صفحه 115 از 218 نخستنخست ... 1565105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125165215 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,141 تا 1,150 , از مجموع 2172

موضوع: دبی - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

Member
    رشته و دانشگاه
    Earthquake Engineering - Iran University of Science and Technology

پیش فرض پاسخ : دبی - نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در سال 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط sam0002 نمایش پست ها
    افیسر از من رزومه خواست که بهش دادم. بعدم ایمیل اومد که رزومه ات بفرست..منم دوباره همون رزومه رو فرستادم.. شما نگرانی چرا ایمیل بهت نزدن من نگرانم چرا ایمیل زدن دوباره.. شاید رزومه ام جزئیات داخلش نبوده.. منم بدون تغییر همون رزومه قبلی و فرستادم..
    من رزومه و RP پرینت شده رو به آفیسر دادم. هیچ مطلبی در مورد ایمیل نگفت. ایمیل رزومه توسط کنسولگری فرستاده شده بود. شاید رزومه رو توی جست و جو گرهای مخصوصی آپلود می کنند و در اینترنت سرچ می کنند. اولاً در صورت دادن CV پرینت شده، دوباره ایمیل می فرستند، ثانیاً فقط فرمت WORD رو قبول می کنند. ( البته فقط حدس و گمان است)
    گاهی امور خود بخود جور می شود
    گاهی به صد مقدمه ناجور می شود

آیا از دوستان کسی هست که خودش ریسرچ پلن نوشته باشه (بدون تایید دانشگاه) و بتونه منو راهنمایی کنه که من باید چه مواردی رو در ر پ بنویسم (یا یک نمونه بهم بده)چون من هنوز استادم مشخص نیست دانشگاه هم قبول نکرده که یک نامه برای دسترسی به تکنولوژی های حساس بهم بده، از طرفی رشتم هم جزء رشته های حساس هست و 3 روز دیگه هم دبی مصاحبه دارم
    واقعا ممنون میشم اگه لطف کنید منو راهنمایی کنید

Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط m_b1 نمایش پست ها
    آیا از دوستان کسی هست که خودش ریسرچ پلن نوشته باشه (بدون تایید دانشگاه) و بتونه منو راهنمایی کنه که من باید چه مواردی رو در ر پ بنویسم (یا یک نمونه بهم بده)چون من هنوز استادم مشخص نیست دانشگاه هم قبول نکرده که یک نامه برای دسترسی به تکنولوژی های حساس بهم بده، از طرفی رشتم هم جزء رشته های حساس هست و 3 روز دیگه هم دبی مصاحبه دارم
    واقعا ممنون میشم اگه لطف کنید منو راهنمایی کنید
    من هم زمانی که RP می خواستم دانشگاه موافقت نمی کرد ولی یکی از اساتید نوشت. به نظر من به همه اساتید ایمیل بزنید. به احتمال زیاد یکی بنویسه.

نقل قول نوشته اصلی توسط APPLYNA نمایش پست ها
    من هم زمانی که RP می خواستم دانشگاه موافقت نمی کرد ولی یکی از اساتید نوشت. به نظر من به همه اساتید ایمیل بزنید. به احتمال زیاد یکی بنویسه.
    ممنون از راهنماییتون، اون اساتید که ممکن به من ر پ بدن همشون امنیت کار هستن از طرفی این رشته جز رشته های حساس برای همین من می خواستم از اون بخش از کامیپوتر ساینس بنویسم که حساس نیست، حالا به نظرتون این ر پ خودم بنویسم ریسکش کمتر یا از استادای امنیتی ر پ بگیرم
    ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط APPLYNA نمایش پست ها
    من رزومه و RP پرینت شده رو به آفیسر دادم. هیچ مطلبی در مورد ایمیل نگفت. ایمیل رزومه توسط کنسولگری فرستاده شده بود. شاید رزومه رو توی جست و جو گرهای مخصوصی آپلود می کنند و در اینترنت سرچ می کنند. اولاً در صورت دادن CV پرینت شده، دوباره ایمیل می فرستند، ثانیاً فقط فرمت WORD رو قبول می کنند. ( البته فقط حدس و گمان است)
    این ایمیلی که میفرمایید تمپلت واسه همه فکر کنم میاد و آخرشم گفته تا رزومه رو ندی کیست در حالت پندینگ باقی میمونه. در صورتی که من این ایمیل رو جواب ندادم و الان وقتی کیس نامبرم رو وارد میکنم میزنه پرونده شما در حال پروسس هست. حالا نمیدونم باز رزومه رو بفرستم یا نه. البته یه سری دیگه مدارک هم خواسته:

Dear Applicant

In order for us to further process your case we need you to provide the following information

1. Complete résumé
    2. Complete list of publications
    3. Detailed descriptions of the proposed research or work in the United States;
    4. Letters of invitation from the United States sponsor (this letter should be from an academic contact, not the foreign student advisor);
    5. Letters of support from the financial sponsor.

Please mention the case number in the subject line.

