نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدوم پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1791. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • KLM

283 15.80%
  • ? + IRAN AIR

192 10.72%
  • LUFTHANSA

445 24.85%
  • TURKISH AIRLINES

424 23.67%
  • QATAR AIRWAYS

260 14.52%
  • EMIRATES

110 6.14%
  • ALITALIA

77 4.30%
صفحه 802 از 2191 نخستنخست ... 30270275279279379479579679779879980080180280380480580680780880981081181285290213021802 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 8,011 تا 8,020 , از مجموع 21905

موضوع: پرواز به کانادا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : همه سوالات شما درباره : قیمت بلیت، آژانس، شرکت های هواپیمایی، اضافه بار و (سوا

سلام...من پروازم با lufthansa هست...توی هواپیما بجز کریر میشه یه کوله پشتی هم برد؟
    اقدام استان ( آلبرتا) : 2009 ...
    تایید استانی : نوابر 2011....
    رسیدن مدارک به Sydney nova scotia و دریافت فایل نامبر 22 feb
    In process : 2012 . 22 agust ...medical request: 2012 . 27 sep.... pass request : 2012.Nov

Senior Member reza1532 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : همه سوالات شما درباره : قیمت بلیت، آژانس، شرکت های هواپیمایی، اضافه بار و (سوا

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyan_h63 نمایش پست ها
    سلام...من پروازم با lufthansa هست...توی هواپیما بجز کریر میشه یه کوله پشتی هم برد؟
    سلام
    من هم با لوفت هانزا میرم.بله شما میتونید یک کوله و یک کابین سایز ببرید داخل.البته توجه داشته باشید اگر کوله hiking میخواید ببرید باید حتما در اندازه های یک کوله کابین سایز باشه.اگر هم قصد دارید در کوله بار با وزن اضافی ببرید داخل توجه داشته باشید که چیدمان درست و بار درست رو انتخواب کنید تا ظاهر کوله نشاندهنده وزن بار حمل شده توسط اون نباشه چون در غیر این صورت احتمالا متوجه میشوند.
    یه روز اومدی یه روزم میری , به همین سادگی!

پیش فرض پاسخ : پرواز به کانادا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

نقل قول نوشته اصلی توسط Defender نمایش پست ها
    خیلی ممنون!
    1) ببخشید فرمایش شما درسته... ترکیبی که تو onetravel دیدم تهران-دوحه-لندن-مونترال هست که تا لندن با قطری و از لندن با آمریکن ایرلاین هست. ولی قیمتش خیلی خوبه! اینطور نیست؟
    2) این کسر 50 دلار برای چند روز قبل پروازه؟
    3) یعنی اگر از اینترنت بخرم و کنسل کنم به جای 50 دلار کل پولم سوخت میشه؟
    1) آمريكن پرواز نداره از لندن به مونترال احتمالن فقط شماره پرواز كد شر امريكن هست كه با كريير ديگه مثل بريتيش آپريت ميشه
    بله خوبه
    2) 72 ساعت قبل از پرواز بهتره بليت رو كنسل كنيد
    3) بستگي به شرايط بليت دارد ممكن هست NOT REFUNDABLE باشد

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PSYc-NSR University of Columbia

دورد به همه کاربران گرامی

خوشبختانه تاپیک باندازه کافی فعال هستش و جای خوشحالی داره.برای دوستانی هم که میخوان آپشن های پروازی بهتری داشته باشن به عنوان ی پیشنهاد از سایت
    http://kayak.com هم بازدید کنند.خوشبختانه سایت امکان سرچ پروازی خوبی داره و برای هر پرواز چندین آپشن برای شما ایجاد میکنه.من خودم در طول هقته گذشته درگیر مشکل پرواز مناسب بودم که از این سایت تونستم ی پرواز مناسب رو پیدا کنم برای مقصدم.بد نیست دوستان ی نگاهی بکنند.
    با آرزوی موفقیت برای همه شما دوستان گرامی
    از پاسخ به سوالات عمومی در بخش پیغام خصوصی معدوزم

برای اقدام برای ویزای کانادا میشه آنلاین رزرو و پرینت کرد؟ یا حتما باید بریم آژانس هواپیمایی؟

منم بلیط قطر رو پیدا کردم قیمتش نسبت به ترک و امارات 1.5 میلیونی بهتره اما استاپ تو امریکا داره، با ویزای کانادا نمیشه تو فرودگاه امریکا پیاده شد بیرون از فرودگاه نرفت و رفت کانادا؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Profession@l نمایش پست ها
    برای اقدام برای ویزای کانادا میشه آنلاین رزرو و پرینت کرد؟ یا حتما باید بریم آژانس هواپیمایی؟

منم بلیط قطر رو پیدا کردم قیمتش نسبت به ترک و امارات 1.5 میلیونی بهتره اما استاپ تو امریکا داره، با ویزای کانادا نمیشه تو فرودگاه امریکا پیاده شد بیرون از فرودگاه نرفت و رفت کانادا؟
    براي ويزاتون آنلاين از سايت klm يك رزرو بگيريد براي ويزا كافي هست
    نمي تونيد استاپ داشته باشيد در امريكا

