QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
نه به هيچ وجه كافي نيست. براي فرودگاههاي شلوغ و پرترافيك مثل شيكاگو، حتي همون سه ساعت هم كه همه ميگن ممكنه كافي نباشه. چه برسه به زمان به اين كمي. خود من اين دفعه كه از مسير شيكاگو وارد آمريكا شدم فقط چيزي حدود يك ساعت و ربع توي صف كنترل پاسپورت بودم. تازه اون موقع اين دابل چك كردن سويس هم وجود نداشت.
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
لوفت هانزا با امريكن قراردادي ندارد
توي اين بليت بيشتر مايلج با امريكن انجام ميشه و لوفت هانزا سهم كمي رو از بليت مي گيريد براي چي آفر دو تيكه بار مجاني به اين بليت بدهد
همانجور كه گفتم لوفت هانازا فقط يك بليت تهران - فرانكفورت به اين وبسايت فروخته و كار نداره مسافر بقيه سفرش رو با چه ارلاينزي مي خواد بره
دوستان اگه کسی بلیتشو کنسل کنه میشه گرفت یا کلا بلیط میسوزه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)