درود
من 2 روز پیش وقت سفارت داشتم واسه F2 و همسرم واسه F1 . آفیسر با دقت به کارت پایان خدمت همسرم نگاه کرد اونم به اصل کارت نه ترجمه و در مورد اینکه کجا خدمت میکرده پرسید. پرسید چرا بعد از 6 سال که از درست گذشته میخوای ادامه تحصیل بدی. نامه تمکن مالی رو خواست و بیشتر از یه نیم نگاه بهش نینداخت ( بیچاره شدیم تا این نامه رو از بانک گرفتیم!!) و سریع پس داد. . سپس پرسید چرا میخوای این دانشگاهه درس بخونی؟ شوهرم هم جوابشو داد. بعد از من پرسید که میخواهی آمریکا چیکار کنی و منم گفنم که برنامه دارم اونجا درس بخونم امتحان زبان بدم و واسه دکترا ادامه تحصیل بدم. گفت کدام دانشگاه بودی؟ گفتم ایسلامیک آزاد. و پرسید رشته ات چیه؟ منم گفتم فیزیک..... راستشو گفتم. اما نگفتم اتمی. ازم پرسید CV با خودت داری ببینم؟ منم که اصلاً فکر نمیکردم لازمم باشه گفتم نه. خلاصه برگ زرد رو داد و بعد از ظهرش واسم ایمیل دادند که CV مبارک رو بفرستید. و منم دیروز فرستادم.
دوستان نگرانم. ممکنه به خاطر رشتم و اینکه گفتم ادامه تحصیل جزو برنامه هامه خدایی نکرده ردمون کنند؟ اصلاً CV من رو میخوان واسه چی؟ تا حالا کسی چنین چیزی رو دیده که CV همراه رو بخوان؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)