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    آره من هم پرسيدم گفت ميشه REISSUE كرد بليت رو ولي هنوز شك دارم
    امروز تاریخ برگشت بلیط راعوض کردم با تغییر کلاس پروازی و جریمه تغییر تاریخ .میشه لطف کنید قیمت دلاری که این هفته حساب میکنند چقدر است؟

نقل قول نوشته اصلی توسط nika2001 نمایش پست ها
    امروز تاریخ برگشت بلیط راعوض کردم با تغییر کلاس پروازی و جریمه تغییر تاریخ .میشه لطف کنید قیمت دلاری که این هفته حساب میکنند چقدر است؟
    ROE 3500 هست اين هفته

Junior Member

سلام به همه دوستان
    من چون نسبتا دیر اقدام کردم و فعلا هم که آفیسر های cic تو اعتصابند با فرض خوشبینانه که تو mid september ویزام بیاد و برای همون حوالی بخوام بلیط بگیرم دارم پروازها رو چک می کنم و فعلا یه سوال کلی دارم :

من با ویزای دانشجویی باید برم quebec city و قاعدتا پرواز مستقیم و nonstop که نداریم و همه پروازها چند جایی توقف دارن. سوال من اینه که از کدوم مسیر ها نمی تونیم استفاده کنیم؟ مثلا تو صفحات قبلی نوشته شده که اگه پروازی تو آمریکا توقف داشته باشه ما ایرانیا نمی تونیم از اون پرواز استفاده کنیم ( مگر اینکه ویزا داشته باشیم) یا واسه پرواز هایی که تو رم- امستردام توقف دارن باید ویزا شینگن داشته باشیم. خوب تکلیف چیه خلاصه باید یکی دوجا بشینه دیگه این هواپیما !! مثلا فرانکفورت هم نمی شه؟ المان هم تو منطقه euro دیگه !!؟ از کدوم مسیر ها می تونیم ؟ قاعده کلی برای مسیر های مجاز و غیر مجاز برای ما ایرانیا چه جوریه ؟

ضمنا برای پرواز تهران به کبک سیتی تو اواسط سپتامبر احیانا اگر دوستان مسیر و پرواز خاصی رو پیشنهاد می کنن که متشکر می شم.

نقل قول نوشته اصلی توسط farmoh10 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    من چون نسبتا دیر اقدام کردم و فعلا هم که آفیسر های cic تو اعتصابند با فرض خوشبینانه که تو mid september ویزام بیاد و برای همون حوالی بخوام بلیط بگیرم دارم پروازها رو چک می کنم و فعلا یه سوال کلی دارم :

من با ویزای دانشجویی باید برم quebec city و قاعدتا پرواز مستقیم و nonstop که نداریم و همه پروازها چند جایی توقف دارن. سوال من اینه که از کدوم مسیر ها نمی تونیم استفاده کنیم؟ مثلا تو صفحات قبلی نوشته شده که اگه پروازی تو آمریکا توقف داشته باشه ما ایرانیا نمی تونیم از اون پرواز استفاده کنیم ( مگر اینکه ویزا داشته باشیم) یا واسه پرواز هایی که تو رم- امستردام توقف دارن باید ویزا شینگن داشته باشیم. خوب تکلیف چیه خلاصه باید یکی دوجا بشینه دیگه این هواپیما !! مثلا فرانکفورت هم نمی شه؟ المان هم تو منطقه euro دیگه !!؟ از کدوم مسیر ها می تونیم ؟ قاعده کلی برای مسیر های مجاز و غیر مجاز برای ما ایرانیا چه جوریه ؟

ضمنا برای پرواز تهران به کبک سیتی تو اواسط سپتامبر احیانا اگر دوستان مسیر و پرواز خاصی رو پیشنهاد می کنن که متشکر می شم.
    آمريكا كه بحثش جداست شما اصلن از بغل فرودگاهش نمي توني رد بشي
    راجع به اروپا منطقه شنگن (‌با EURO ZONE فرق داره ) مثل يك كشور بايد در نظر بگيريد يعني نمي تونيد از يك نقطه اش به نقطه ديگه اش با پاس ايراني پرواز داشته باشيد چون مثل پرواز دامستيك ميشه
    هيچ كنترلي وجود ندارد يعني شما مرز رو رد مي كني اينطوري مثل مسير رم به آمستردام. شما اجازه نداريد بدون ويزاي شنگن با پاس ايراني مرز رو رد كنيد فقط مي تونيد پشت مرز هوايي (پاسپورت كنترل) توي سالن ترانزيت بمونيد تا پرواز بعديتون
    براي YQB‌ هم اواسط سپتامبر رو كف قيمت حدود 3/330 هست با آليتاليا استاپ در رم و تورنتو