صفحه 86 از 191 نخستنخست ... 36767778798081828384858687888990919293949596136186 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 851 تا 860 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Member
    رشته و دانشگاه
    IE

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

سلام،
    از دوستان کسی هست TB- QuantiFERON رو تهران (مسیح دانشوری) انجام داده باشه؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineer

نقل قول نوشته اصلی توسط marya1362 نمایش پست ها
    دوستان من رفتم هلال احمر كارگر ميگن كه مننژيت تموم شده. جاي ديگه سراغ دارين؟
    من تو گوگولي يك سرچ كردم هلال احمر، ليست همه هلال احمرها رو با شماره تلفن بهم داد، به همشون زنگ زدم ( اون روز كه من تماس گرفتم) همه گفتند ما ديگه نمي زنيم فقط اوني كه ميدان ونك بود ما مي زنيم ولي الان تموم كرديم
    مراكز واكسيناسيون وابسته به جمعيت هلال احمر ايران

• هلال احمر منطقه شميرانات : فرمانيه ، خيابان شهيد آقايي، روبروي فروشگاه شهروند تلفن : 22803537 ، 7-228035337 ، 22826412
    • هلال احمر شهر تهران (مركز) : ميدان انقلاب ، ابتداي كارگر جنوبي ، كوچه مهديزاده تلفن: 3-66925001
    • هلال احمر منطقه 16 : ميدان شهيد هرندي ، خيابان شوش ( فعاليت در روزهاي زوج مي باشد) تلفن : 55303171
    • درمانگاه الغدير : ميدان بهارستان ، پايين تر از بيمارستان طرفه، كوچه دانش سرا تلفن : 77528359 - 77536463
    • هلال احمر شهر ري: شهر ري ، ضلع جنوبي حرم مطهر حضرت عبدالعظيم تلفن : 55909079
    • سازمان تداركات پزشكي هلال احمر : فلكه دوم تهران پارس ، خيابان جشنواره ، بعد از چهارراه سيد الشهداء تلفن: 9- 77336006

<>·معاونت درمان و توانبخشي هلال احمر : بالاتر از ميدان ونك ، خيابان رشيد ياسمي ، جنب بيمارستان خاتم الانبياء تلفن : 6- 88201241

Junior Member

سلام دوستان
    من 2 سال پیش برای معافیت سربازی واکسن مننژیت و کزاز زدم ولی مدارکشو گم کردم. رفتم همون مرکز بهداشت بهم گفتن دوباره برو دفترچه نظام وظیفه رو بخر بیار ما اینجا واست مجانی میزنیم منم همین کارو کردم دیروز واکسن زدم. پیشنهاد میکنم شماهم همین کارو بکنید.
    موفق باشید.

Senior Member mdemehri آواتار ها

یه سئوال. من یه بار بچگی واکسن MMR زدم یه بار هم 5 سال پیش قیل از اینکه بیام امریکا...دکتر تو فرم واکسیناسیون دانشگاه کدومش رو باید بنویسه؟
    وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
    از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

اون كه بچگي زديد طبق نظر برخي دوستان احتمالا MR بوده نه MMR. به هر حال MMR دو نوبت هست و طبق گفته انستيتو پاستور بايد يك ماه بينشون فاصله باشه. نمي دونم حداكثر فاصله بين دو نوبت چقدر ميتونه باشه. پنج سال به نظر من فاصله زيادي هست. فكر كنم دست كم يك نوبت بايد براي يادآوري اون واكسن پنج سال پيش بايد بزنيد. شايد هم مجبور بشيد دو نوبت بزنيد كه بين يادآوريها فاصله رعايت بشه. دوستان دكتر نظر بدن.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Senior Member mdemehri آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrad نمایش پست ها
    اون كه بچگي زديد طبق نظر برخي دوستان احتمالا MR بوده نه MMR. به هر حال MMR دو نوبت هست و طبق گفته انستيتو پاستور بايد يك ماه بينشون فاصله باشه. نمي دونم حداكثر فاصله بين دو نوبت چقدر ميتونه باشه. پنج سال به نظر من فاصله زيادي هست. فكر كنم دست كم يك نوبت بايد براي يادآوري اون واكسن پنج سال پيش بايد بزنيد. شايد هم مجبور بشيد دو نوبت بزنيد كه بين يادآوريها فاصله رعايت بشه. دوستان دكتر نظر بدن.
    MMR همون سرخچه - سرخک اریون هست. دوگانه هم زدم.
    بزرگسالی هم MMR رو زدم برای اینکه بیام امریکا و توی کارت واکسیناسون بین المللیم هست . فاصله ی هر دوش 1 ماه از هم بوده.
    وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
    از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز

Member
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineer

نقل قول نوشته اصلی توسط melany2 نمایش پست ها
    سلام. بله عکس X-RAY CHEST که ایران میگیرید اونجا قابل قبوله. چیزی که توی فرم دانشگاه من نوشته اینه که اگر PPD SKIN TEST مثبت بود باید T- SPOT BLOOD TEST انجام بشه واگر اونم مثبت باشه (که احتمالش زیاده چون ما واکسن سل رو بچگی زدیم) باید X-RAY CHEST انجام بشه(آخرین مرحله) و البته برای همش هم result میخواد. البته نکاتی هم که دوستمون (sara59) اشاره کردن مهم بود
    البته من كارهايي كه MEHRDAD گفت رو حتما انجام ميدهم ( از لحاظ استعلام از دانشگاه ) ولي مي خواهم بدونم كجا مي تونم اين سه تا تست ( پوستي خوني قفسه ) رو انجام بدهم

ApplyAbroad Hero

سلام. من تو اصفهان مننژیت زدم .هلال احمر خیابون خوانساری..بعدش گفت برو فلان دکتر تو خ آمادگاه واست MMR را مهر میزنه فقط ..نمیخواد واکسن را بزنی ..منم رفتم پیش این دکتر...همون موقع دو تا مهر زد ..یکی به تاریخ 1 می..یکی دیگه 1 جون ! همین ..گفتم تا مهر دستته یه باره varicella هم مهر بزن که اونم زد ! ...واسه TD هم از یه مرکز بهداشت محل کارت گرفتم..میبرمش دوباره هلال احمر، مهر میزنن فقط که یعنی اینم زدم

دوستان این واکسن های recommended رو بزنیم نزنیم که فرق نداره؟!

این اختصاراتش رو جایی ندیدم:

T dap (?)

Gardasil (?)

Pneumococcal Vaccine (?)

Chicken box (آبله مرغان)

TB skin test or PPD (سل)

ممنون اگه دوستان به خصوص مهراد گرامی این علامت سوال ها رو بهم بگن.
    وافوض امری الی الله، انّ الله بصیرٌبالعباد

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط sara59 نمایش پست ها
    دوستان این واکسن های recommended رو بزنیم نزنیم که فرق نداره؟!

این اختصاراتش رو جایی ندیدم:

T dap (?)

Gardasil (?)

Pneumococcal Vaccine (?)

Chicken box (آبله مرغان)

TB skin test or PPD (سل)

ممنون اگه دوستان به خصوص مهراد گرامی این علامت سوال ها رو بهم بگن.
    معمولا باید واکسن های واجب رو بزنید و نیازی به زدن اینها نیست، در مورد آخری بعضی دانشگاه ها قبول نمی کنند تست پوستی ایران رو و باید حتما اینجا بزنید، ولی دانشگاه ما خیلی راحت می پذیره از کسانی که در ایران تست پوستی سل رو انجام داده باشند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)