آقا من با پرواز امارات دارم میرم. گفته دو تا بار 23 کیلویی میتونی تحویل بدی و 7 کیلو هم با خودت ببری تو هواپیما. این الان خوبه؟ پروازای دیگه چجوریاست؟
QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
آقا من با پرواز امارات دارم میرم. گفته دو تا بار 23 کیلویی میتونی تحویل بدی و 7 کیلو هم با خودت ببری تو هواپیما. این الان خوبه؟ پروازای دیگه چجوریاست؟
اهدای عضو اهدای زندگی | اهــدای سلول بنیادی | محک
من اصلا فرصت خواندن پیام خصوصی رو ندارم. خواهشا سوالاتتونو در تاپیک های مربوطه مطرح کنید.
کلی گویی آفت شعر است حرف مفت آفت ذهن
(انقدر کلی گویی نکن! انقدر با قاطعیت صحبت نکن! نکن آقاجان نکن! )
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
دوستان،
من تو مرحله کلیرنس هستم و می خوام بلیط پرواز داخلی آمریکا (یونایتد) رزرو کنم. آیا بدون داشتن ویزا امکانش هست؟ مشکلی پیش نمیاد؟
در مورد رزو هتل و اقامت ارزون، به توضيحاتي تو اين تاپيك نوشته ام كه ممكنه به دردتون بخوره.
http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?58166-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D8%B2%D9%88-%D9%87%D8%AA%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7
التبه اگه منظورتون اينه كه به محض رسيدنتون به امريكا برين واشنگتن گردي، شخصاً فكر مي كنم بعد از يه مسافرت طولاني از ايران و با بار و بنه و كلي دغدغه ديگه كه اول كاري دارين، بهتره اول برين شهر خودتون، وسايلتون رو جابهجا كنيد و زندگي تون رو روي روال بندازين. براي تفريح و سفر بعدش وقت زياد هست. اگه دوست يا فاميلي دارين كه بتونيد خونه اونها بمونيد و اونها ببرنتون و بگردونن، اون يه بحث ديگه است. وگرنه براي شما كه تموم زندگي تون رو تو دو تا چمدون به زور جا دادين، اينكه با اينهمه بار بخواين از فرودگاه برن شهر و هتل و بخواين بارها رو باز كنيد و دو باره 2 روز بعد ببندينش، دوباره با اونهمه بار برين فرودگاه، ... يه كم سخت ميشه.
سلام دوستان من 29 می وقت سفارت داشتم و 5 جون استتوسم آپدیت شد ولی دیگه خبری نشده و منتظر کلیر شدنم هستم باید واسه اول سپتامبر یا تو آگوست آمریکا باشم میشه راهنماییم کنید کی و چطوری بلیط هواپیما بخرم اینم بگم تو آمریکا فامیل دارم که بتونه پوله بلیطا آنلاین پرداخت کنه واسم.
متشکرم از کمکتون.
با سلا خدمت Pearson عزیز
با توجه به اینکه 30 ساعت قبل از پرواز (KLM) می توان شماره صندلی را بصورت آنلاین تعیین کرد، در صورتی که بلیط را از آژانس تهیه کرده باشیم آیا می توان از این سیستم استفاده کرد.
با توجه به اینکه اطلاعات در اختیار ما : Family name - Ticket number - Email است.
با سپاس
گاهی امور خود بخود جور می شود
گاهی به صد مقدمه ناجور می شود
با سلام به همه دوستان
می خواستم بدونم که آیا کسی اطلاعاتی از نحوه سفر از ایران به تگزاس داره؟ کدوم خط هوایی بهتره و مقرون به صرفه تر هست؟ لطفا راهنمایی کنید. من باید آگوست تگزاس باشم
ممنون
پرواز از تهران برای شهر ساوانا savannah در ایالت جورجیا را با چه ایرلاین هایی دارن؟ من برای اواخر اگوست میخوام بیلیت بگیرم...نمیدونم برم اتلانتا و بعد ساوانا یا اول DC بعدشم ساوانا؟حدودا بارم هم 2 تا چمدون 23 کیلویی هست.و اینکه پرواز داخلیم سر پرواز اینترنشنال باشه که پول واسه چمدون ها ندمممنون میشم که کمکم کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)