صفحه 50 از 58 نخستنخست ... 40414243444546474849505152535455565758 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 491 تا 500 , از مجموع 574

موضوع: باکو - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

Junior Member

پیش فرض پاسخ : باکو - آذربایجان نتایج و تجربیات مصاحبه ی ویزای آمریکا در سال 2013

سلام
    من از بچه هایی بودم که 21 ژوئن مصاحبه داشتیم.
    من با یکی از بچه های فروم هماهنگ کردم و پنجشنبه هوایی رفتیم و جمعه هم برگشتیم. از نظر هزینه خوب از زمینی بیشتره ولی سفر راحتی بود و هتل آوند هم شب موندیم که از نظر نزدیکی به سفارت و امکانات خوب و قابل قبول بود.
    در خصوص روز مصاحبه ما از همه دیرتر رسیدیم و تقریبا 10 نفر از ما جلوتر بودند به همراه 3 یا 4 نفر آذربایجانی و صرب که صفشون جدا بود.
    مصاحبه ها با ریجکت شروع شد و حس بدی به بچه ها مخصوصا اون دسته از دوستانی که خیلی خیلی براشون مهم بود دست داد. متاسفانه بعضی از دوستان استرس شدیدی داشتند حتی به قول خودشون شب را نخوابیده بودند!!
    متاسفانه چیزی که من شنیدم این بود که نفر اول که ریجکت شده بوده با حالت بعد و عصبانیتی از سالن میره بیرون و دوستان می گفتند این کارش تاثیر بدی روی آفیسر برای بقیه داشته!(البته من قبول ندارم...)
    راستش از بین کسانی که می رفتند برای کلیر و یا ریجکت می شدند نمی شد هیچ قانونی پیدا کرد! اینکه مربوط به دکتراست یا مستر، فاند یا بی فاند ، دختر یا پسر! همه جورش بود... البته متسفانه اون روز تعداد ریجکتها خیلی زیاد شد! تقریبا 4 5 نفری را رد کردند.
    به نظرم دوستان اصلا در این فکر نباشند که خودشون را با بقیه مصاحبه کنند و بگویند چون فلانی ریجکت شد ما هم ریجکتیم! فقط تو مصاحبه به فکر جواب دادن به سوال ها باشند و اصلا استرس نداشته باشند و راحت با آفیسر بدون استرس صحبت کنند.

سوالهای آفیسر از من:
    1- چرا این دانشگاه
    2- حوزه تحقیقت چی بوده؟
    3- چرا به این کشور ها (سوریه و لبنان) مسافرت کردی؟
    4- چرا معاف شدی؟
    5- شغل پدر و مادر و تعداد خواهر ، برادر و شغلشون!؟
    6- چرا مدرک تحصیلیت هنوز موقته:دی؟
    7- کی ارشد دفاع کردی؟
    8- توی جشن فوتبال اینها شرکت کردی یا نه؟!
    البته من در جواب هر سوال سعی می کردم یکم بیشتر از اونم جواب بدم و البته آفیسر استقبال می کرد و در این حین تایپ می کرد!
    مثلا وقتی در خصوص سفر پرسید من معافیمم گفتم که تونستم پاس بگیرم

Junior Member

پیش فرض پاسخ : باکو - آذربایجان نتایج و تجربیات مصاحبه ی ویزای آمریکا در سال 2013

وقت های ملاقات در سفارتهای آنکارا و ارمنستان باز شدند.

Junior Member

بچه ها سایت سفارت اذربایجان اپدیت شد.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    University of Tehran

سلام دوستان،
    من هفته پیش باکو مصاحبه داشتم. من ترم آخرم و هنوز مدرکمو نگرفتم. این آفیسر سیاهپوسته بهم گفت که حتما باید Final Transcript رو واسشون ایمیل کنم،
    میخواستم بپرسم که کسی به مورد مشابه این برخورده؟
    و دیگه اینکه من تا نمره های این ترمم بیاد 20 روز طول میکشه، تو این مدت پروندم بررسی میشه؟

Member mahdyee آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Earthquake Engineering, Clemson University

نقل قول نوشته اصلی توسط Ph2013 نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    من هفته پیش باکو مصاحبه داشتم. من ترم آخرم و هنوز مدرکمو نگرفتم. این آفیسر سیاهپوسته بهم گفت که حتما باید Final Transcript رو واسشون ایمیل کنم،
    و دیگه اینکه من تا نمره های این ترمم بیاد 20 روز طول میکشه، تو این مدت پروندم بررسی میشه؟
    خوب همون موقع بهش نگفتی مگه که 20 روز طول میکشه؟
    اگه غربت قشنگه واسه خودش قشنگه

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdyee نمایش پست ها
    خوب همون موقع بهش نگفتی مگه که 20 روز طول میکشه؟
    چرا گفتم، ولی گفت حتما باید بفرستی واسمون

نقل قول نوشته اصلی توسط Ph2013 نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    من هم یه همچین موردی داشتم. البته من فقط نمره تزم نیومده بود. بهش گفتم که تا حداکثر تا یه ماه دیگه آماده می شه (هفته بعد دفاع دارم). اونم گفت اگه تا قبل از این که ویزات بیاد آماده شد، بفرست.بنابراین فکر کنم بررسی رو شروع می کنن...

Member Civil_Engineer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sharif University of Technology

دوستان در ارتباط با پیک آپ ویزا، با توجه به اینکه تعداد افرادی که چندین روز تو آذربایجان می مونن کم هست بهتر نیست که یک نفر گذرنامه ها رو ببره تحویل بده و یک نفره دیگه تو هفته بعد بره و از آرامکس تحویل بگیره؟ این روش به نظرتون عملی تر نیست؟
    البته همون نفر اول هم که میره گذرنامه ها رو تحویل بده می تونه صحبت کنه که من می خوام زود برگردم و اگر ممکنه زود به من تحویل بدید روادیدها رو.

Junior Member M19 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    American University Washington College of Law

دوستان عزيز، ديروز سايت سفارت اپديت شده ، ميتونيد براى چك كردن وضعيت پروندتون از اين لينك استفاده كنيد http://photos.state.gov/libraries/az...ne_26_2013.pdf

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    UT Civil Eng

اگر بتونیم دو نفر که دو هفته پشت سر هم میرن رو پیدا کنیم، اینجوری خیلی بهتر و عملی تره.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Civil_Engineer نمایش پست ها
    دوستان در ارتباط با پیک آپ ویزا، با توجه به اینکه تعداد افرادی که چندین روز تو آذربایجان می مونن کم هست بهتر نیست که یک نفر گذرنامه ها رو ببره تحویل بده و یک نفره دیگه تو هفته بعد بره و از آرامکس تحویل بگیره؟ این روش به نظرتون عملی تر نیست؟
    البته همون نفر اول هم که میره گذرنامه ها رو تحویل بده می تونه صحبت کنه که من می خوام زود برگردم و اگر ممکنه زود به من تحویل بدید روادیدها رو.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)