نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 590 از 1383 نخستنخست ... 904905405805815825835845855865875885895905915925935945955965975985996006406901090 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,891 تا 5,900 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

ApplyAbroad Veteran
    sabzdarsabz آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science University of North Texas

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

آقا من با پرواز امارات دارم میرم. گفته دو تا بار 23 کیلویی میتونی تحویل بدی و 7 کیلو هم با خودت ببری تو هواپیما. این الان خوبه؟ پروازای دیگه چجوریاست؟
    ​اهدای عضو اهدای زندگی | اهــدای سلول بنیادی | محک
    من اصلا فرصت خواندن پیام خصوصی رو ندارم. خواهشا سوالاتتونو در تاپیک های مربوطه مطرح کنید.
    کلی گویی آفت شعر است حرف مفت آفت ذهن
    (انقدر کلی گویی نکن! انقدر با قاطعیت صحبت نکن! نکن آقاجان نکن! )

ApplyAbroad Guru smonabav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sabzdarsabz نمایش پست ها
    آقا من با پرواز امارات دارم میرم. گفته دو تا بار 23 کیلویی میتونی تحویل بدی و 7 کیلو هم با خودت ببری تو هواپیما. این الان خوبه؟ پروازای دیگه چجوریاست؟
    تقریبا تمامی پروازهای به مقصد امریکای شمالی همین شرایط رو داره (برای بلیط های اکونومی البته) فقط بعضی هاشون مثلا کری آن رو به جای 7 کیلو گفتند 8 کیلو...
    لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.

لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
    اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک

نقل قول نوشته اصلی توسط zana نمایش پست ها
    جناب پیرسون سلام
    مقصد اصلی من شهر بلک اس بورگ که نزدیکترین فرودگاه بهش روانوک طبق توصیه های قبلی خود شما بهترین مسیر تهران-واشینگتن-روانوک که بهتر به خاطر جریان اضافه بار واشینگتن به روانوک زمینی برم. حالا سوالی که از خدمتون داشتم اینه که اگر واشینگتن به روانوک به خوام با هواپیما برم (هر چی حساب کردم دیدم بیشتر از 23 کیلو بار ندارم) چه نکاتی رو باید در نظر بگیرم فاصله بین پروازم از تهران به واشینگتن تا پرواز بعدی ام از واشینگتن به روانوک چقدر باید باشد؟(با توجه به کارهای مهاجرتی) بعد بهترین پرواز برای تاریخ 10-11 آگوست از واشینگتن به روانوک کدومه؟ حالا اگر اضافه بار خوردم چقدر باید جریمه بدم؟یه سوال دیگه بهترین سایت برای رزو یه هتل ارزون تو آمریکا کدومه اگر خواستم یکی دو روزی واشینگتن گردی کنم؟ یا بهتر بگم به نظر شما بهترین جا برای موندن تو واشینگتن برای 1 شب با کمترین هزینه کجا ست؟
    با تشکر از زحمتی که می کشید.
    جريان اضافه بار چيه من متوجه نشدم
    اگر پروازي بگيريد كه تا واشنگتن بتونيد دو تيكه بار مجاني ببريد تا ROA ميتونيد ببريد
    شما چاره اي نداريد كه بليت به واشنگتن بگيريد فقط
    ارزونترين بليت ممكن البته با تغيير فرودگاه قيمت ش 2/650 هست به واشنگتن

دوستان،
    من تو مرحله کلیرنس هستم و می خوام بلیط پرواز داخلی آمریکا (یونایتد) رزرو کنم. آیا بدون داشتن ویزا امکانش هست؟ مشکلی پیش نمیاد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط zana نمایش پست ها
    ... یه سوال دیگه بهترین سایت برای رزو یه هتل ارزون تو آمریکا کدومه اگر خواستم یکی دو روزی واشینگتن گردی کنم؟ یا بهتر بگم به نظر شما بهترین جا برای موندن تو واشینگتن برای 1 شب با کمترین هزینه کجا ست؟
    با تشکر از زحمتی که می کشید.
    در مورد رزو هتل و اقامت ارزون، به توضيحاتي تو اين تاپيك نوشته ام كه ممكنه به دردتون بخوره.
    http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?58166-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D8%B2%D9%88-%D9%87%D8%AA%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7

