نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 594 از 1383 نخستنخست ... 944945445845855865875885895905915925935945955965975985996006016026036046446941094 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,931 تا 5,940 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

پیرسون عزیز راجع به milage میشه توضیح بفرمایید و یا اگر پستی در این رابطه هست میشه ارجاع بفرمایید به اونجا.
    یه پیشنهاد اینکه بهترنیست دیگه مطالب سالهای گذشته رو آرشیو کنید. الان داره 600 صفخه میشه.

متشکرم

نقل قول نوشته اصلی توسط DaVinchi نمایش پست ها
    پیرسون عزیز راجع به milage میشه توضیح بفرمایید و یا اگر پستی در این رابطه هست میشه ارجاع بفرمایید به اونجا.
    یه پیشنهاد اینکه بهترنیست دیگه مطالب سالهای گذشته رو آرشیو کنید. الان داره 600 صفخه میشه.

متشکرم
    راجع به مايلج هم زياد نوشتم يادم نيست كجا هست
    مايلج روي هر ارلاينزي سيستم خودش رو دارد
    آقا Mehrad بياد خودش يك توضيحي بده
    من لقب Millage Killer رو بهش اهدا كردم در اين فروم

Junior Member

راجع به پرواز لوفتهانزا سوال دارم.پروازم از آنکارا به شیکاگو هست که یه استاپ 7 ساعته تو مونیخ داره.تو مونیخ بار رو باید تحویل بگیریم یا نه؟چون بلیت رو از cheapoair کسی با کردیت گرفت 100$ بیشتر بابت بردن دو بسته 23کیلویی گرفت گفت وگرنه اونجا نقدا باید بدی البته من گفتم نمیخام و یه بسته 23 کیلو بیشتر نمیبرم ولی گفت فقط اینطوری میتونم بگیرم و بدون اون 100$ نمیشه!!!به هر حال گفت بیخیال 100$ هم دادم.تو رسید خرید بلیت هم از وزن چیزی نیومده.این چیزی که طرف گفته درسته ؟بار مجاز برای بردن تو هواپیما چند کیلو هست؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    صنعتی شریف- مکانیک

سلام دوستان
    برای اواخر جولای میخام برم Lincoln-NE به نظرتون مناسبترین مسیر و ایرلاین چیه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mhz_ir نمایش پست ها
    راجع به پرواز لوفتهانزا سوال دارم.پروازم از آنکارا به شیکاگو هست که یه استاپ 7 ساعته تو مونیخ داره.تو مونیخ بار رو باید تحویل بگیریم یا نه؟چون بلیت رو از cheapoair کسی با کردیت گرفت 100$ بیشتر بابت بردن دو بسته 23کیلویی گرفت گفت وگرنه اونجا نقدا باید بدی البته من گفتم نمیخام و یه بسته 23 کیلو بیشتر نمیبرم ولی گفت فقط اینطوری میتونم بگیرم و بدون اون 100$ نمیشه!!!به هر حال گفت بیخیال 100$ هم دادم.تو رسید خرید بلیت هم از وزن چیزی نیومده.این چیزی که طرف گفته درسته ؟بار مجاز برای بردن تو هواپیما چند کیلو هست؟
    چه جوري مي خواهيد بار رو تحويل بگيريد در مونيخ؟ مگه ويزاي شنگن داريد؟
    قسمت جامه دان فرودگاه هميشه بعد از مرز هوايي و پاسپورت كنترل هست.
    شما فقط در سالن فرودگاه مونيخ هستيد
    كري آن كه 8 كيلو هست
    خير درست نيست اجباري در EXCESS BAGGAGE نيست

نقل قول نوشته اصلی توسط incognito نمایش پست ها
    سلام دوستان
    برای اواخر جولای میخام برم Lincoln-NE به نظرتون مناسبترین مسیر و ایرلاین چیه؟
    بليت هاي مناسبي نميشه به اين شهر گرفت
    به نظر من به كانزاس سيتي بليت بگيريد

