QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
بله همينطوره لوفت هانزا نمي تونه بليت AA رو بفروشه فقط سايت هاي فروش آنلاين بليت كه سگمنت ها رو جداگانه مي خرند مي تونند اين كار رو بكنند.
چند ماه پيش يكي از دوستان همچين بليتي رو از CHEAPOAIR خريد . جالب اين جا بود كه بار مجانی اش فقط يك تيكه بار بود. يعني لوفت هانزا مقررات بار پرواز هاي اروپاييش رو براي اين بليت اعمال مي كرد.
منظورم اینه که در port of entry در آمریکا جدیدا به دلیل کنترل سوسیس پروسه خیلی طولانی شده چون دیگه ترانزیت حساب نمیشه فک کنم و ورورد به خاک آمریکاست..من بلیطم ترکیشه از تهران تا شیکاگو (ساعت 17.30 می رسه شیکاگو)، از اونجا تا شهر مقصد رو می خوام خودم با دبیت کارت (یونایتد) بگیرم(21.30). چون باید ترمینال هم عوض کنم می خواستم مطمئن شم که آیا زمان کافیه و بلیطو بگیرم؟ ممنون بابت راهنمایی هاتون.
4 ساعت كافيه، نگران نباشيد. از ترمينال 5 كه پرواز تركيش ميشنيه، به راحتي ميتونيد برين ترمينال 2 كه پرواز يونايتد هست. يه قطار داره كه مرتب ميره و مياد. مدت زمان رفتنتون 1 ربع هم نميشه با همه رفت و آمد هاش!
براي پروسه ورود هم بستگي به شلوغي پروازها داره و اينكه صف ها چقدر باشن. من نوامبر كه رفتم، تو شيكاگو كل اين پروسه برام 20 دقيقه شد! اما خب شانس آوردم كه پرواز ديگه اي همزمان ما ننشسته بود و من هم سريع اومدم و خيلي تو صف معطل نبودم. كلاً فرودگاه منظمي هست و به بارها هم خيلي گير نميدن. مال من رو اصلاً باز نكردن. اما حتا اگه باز هم كنن و اينها، 3 ساعت هم كافيه. چه برسه به 4 ساعت! پس نگران نباشيد.
من شروع ترمم توی ایتاکای نیویورک جی اف کی ۱۸ آگوست که تقریبا ۱ هفته قبلش باید برم. الان توی دوران کلیرنسم (۵۰ روزه) ۲ گزینه دارم:
۱- الان بلیط بگیرم و بعد کنسل کنم اگه نشد.
۲- بزارم کلیرنسم بیاد بعد.
نظرتون اینه که الان بلیط بگیرم؟
اگه بخوام اواخر جولای بلیط بگیرم چقدر از الان گرونتره؟
ممنونم از راهنماییتون.
سلام خدمت پيرسون عزيز:
1- بدون مراجعه به آژانس هاي مسافرتي از طريق كدام سايت ميتونم هزينه مسافرتي كه آگوست خواهد بود را در بيارم
2- تفاوت قيمت خريد الانِ بليط با يك ماه بعد چقدر ميشه حدودا (با توجه به اينكه ميگن هرچي به فصل رفتن نزديك ميشيم هزينه بليط ميره بالا)
3- براي رفتن به شهر آيووا چه مسير يا مسيرهايي خواهد بود؟ مثلا اول احتمالا بايد برم شيكاگو درسته؟ بعدش چي؟
4- كدام آژانس ها معتبرترند؟
مرسي & شاد باشيد
بالا منشين كه هست پستي خوشتر . . .
هشيار مشو كه هست مستي خوشتر . . .
در هستي دوست، نيست گردان خود را . . .
كان نيستي از هزار هستي خوشتر . . .
علاقه مندی ها (Bookmarks)