا میخوای این دانشگاهه درس بخونی؟ شوهرم هم جوابشو داد. بعد از من پرسید که میخواهی آمریکا چیکار کنی و منم گفنم که برنامه دارم اونجا درس بخونم امتحان زبان بدم و واسه دکترا ادامه تحصیل بدم. گفت کدام دانشگاه بودی؟ گفتم ایسلامیک آزاد. و پرسید رشته ات چیه؟ منم گفتم فیزیک..... راستشو گفتم. اما نگفتم اتمی. ازم پرسید CV با خودت داری ببینم؟ منم که اصلاً فکر نمیکردم لازمم باشه گفتم نه. خلاصه برگ زرد رو داد و بعد از ظهرش واسم ایمیل دادند که CV مبارک رو بفرستید. و منم دیروز فرستادم.
    دوستان نگرانم. ممکنه به خاطر رشتم و اینکه گفتم ادامه تحصیل جزو برنامه هامه خدایی نکرده ردمون کنند؟ اصلاً CV من رو میخوان واسه چی؟ تا حالا کسی چنین چیزی رو دیده که CV همراه رو بخوان؟
    من هم رشته ام فیزیک است از من هم CV خواستن (تقریبآ از همه خواستن زیاد خودتونو نگران نکنید).

نقل قول نوشته اصلی توسط bosculiya نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان عزيز

من يك سوال داشتم كه خيلي ممنون ميشوم اگه راهنمايي بفرماييد:
    من ديروز مصاحبه داشتم كه روال كار دقيقا طبق گفته هاي ساير دوستاني كه قبلا تجربياتشونو اينجا به اشتراك گذاشتن بود و من هم مثل خيلي از دانشجوها برگه زرد گرفتم. فقط در مراحل قبل از مصاحبه از من نه Sevis Fee گرفتن و نه عكس. حالا نميدونم مشكل چي بوده. الان ممكنه در پروسه كلير مشكلي بوجود بياد؟ لطفا حتما منو راهنمايي كنيد.
    عکس نگرفتن طبیعی ولی سویسو نگرفتن غیر طبیعی (بدون پرداخت این پول باهتون مصاحبه نمی کنن) بهترین کار اینه که تو یه ایمیل این مطلب براشون توضیح بدید و یه اسکن از سویسو رو براشون بفرستی.

نقل قول نوشته اصلی توسط zana نمایش پست ها
    اون آقاهه (وجاهتی) 200 دلار پول می گیره. همچین پول کمی نیست ها!!!!!
    بله 200 دلار میگیره. اگه فرضا 2نفر بخوان پیکاپ کن چه کاریه. یه نفر میتونه با هزینه کردن 400 دلار بره واسه اون یکی رو هم بیاره. شایدم کمترم بشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط aeiut نمایش پست ها
    آخه اون آقاهه خیلی زیاد پول میگیره. 200 دلار خیلی زیاده واسه پیک آپ!!!!! البته این نظر منه.

اگه هردفه حدود 10نفر جمع بشن و یک نفر بره دبی و ویزاها رو پیک آپ کنه هم مطمئنتر از آژانسه هم اینکه هزینه پیک آپ میشه حدود 200 تومن هم اینکه 5 6 روزه ویزا رو میاره
    ها خدا خیرت بد هد (یک در دنیا صد در اخرت ) این همون حرفی که من یک هفته اس دارم می گم ولی نمی دونم چرا کسی پایه نیست!!!! به آژانس ها اعتماد می کنیم به خودمون نه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering, Sharif University of Technology

نقل قول نوشته اصلی توسط pzolmajd نمایش پست ها
    اگر ازتون عکس نخواستن نشونه اینه که عکسی که در مراحل تکمیل فرم DS-160 پیوست کرده اید به حد کافی واضح بوده، چون از من هم نخواستند، ولی Sevis Fee رو از من گرفتند. به نظرم برای برطرف کردن شکتون می تونید باهاشون مکاتبه کنید و خیلی ساده مشکلتون رو مطرح کنید.
    اگر دوستانی هستند که از اون ها نیز این برگه درخواست نشده لطفا ذکر کنند تا نگرانی این دوستمون برطرف بشه.
    سلام
    من 11 ژوئن مصاحبه داشتم. از من و دوتا دوستای دیگه هم نگرفت ولی فکر کنم تو مرحله قبل از انگشت نگاری همراه با بقیه مدارک چک شد و بعد بهمون برگردوندند.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering, UT at El Paso

درود دوستان. من 17 جون مصاحبه داشتم و برگ زرد گرفتم. اصلن نگران نباشین. فقط اصلن دروغ نگین. خانم های بی حجاب حتمن عکس بدون حجاب داشته باشن. مورد من کلکسیونی از نکات منفی بود. مثلن تمام خانواده من آمریکا هستن. اینجا اینترنت خیلی محدوده و بعدن براتون کامل می نویسم. سپاس از این سایت و دعای نیک برای همتون.

Member s7amiri آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Midwifery - SBMU

سلام دوستان
    یه راهنمایی می خواستم. من 9 جون برگ زرد گرفتم و می خوام 7 آگوست برم البته ترمم 17 آگوست شروع میشه ولی فامیلامون اصرار دارند اول برم پیششون. هنوز کلیر نشدم. به نظرتون بلیطم را بخرم؟؟؟؟؟؟ آخه همین آلانشم واسه اون تاریخ بلیطا داره گرون میشه. به نظرتون ریسکش چه قدره که کلیر نشده بلیط بخرم ؟؟؟؟؟؟؟ این که میگن اکثرا یه ماهه کلیر میشن راسته؟؟؟؟
    خیلی ممنونم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط zana نمایش پست ها
    عکس نگرفتن طبیعی ولی سویسو نگرفتن غیر طبیعی (بدون پرداخت این پول باهتون مصاحبه نمی کنن) بهترین کار اینه که تو یه ایمیل این مطلب براشون توضیح بدید و یه اسکن از سویسو رو براشون بفرستی.
    من هم سه هفته پیش مصاحبه داشتم و ازم رسید سویس رو نخواستند و الان منتظر کلیرنش هستم. فکر کنم خودشون آنلاین چک میکنند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)