نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 35 از 72 نخستنخست ... 252627282930313233343536373839404142434445 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 341 تا 350 , از مجموع 717

موضوع: شماره SEVIS و چگونگی پرداخت SEVIS Fee

ApplyAbroad Guru smonabav آواتار ها

پیش فرض پاسخ : شماره SEVIS و چگونگی پرداخت SEVIS fee

نقل قول نوشته اصلی توسط hamidreza2012 نمایش پست ها
    سلام دوستان من یکبار SEVIS FEE رو پرداخت کردم و تو مالزی ریجکت شدم الان برای آنکارا وقت گرفتم می خواستم ببینم دوباره باید پرداخت انجام بدم؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
    SEVIS از زمان پرداخت تا یکسال معتبر است و نیازی به پرداخت مجدد نیست
    لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.

لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
    اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک

ممنون دوست عزیز از راهنمایی شما من فقط پرینت رسید الکترونیکی‌ رو دارم همون کفایت می‌کنه؟

ApplyAbroad Guru smonabav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hamidreza2012 نمایش پست ها
    ممنون دوست عزیز از راهنمایی شما من فقط پرینت رسید الکترونیکی‌ رو دارم همون کفایت می‌کنه؟
    بله همون رسید کفایت میکنه و تقریبا تمامی دوستان با همون پرینت رسید تشریف میبرند برای سفارت
    لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.

لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
    اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک

من نمیتونم سایت پرداخت sevis fee رو باز کنم!
    چه اطلاعاتی قبل از پرداخت نیازه؟

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط uni نمایش پست ها
    من نمیتونم سایت پرداخت sevis fee رو باز کنم!
    چه اطلاعاتی قبل از پرداخت نیازه؟
    براي باز كردن سايت سويس نياز به چيز شكن قوي هست. به اطلاعات پاسپورت و I20 (شامل شماره سويس و كد دانشگاه) نياز داريد. در پستهاي قبلي همين تاپيك اطلاعات كامل و پاسخ به هرگونه سوالي در مورد پرداخت سويس هست. لطفا قبل از پرسيدن سوال، دست كم چند صفحه آخر رو ببينيد.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering-Azad Central Tehran

با سلام
    من یه sevis fee واسه به دانشگاه پرداخت کردم و ریجکت شدم. حالا دوباره اقدام کردم واسه یه سفارت کشور دیگه و این بار برای یه دانشگاه دیگه. نظر به اینکه Sevis Number این دو دانشگاه با هم فرق دارن، آیا باید یه 200 دلار دیگه بسلفم یا همون قبلی معتبره؟

سپاس

این نکته که باید sevis رو 3روز قبل از وقت مصاحبه پرداخت کرد، 3روز کاری باید باشه یا فرقی بین جمعه و شنبه و ... نیست؟
    چون اینطور که داره پیش میره دلار داره ارزون تر میشه، یعنی هرچقدر نزدیکتر به وقت پرداخت کنیم گویا بهتره!

Junior Member

دوستان، این قضیه ی 3 روز چیه؟ یه جوری گنگه، یعنی نمیشه یه هفته قبل از وقت سفارت این sevis fee رو پرداخت کرد؟ یا مثلاً اگه یه روز قبل از وقت سفارت پرداخت بشه چی میشه؟!

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

قضيه سه روز اين نيست كه خود اين سه روز تقدس داشته باشه و حتما همون سه روز قبل بايد واريز بشه. در برخي شرايط ممكنه سه روز كاري طول بكشه تا واريز سويس (كه روي سيستم وزارت امنيت ملي هست) توسط سفارتخونه ها (كه روي سيستم وزارت خارجه هستن) قابل رويت بشه. به خاطر همين هرچه زودتر واريز كنيد بهتره. قضيه اين رو در پستهاي قبلي مفصل توضيح دادم.

وگرنه اگر پرداخت رو آنلاين و با كرديت كارت انجام بديد، لازم نيست نگران چيزي باشيد. همون رسيد آنلاين رو از روي وبسايت سويس پرينت مي گيريد و همون پرينت رو مي بريد سفارت و خلاص. پستهاي قبلي رو بخونيد. جواب هر سوالي كه فكرش رو بكنيد هست.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

ApplyAbroad Superstar houtcivil آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Amin747 نمایش پست ها
    با سلام
    من یه sevis fee واسه به دانشگاه پرداخت کردم و ریجکت شدم. حالا دوباره اقدام کردم واسه یه سفارت کشور دیگه و این بار برای یه دانشگاه دیگه. نظر به اینکه Sevis Number این دو دانشگاه با هم فرق دارن، آیا باید یه 200 دلار دیگه بسلفم یا همون قبلی معتبره؟
    سپاس
    دوست عزیز
    این هزینه تا یکسال اعتبار دارد. اگر هنوز یکسال نشده است، شما این هزینه رو به سویس جدیدتون انتقال میدید و نیازی به پرداخت مجدد ندارید.
    موفق باشید