صفحه 38 از 56 نخستنخست ... 282930313233343536373839404142434445464748 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 371 تا 380 , از مجموع 559

موضوع: عشق آباد - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

ApplyAbroad Guru smonabav آواتار ها

پیش فرض پاسخ : ترکمنستان - نتایج و تجربیات مصاحبه ی ویزای آمریکا در عشق آباد در سال 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط mojhey نمایش پست ها
    دوستان من یه سوالی دارم در مورد مدارک لازم برای سفارت آمریکا در ترکمنستان
    به نظر میاد باید مدارک TOEFL و GRE رو هم ببریم با خودمون. من کارنامه اصلی GRE که برام پست شده رو دارم ولی کارنامه اصلی TOEFL به دستم نرسید و برای همین از تو سایت نتیجه TOEFL رو پرینت گرفتم و در واقع نسخه اصلی نیست. میخوام بدونم باید حتما کارنامه اصلی رو ببریم یا پرینت از سایت هم قبول می کنن؟
    همون پرینت رو هم قبول میکنند (فقط در صورتی که از شما کارنامه های مدارک زبان رو خواستند، بهشون ارائه بدید)
    لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.

لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
    اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک

Junior Member behzad4 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD in Mechanical Eng. Clemson University

پیش فرض پاسخ : ترکمنستان - نتایج و تجربیات مصاحبه ی ویزای آمریکا در عشق آباد در سال 2013

سلام. از دوستانی که به ترکمنستان رفتند کسی رو میشناسید که قبلا با درخواست F1 ریجکت شده باشه؟ میخوام بدونم با انتخاب ترکمنستان بعد از ریجکت از جای دیگه چقدر احتمال ویزا گرفتن هست؟

Junior Member

سلام به همه دوستان
    ما ۱۸ جون مصاحبه داشتیم. لازم می دونم چند نکته رو بگم. اول اینکه ما مصاحبه مون با خانم آلتا نبود و خانم آفیسر جوانی به جای ایشون بود که خیلی هم مهربون و خوش برخورد بود. در کل اگر دیدین روز مصاحبه خانم آلتا نیست خودتون رو نبازید. مصاحبه من و همسرم (F1 و F2) نزدیک به یک ساعت طول کشید. پس خودتون رو برای مصاحبه طولانی هم آماده کنید. البته آفیسر بهمون گفت که طولانی تر شدن مصاحبه باعث کامل تر شدن اطلاعات سفارت از شما و در نتیجه کوتاه تر شدن کلیرنس می شه که مام گفتیم خدا خیرت بده هرچی خواستی بپرس!
    نکته آخر هم اینه که سعی نکنید دروغ بگید یا سناریو حفظ کنید چون اینقدر چپ و راست ازتون سوال می پرسه که سوتی بدید! خلاصه اینکه همه ما می دونیم که ریگی به کفشمون نیست و داریم می ریم اونجا درس بخونیم. در نتیجه هرچقدر از قبل بیانیه حفظ نکنید بهتره! سعی کنید خودتون باشید و راست و درست جواب سوالاتشون رو بدید که ایشالا همگی هم خیلی زود کلیر شید. واسه ما هم دعا کنید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ss_sina_ss نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    ما ۱۸ جون مصاحبه داشتیم. لازم می دونم چند نکته رو بگم. اول اینکه ما مصاحبه مون با خانم آلتا نبود و خانم آفیسر جوانی به جای ایشون بود که خیلی هم مهربون و خوش برخورد بود. در کل اگر دیدین روز مصاحبه خانم آلتا نیست خودتون رو نبازید. مصاحبه من و همسرم (F1 و F2) نزدیک به یک ساعت طول کشید. پس خودتون رو برای مصاحبه طولانی هم آماده کنید. البته آفیسر بهمون گفت که طولانی تر شدن مصاحبه باعث کامل تر شدن اطلاعات سفارت از شما و در نتیجه کوتاه تر شدن کلیرنس می شه که مام گفتیم خدا خیرت بده هرچی خواستی بپرس!
    نکته آخر هم اینه که سعی نکنید دروغ بگید یا سناریو حفظ کنید چون اینقدر چپ و راست ازتون سوال می پرسه که سوتی بدید! خلاصه اینکه همه ما می دونیم که ریگی به کفشمون نیست و داریم می ریم اونجا درس بخونیم. در نتیجه هرچقدر از قبل بیانیه حفظ نکنید بهتره! سعی کنید خودتون باشید و راست و درست جواب سوالاتشون رو بدید که ایشالا همگی هم خیلی زود کلیر شید. واسه ما هم دعا کنید.
    اشاله خیلی زود کلیر بشید. حالا چیا ازتون میپرسیدن که یک ساعت طول کشید؟

Junior Member

والا یه سری که همون سوالای همیشگی: سربازی-برنامه ات بعد از اتمام درس چیه-مشاغل قبلی-ریسرچ پلن
    اما دلیل طولانی شدنش این بود که تک تک کلمات علمی که تو رزومه یا ریسرچ پلنم بود رو مجبور شدم توضیح بدم و توی توضیحات هم گاهی باز به کلمه جدید بر می خوردم که باز خودش نیازمند توضیح بود. اما خلاصه با هر بدبختی بود سعی کردم آفیسر رو قانع کنم که بابا به خدا ریسرچ من از صلح آمیز هم یه چیزی اونورتره و اصلا نمیشه ازش استفاده ناصواب کرد (خداییش هم راست می گم)

Junior Member

اساتید با تجربه در زمینه ویزا و مصاحبه یه سوال داشتم ازتون:
    آیا برای همه I20 رو می گیرن؟ بعد این رو پس می دن یعنی وقتی کلیر شدیم؟

ApplyAbroad Veteran
    rikavache آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Université de Sherbrooke, Civil Eng

راستش من تا به حال نشنيده بودم كه اصل I-20 رو بكيرن !!!

Junior Member behzad4 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD in Mechanical Eng. Clemson University

بله معمولا یه سری مدارک رو نگه میدارن که I-20 هم جزوشونه. ممکنه CV و SOP رو هم نگه دارن.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering-Control & Robotics-BSc: Shiraz Uni MSc: Uni of Tehran

I20 رو میگیرن و خودشون کپی میکنن و کپی رو نگه میدارن. اصلشو پس میدن همون روز مصاحبه. معمولا دلیلی نداره که اصلشو نگه دارن

Junior Member

شما از هر مدرکی که میبرید , کپی هم ازش بگیرید.
    قبل از اینکه وارد اتاق آفیسر بشید یه سری مدارک ازتون میگیرند که اصل I20 هم میخوان , بعد میرید تو اتاق انتظار تا شمارتون رو اعلام کنند,
    آفیسر یه سری مدارک پیش خودش نگه میداره که اگه I20 رو خواست شما کپی رو بهش بدید که به اصل I20 نیاز دارید تو فرودگاه.

موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)