Note: the case will be pending until you send us the CV.

Thank You,
    US Consulate in Dubai
    NIV Unit

Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط m_b1 نمایش پست ها
    ممنون از راهنماییتون، اون اساتید که ممکن به من ر پ بدن همشون امنیت کار هستن از طرفی این رشته جز رشته های حساس برای همین من می خواستم از اون بخش از کامیپوتر ساینس بنویسم که حساس نیست، حالا به نظرتون این ر پ خودم بنویسم ریسکش کمتر یا از استادای امنیتی ر پ بگیرم
    ممنون
    با توجه به اینکه وقت مصاحبه شما نزدیکه تصمیم گیری یکم سخته. من که RP میخواستم ، خیلی سریع رد می کردند. ولی بهشون ایمیل زدم و گفتم که یک نامه بنویسید که به اسم من باشه و نشون بده که من به اطلاعات و تکنولوژی حساس دسترسی نخواهم داشت. که اونها هم نوشتند.
    به نظر من شما RP رو خودتون بنویسید و مانند CV در انتها رفرنس بگذارید ( که یکی از اساتید دانشگاه مقصد است).
    امیدوارم مشکلی پیش نیاد

Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط aghahady نمایش پست ها
    این ایمیلی که میفرمایید تمپلت واسه همه فکر کنم میاد و آخرشم گفته تا رزومه رو ندی کیست در حالت پندینگ باقی میمونه. در صورتی که من این ایمیل رو جواب ندادم و الان وقتی کیس نامبرم رو وارد میکنم میزنه پرونده شما در حال پروسس هست. حالا نمیدونم باز رزومه رو بفرستم یا نه. البته یه سری دیگه مدارک هم خواسته:

Dear Applicant

In order for us to further process your case we need you to provide the following information

1. Complete résumé
    2. Complete list of publications
    3. Detailed descriptions of the proposed research or work in the United States;
    4. Letters of invitation from the United States sponsor (this letter should be from an academic contact, not the foreign student advisor);
    5. Letters of support from the financial sponsor.

Please mention the case number in the subject line.

Note: the case will be pending until you send us the CV.

Thank You,
    US Consulate in Dubai
    NIV Unit
    به نظر من که بفرستید. ایمیلی که به من ارسال شده بود فقط CV میخواست. پس حتماً به این مدارک نیاز دارند. اگر خیلی از اون موقع گذشته یه ایمیل بزنید و بگید که قبلاً فرستادید ولی چون کانفرمیشن نیومده دوباره می فرستید.

بچه ها شرمنده،
    پيك اپ يعني چي؟!!!

Senior Member smehdie آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Fami نمایش پست ها
    بچه ها شرمنده،
    پيك اپ يعني چي؟!!!
    دوست من وقتی کسی کلیر میشه و ویزاش آماده میشه، به فرآیند رفتن و گرفتن ویزا ،پیک آپ ویزا میگن
    موفق باشید

Junior Member

سلام

من هفته پیش مصاحبه داشتم دبی و اینم قولیه که به خودم داده بودم واسه اطلاع رسانی به بقیه.
    مستر معماری بدون فاند قبول شدم که همون روز ویزام تایید شد بدون کلیرنس

سوالا:
    -چرا این دانشگاه؟ (مختصر و مفید جواب بدید و اصلا از کلمات عجیب غریب تخصصی استفاده نکنید که بخوان واسه سرچ اونا بفرستنتون واسه کلیرنس)
    -چند تا دانشگاه اپلای کردی واسه امریکا؟ چند تا ادمیشن گرفتی؟
    -کی ساپورتت می کنه در حین تحصیلت اونجا؟ بعدم بانک استیتمنت و گرفت و دید.
    همین واقعا!! و بعدم گفت ویزات قبول شده کی بلیط برگشت داری که واسه من 2 روز دیگه بود گفت 4-5 روز کاری طول می کشه برو با آژانس پاسپورتتو بفرست که مهر بخوره.
    آخرشم چند تا سوال راجع به انتخابات پرسید که به نظرت چه فرقی می کنه با روحانی؟ بهتر می شه اوضاع یا نه؟!

اطلاعاتم از افرادی که واسه مصاحبه اومده بودن:
    دختر مستر بیزینس همون روز گرفت
    دختر مستر ریاضی کلیرنس
    پسر دکترای معماری کلیرنس
    پسر مستر عمران کلیرنس
    پسر مستر عمران درجا ویزا سینگل گرفت
    یه خانوم و آقا واسه f1-f2 که آقاهه مکانیک بود فکر کنم کلیرنس
    یه خانوم و آقای دیگه هم که آقاهه اقتصاد بود همون روز اپرو شدن
    در کل واسه ویزا دانشجویی به جز دو نفر که یکی همه خانوادش اونجا بودن و یکی دیگه که واسه کالج زبان می خواست بره و رد شدند، بقیه یا درجا گرفتن یا رفتن واسه کلیرنس. کلیرنس هم می گفتن یک ماه طول می کشه جوابش بیاد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)