سلام،
از دوستان کسی هست TB- QuantiFERON رو تهران (مسیح دانشوری) انجام داده باشه؟
سلام،
از دوستان کسی هست TB- QuantiFERON رو تهران (مسیح دانشوری) انجام داده باشه؟
من تو گوگولي يك سرچ كردم هلال احمر، ليست همه هلال احمرها رو با شماره تلفن بهم داد، به همشون زنگ زدم ( اون روز كه من تماس گرفتم) همه گفتند ما ديگه نمي زنيم فقط اوني كه ميدان ونك بود ما مي زنيم ولي الان تموم كرديم
مراكز واكسيناسيون وابسته به جمعيت هلال احمر ايران
- هلال احمر منطقه شميرانات : فرمانيه ، خيابان شهيد آقايي، روبروي فروشگاه شهروند تلفن : 22803537 ، 7-228035337 ، 22826412
- هلال احمر شهر تهران (مركز) : ميدان انقلاب ، ابتداي كارگر جنوبي ، كوچه مهديزاده تلفن: 3-66925001
- هلال احمر منطقه 16 : ميدان شهيد هرندي ، خيابان شوش ( فعاليت در روزهاي زوج مي باشد) تلفن : 55303171
- درمانگاه الغدير : ميدان بهارستان ، پايين تر از بيمارستان طرفه، كوچه دانش سرا تلفن : 77528359 - 77536463
- هلال احمر شهر ري: شهر ري ، ضلع جنوبي حرم مطهر حضرت عبدالعظيم تلفن : 55909079
- سازمان تداركات پزشكي هلال احمر : فلكه دوم تهران پارس ، خيابان جشنواره ، بعد از چهارراه سيد الشهداء تلفن: 9- 77336006
<>·معاونت درمان و توانبخشي هلال احمر : بالاتر از ميدان ونك ، خيابان رشيد ياسمي ، جنب بيمارستان خاتم الانبياء تلفن : 6- 88201241
سلام دوستان
من 2 سال پیش برای معافیت سربازی واکسن مننژیت و کزاز زدم ولی مدارکشو گم کردم. رفتم همون مرکز بهداشت بهم گفتن دوباره برو دفترچه نظام وظیفه رو بخر بیار ما اینجا واست مجانی میزنیم منم همین کارو کردم دیروز واکسن زدم. پیشنهاد میکنم شماهم همین کارو بکنید.
موفق باشید.
یه سئوال. من یه بار بچگی واکسن MMR زدم یه بار هم 5 سال پیش قیل از اینکه بیام امریکا...دکتر تو فرم واکسیناسیون دانشگاه کدومش رو باید بنویسه؟
وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز
اون كه بچگي زديد طبق نظر برخي دوستان احتمالا MR بوده نه MMR. به هر حال MMR دو نوبت هست و طبق گفته انستيتو پاستور بايد يك ماه بينشون فاصله باشه. نمي دونم حداكثر فاصله بين دو نوبت چقدر ميتونه باشه. پنج سال به نظر من فاصله زيادي هست. فكر كنم دست كم يك نوبت بايد براي يادآوري اون واكسن پنج سال پيش بايد بزنيد. شايد هم مجبور بشيد دو نوبت بزنيد كه بين يادآوريها فاصله رعايت بشه. دوستان دكتر نظر بدن.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز
سلام. من تو اصفهان مننژیت زدم .هلال احمر خیابون خوانساری..بعدش گفت برو فلان دکتر تو خ آمادگاه واست MMR را مهر میزنه فقط ..نمیخواد واکسن را بزنی ..منم رفتم پیش این دکتر...همون موقع دو تا مهر زد ..یکی به تاریخ 1 می..یکی دیگه 1 جون ! همین ..گفتم تا مهر دستته یه باره varicella هم مهر بزن که اونم زد ! ...واسه TD هم از یه مرکز بهداشت محل کارت گرفتم..میبرمش دوباره هلال احمر، مهر میزنن فقط که یعنی اینم زدم![]()
دوستان این واکسن های recommended رو بزنیم نزنیم که فرق نداره؟!
این اختصاراتش رو جایی ندیدم:
T dap (?)
Gardasil (?)
Pneumococcal Vaccine (?)
Chicken box (آبله مرغان)
TB skin test or PPD (سل)
ممنون اگه دوستان به خصوص مهراد گرامی این علامت سوال ها رو بهم بگن.
وافوض امری الی الله، انّ الله بصیرٌبالعباد
علاقه مندی ها (Bookmarks)