اینو تو سایت دانشگاهمون نوشته. یعنی من الان بهتره که همه اینا رو بزنم؟! البته آبله مرغان که تو بچگی گرفتم و فلج اطفال و کزاز رو هم انگار زدم!
Even though the bacterial meningitis vaccine is theواکسناش میشه اینا:
only requirement for attendance, the UNT Student Health and Wellness Center recommends that all students
have current up to date immunizations for Polio, Diphtheria, Pertussis, Tetanus, Measles, Mumps, and Rubella.
Consideration should also be given to vaccination against Hepatitis A, Hepatitis B and Varicella.
مننژیت
MMR
دیفتری
سیاه سرفه
کزاز
آبله مرغان
فلج اطفال
هپاتیت A و B
اول باید برم یه آزمایش خون بدم که ببینم کدوماشو تو خونم دارم؟! باید تو نسخه واسم بنویسن؟
(من ساکن اصفهان هستم)
اهدای عضو اهدای زندگی | اهــدای سلول بنیادی | محک
من اصلا فرصت خواندن پیام خصوصی رو ندارم. خواهشا سوالاتتونو در تاپیک های مربوطه مطرح کنید.
کلی گویی آفت شعر است حرف مفت آفت ذهن
(انقدر کلی گویی نکن! انقدر با قاطعیت صحبت نکن! نکن آقاجان نکن! )
سلام دوستان
من دیروز رفتم واکسن mmrزدم چون دانشگاه با ای 20 برام یه فرو واکسن فرستاده بود که حتما دوتا mmrبا فاصله یه ماهه بزنم و اونی که تو سال اول تولد زدیم حساب نیست. یه چیزی که فهمیدم این بود که همه باید این دو تا دوز رو بزنن من خودم سال 82 دبیرستانی بودم و برامون زدن ولی ظاهرا mmrنبوده وmrبوده فکر کنم اوریون رو نزدن اون موقع ها. من خودم کارت واکسنمو ندارم و واسه اطمینان همه واکسنا رو دارم یه بار دیگه میزنم.
من رفتم پاستور میدون قدس که کارت بگیرم ولی پاسپورتمو نبرده بودم. همون 2 کوچه پایین تر درمانگاه شمیران دوز اولmmr رو زدم15 تومن شد و یه ماه دیگه که برا دوز دوم میرم کارت هم میگیرم.
تو این مدتم دنبال واکسن مننژیت و آبله مرغان میگردم. البته یادم آبله مرغان گرفتم ولی بازم بزنم ضرر نداره...
دوست من، تا جایی که من اطلاع دارم، واکسن آبله مرغان (همون chicken pox) در ایران وجود نداره و شما اگر در کودکی رفته باشی کفایت میکنه، به مسئول مربوطه در پاستور میگی که آبله مرغان گرفتی و ایشون هم در کارت شما تاریخ حدودی ابتلا رو وارد میکنه (برای من که این کار رو کرد و دانشگاه هم پذیرفت)
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
اگه كسي آبله مرغان گرفته باشه، نيازي به واكسن زدن نيست. در ضمن يادمه در پستهاي قبلي ديده بودم برخي دوستان مي گفتن واكسن آبله مرغان زدن و حتي توصيه مي كردن كه به دليل زنده بودن واكسن آبله مرغان، اين رو همراه با يك واكسن ديگه (كه الان يادم نمياد كدوم بود) در يك روز بزنن.
واكسنهاي ديگه رو حتي اگه دانشگاه نخواسته همينجا بزنيد. به خصوص مننژيت و هپاتيت و Td. اين همه براي ويزاي آمريكا ضرر كرديد، اين هم روش. در پستهاي قبلي اطلاعات در مورد بقيه واكسنها هست.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
جدی؟ با چه واکسنی باید آبله مرغان بزنم؟
بله همه واکسنا رو که حتما میزنم. هپاتیت هم یادمه سه دورشو زدم 7-6 سال پیش. فکر کنم الان باید تست آنتی بادی بدم یا یادآورشو بزنم....مننژیت هم که ظاهرا کمیابه تو درمانگاه بهم گفتن ایران نداره و باید بری یه کشور دیگه بزنی ولی ظاهرا بچه ها از بیمارستان خاتم پیدا کردن...حالا ایشالا که پیدا میشه.
td هم که مجانیه و پاستور میزنه حله. تست سل هم که گفتید بپرسیم از دانشگاه که قبول میکنه از ایران بدیم یا نه. آها فلج اطفال چه طور؟ یادآوری داره یا یه بار بچه بودیم قطره شو دادن کافیه؟
به من دانشگاه همینا رو گفته. به نظر شما چیز دیگه ای لازم هست بزنم واسه پیشگیری؟ کزاز هم بود البته فکر کنم. دیگه.........؟
Td تركيب كزاز و ديفتري هست. واكسن آبله مرغان رو هم با توجه به اينكه ميگيد قبلا مبتلا شديد، تا اونجا كه ميدونم لازم نيست بزنيد. يعني دكتر من به من اينجوري گفت وقتي گرفتم. تازه توصيه مي كرد اگه بچه دور و برت باشه خوبه كه اونها هم ازت بگيرن (احتمالا براي اينكه بفرستمشون پيشش براي مداوا).من كه از شانسم سر بيست سالگي گرفتم. آبله مرغان و مننژيت مريضيهابي هستن كه در بزرگسالي ميتونن خطرناك باشن.
هپاتيت ب اگه سه تا دوزشو زديد، فكر كنم تا ده سال يادآوري نداره. البته صددرصد مطمئن نيستم. در مورد فلج اطفال هم مطمئن نيستم يادآوريش دقيقا چه سيكلي داره. توي پاستور به من گفتن لازم نيست بزنم. در مورد اون يكي واكسن كه بچه ها گفتن بهتره همزمان با آبله مرغان زده بشه، الان يادم نمياد چي بود. توي يكي از پستهاي قبليم به پستهاي مفيد بقيه بچه ها لينك داده بودم. اون لينكها رو چك كنيد. شد قضيه دهقان پير و مزرعه و گنج.![]()
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
دوستان اصفهانی میان 10 نفر جمع شیم بگیم به هلال احمر اصفهان واسمون واکسن مننژیت جور کنن که دیگه نریم تهران این همه راه رو...؟؟
(فعلا من و دوستم هستیم)
علاقه مندی ها (Bookmarks)