التبه اگه منظورتون اينه كه به محض رسيدنتون به امريكا برين واشنگتن گردي، شخصاً فكر مي كنم بعد از يه مسافرت طولاني از ايران و با بار و بنه و كلي دغدغه ديگه كه اول كاري دارين، بهتره اول برين شهر خودتون، وسايلتون رو جابهجا كنيد و زندگي تون رو روي روال بندازين. براي تفريح و سفر بعدش وقت زياد هست. اگه دوست يا فاميلي دارين كه بتونيد خونه اونها بمونيد و اونها ببرنتون و بگردونن، اون يه بحث ديگه است. وگرنه براي شما كه تموم زندگي تون رو تو دو تا چمدون به زور جا دادين، اينكه با اينهمه بار بخواين از فرودگاه برن شهر و هتل و بخواين بارها رو باز كنيد و دو باره 2 روز بعد ببندينش، دوباره با اونهمه بار برين فرودگاه، ... يه كم سخت ميشه.

Junior Member erfan1366 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    NJIT, Mechanical Engineering

سلام دوستان من 29 می وقت سفارت داشتم و 5 جون استتوسم آپدیت شد ولی دیگه خبری نشده و منتظر کلیر شدنم هستم باید واسه اول سپتامبر یا تو آگوست آمریکا باشم میشه راهنماییم کنید کی و چطوری بلیط هواپیما بخرم اینم بگم تو آمریکا فامیل دارم که بتونه پوله بلیطا آنلاین پرداخت کنه واسم.
    متشکرم از کمکتون.

Member
    رشته و دانشگاه
    Earthquake Engineering - Iran University of Science and Technology

با سلا خدمت Pearson عزیز

با توجه به اینکه 30 ساعت قبل از پرواز (KLM) می توان شماره صندلی را بصورت آنلاین تعیین کرد، در صورتی که بلیط را از آژانس تهیه کرده باشیم آیا می توان از این سیستم استفاده کرد.
    با توجه به اینکه اطلاعات در اختیار ما : Family name - Ticket number - Email است.
    با سپاس
    گاهی امور خود بخود جور می شود
    گاهی به صد مقدمه ناجور می شود

Junior Member

با سلام به همه دوستان
    می خواستم بدونم که آیا کسی اطلاعاتی از نحوه سفر از ایران به تگزاس داره؟ کدوم خط هوایی بهتره و مقرون به صرفه تر هست؟ لطفا راهنمایی کنید. من باید آگوست تگزاس باشم
    ممنون

پرواز از تهران برای شهر ساوانا savannah در ایالت جورجیا را با چه ایرلاین هایی دارن؟ من برای اواخر اگوست میخوام بیلیت بگیرم...نمیدونم برم اتلانتا و بعد ساوانا یا اول DC بعدشم ساوانا؟حدودا بارم هم 2 تا چمدون 23 کیلویی هست.و اینکه پرواز داخلیم سر پرواز اینترنشنال باشه که پول واسه چمدون ها ندم ممنون میشم که کمکم کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط APPLYNA نمایش پست ها
    با سلا خدمت Pearson عزیز
    با توجه به اینکه 30 ساعت قبل از پرواز (KLM) می توان شماره صندلی را بصورت آنلاین تعیین کرد، در صورتی که بلیط را از آژانس تهیه کرده باشیم آیا می توان از این سیستم استفاده کرد.
    با توجه به اینکه اطلاعات در اختیار ما : Family name - Ticket number - Email است.
    با سپاس
    از همين الان هم مي تونيد صندلي رو روي KLM انتخاب كنيد
    اون 30 ساعت قبل از پرواز براي ONLINE CHECK-IN هست

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)