Junior Member

ويزاي شنگن که ندارم ولی چون تا حالا نرفتم نمیدونستم.اینکه گفتید قسمت جامه دان منظور چیه؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات سفر به آمریکا

سلام به دوستان
    ممنون میشم سوال من رو راهنمایی کنین. چون فرصتم برای خرید 3 روز دیگه است. من بعد از بررسی تنها پروازی که قیمتش نسبت به بقیه(ترکیش و قطر)خوب بود و تقریبا یک میلیون کمتر بود

ALITALIA بود. 2 سوال داشتم.اینکه دوستان آشنایی با شرایط این پرواز دارن. و با توجه به ارزون شدن دلار به آژانس بگیم که برامون بلسط بگره بهتره یا خودمون. قیمت بلیطش 3600000
    هست.ممنون میشم من را راهنمایی کنین.

پیش فرض پاسخ : تجربیات سفر به آمریکا

سلام. من سال ۲۰۱۰ با آلیتالیا رفتم بوستون. پرواز خوبی بود. من راضی بودم. البته در رم صف چک امنیتی و چک پاسپورت داشت و ترانزیتش پیاده روی داشت برای من که کری آنم تقریبا نیمه سنگین بود یکم سخت بود. از داخل سالن با یه اتوبوس بردن با یک سالن دیگه که من نمی دونستم اینطوریه یخورده دور خودم گشتم تا بفهمم و از این اون پرسیدم. ولی کلا خوب بود. اون موقع هم ارزون ترین بود.
    برگشت با ترکیش برگشتم تقریبا اون هم زیاد فرق نداشت کانکشنش خیلی راحتتر بود!
    من خودم امسال با دلار خریدم بلیط قطر رو. الان هم برای مادرم با دلار خریدم. نظر شخصی من این هست که ارزون تر می شه اما باز اساتید بهتر می تونن راهنمایی کنن چون بلیط آژآنس ها با بلیط اینترنتی فرق داره مزایاش.

نقل قول نوشته اصلی توسط pegahfsh نمایش پست ها
    سلام به دوستان
    ممنون میشم سوال من رو راهنمایی کنین. چون فرصتم برای خرید 3 روز دیگه است. من بعد از بررسی تنها پروازی که قیمتش نسبت به بقیه(ترکیش و قطر)خوب بود و تقریبا یک میلیون کمتر بود

ALITALIA بود. 2 سوال داشتم.اینکه دوستان آشنایی با شرایط این پرواز دارن. و با توجه به ارزون شدن دلار به آژانس بگیم که برامون بلسط بگره بهتره یا خودمون. قیمت بلیطش 3600000
    هست.ممنون میشم من را راهنمایی کنین.
    با افزودن امتیاز از دوستانتان تشکر کنید.

You RARELY have one chance to make a good first impression but OFTEN have infinite chances to make up for a bad first impression

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

البته خريدن بليت دوتكه در صورتي كه به همه اين نكات توجه داشته باشيد، به خودي خود مشكلي نداره. خود من در سفر دومم به آمريكا بليت دو تكه خريدم. يك بليت تركيش از مشهد به استانبول و يك بليت امريكن ايرلاينز از استانبول به توليدو. چمدان رو در مشهد تحويل دادم و در توليدو تحويل گرفتم. در ١٢ دسامبر ٢٠١٢ يك پست گذاشتم و توضيح دادم. به هر حال بليت يك تكه باشه يا دو تكه، در نقطه ورود به آمريكا بايد چمدان رو تحويل بگيريد تا گمرك بازرسي كنه و بعد دوباره تحويل ايرلاين بعدي بديد براي ادامه مسير. خود من در شيكاگو چمدان رو از امريكن ايرلاينز تحويل گرفتم و بعد از گذشتن از گمرك، چند متر اون طرف تر دوباره تحويل امريكن ايرلاينز دادم بدون اينكه كار خاصي بكنم يا امريكن ايرلاينز كار خاصي بكنه چون چمدان از همون مشهد براي توليدو تگ خورده بود.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)