لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
سلام. از دوستانی که به ترکمنستان رفتند کسی رو میشناسید که قبلا با درخواست F1 ریجکت شده باشه؟ میخوام بدونم با انتخاب ترکمنستان بعد از ریجکت از جای دیگه چقدر احتمال ویزا گرفتن هست؟
سلام به همه دوستان
ما ۱۸ جون مصاحبه داشتیم. لازم می دونم چند نکته رو بگم. اول اینکه ما مصاحبه مون با خانم آلتا نبود و خانم آفیسر جوانی به جای ایشون بود که خیلی هم مهربون و خوش برخورد بود. در کل اگر دیدین روز مصاحبه خانم آلتا نیست خودتون رو نبازید. مصاحبه من و همسرم (F1 و F2) نزدیک به یک ساعت طول کشید. پس خودتون رو برای مصاحبه طولانی هم آماده کنید. البته آفیسر بهمون گفت که طولانی تر شدن مصاحبه باعث کامل تر شدن اطلاعات سفارت از شما و در نتیجه کوتاه تر شدن کلیرنس می شه که مام گفتیم خدا خیرت بده هرچی خواستی بپرس!
نکته آخر هم اینه که سعی نکنید دروغ بگید یا سناریو حفظ کنید چون اینقدر چپ و راست ازتون سوال می پرسه که سوتی بدید! خلاصه اینکه همه ما می دونیم که ریگی به کفشمون نیست و داریم می ریم اونجا درس بخونیم. در نتیجه هرچقدر از قبل بیانیه حفظ نکنید بهتره! سعی کنید خودتون باشید و راست و درست جواب سوالاتشون رو بدید که ایشالا همگی هم خیلی زود کلیر شید. واسه ما هم دعا کنید.
والا یه سری که همون سوالای همیشگی: سربازی-برنامه ات بعد از اتمام درس چیه-مشاغل قبلی-ریسرچ پلن
اما دلیل طولانی شدنش این بود که تک تک کلمات علمی که تو رزومه یا ریسرچ پلنم بود رو مجبور شدم توضیح بدم و توی توضیحات هم گاهی باز به کلمه جدید بر می خوردم که باز خودش نیازمند توضیح بود. اما خلاصه با هر بدبختی بود سعی کردم آفیسر رو قانع کنم که بابا به خدا ریسرچ من از صلح آمیز هم یه چیزی اونورتره و اصلا نمیشه ازش استفاده ناصواب کرد (خداییش هم راست می گم)
اساتید با تجربه در زمینه ویزا و مصاحبه یه سوال داشتم ازتون:
آیا برای همه I20 رو می گیرن؟ بعد این رو پس می دن یعنی وقتی کلیر شدیم؟
شما از هر مدرکی که میبرید , کپی هم ازش بگیرید.
قبل از اینکه وارد اتاق آفیسر بشید یه سری مدارک ازتون میگیرند که اصل I20 هم میخوان , بعد میرید تو اتاق انتظار تا شمارتون رو اعلام کنند,
آفیسر یه سری مدارک پیش خودش نگه میداره که اگه I20 رو خواست شما کپی رو بهش بدید که به اصل I20 نیاز دارید تو فرودگاه.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)