نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 605 از 1383 نخستنخست ... 1055055555955965975985996006016026036046056066076086096106116126136146156557051105 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,041 تا 6,050 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

پیش فرض پاسخ : تجربیات سفر به آمریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط sabzdarsabz نمایش پست ها
    یعنی فقط یه کوله میتونم ببرم؟! نمیتونم یه کوله ببرم یه ساک دستی؟
    چرا مي تونيد مشكلي نيست

Junior Member

با سلام

جناب Pearson من میخوام تو بازه 1 ام تا 10 ام sptember یه بلیط واسه los angeles بگیرم. چه airline رو پیشنهاد میکنید؟

خیلی ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط alk نمایش پست ها
    با سلام

جناب Pearson من میخوام تو بازه 1 ام تا 10 ام sptember یه بلیط واسه los angeles بگیرم. چه airline رو پیشنهاد میکنید؟

خیلی ممنون
    توركيش 2/900

Senior Member Ramtin228 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

یکی ار دوستام برای اوایل شهریور از شیراز یا تهران به مقصد لس انجلس (2 نفر) می خوان بلیت بگیرن،با صرفه ترین پرواز پیشنهادیتون چیه و چه قیمتی؟ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramtin228 نمایش پست ها
    یکی ار دوستام برای اوایل شهریور از شیراز یا تهران به مقصد لس انجلس (2 نفر) می خوان بلیت بگیرن،با صرفه ترین پرواز پیشنهادیتون چیه و چه قیمتی؟ممنون
    ارزونترين بليت 4 سپتامبر روي كلاس E قطري با يك استاپ در هيوستون هست به قيمت 2.400
    به شرط اينكه دانشجو نباشند بليت مناسبي هست چون استاپش دو ساعت هست فقط در هيوستون

Senior Member Ramtin228 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    ارزونترين بليت 4 سپتامبر روي كلاس E قطري با يك استاپ در هيوستون هست به قيمت 2.400
    به شرط اينكه دانشجو نباشند بليت مناسبي هست چون استاپش دو ساعت هست فقط در هيوستون
    ممنون از لطفتون،این دو نفر برنده لاتاری هستند و ویزا رو گرفتند،حالا بهتره one way بگیرند یا round trip؟ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramtin228 نمایش پست ها
    ممنون از لطفتون،این دو نفر برنده لاتاری هستند و ویزا رو گرفتند،حالا بهتره one way بگیرند یا round trip؟ممنون
    اگه قصد دارند محل اقامتشون را از ايران به امريكا تغيير بدهند ONE WAY

Junior Member

سلام دوستان ، من یه سوالی دارم اگر کسی تجربه مشابه یا اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون میشم. من وقتی از آمریکا میومدم ایران چون باید میرفتم آنکارا برای مصاحبه پروازمو از شیکاگو به آنکارا گرفتم یعنی شیکاگو- استانبول-آنکارا. بلیطمم رفت و برگشته که طبعا برگشت آنکارا-استانبول- شیکاگو. اما الان چون از ایران برمیگردم و دیگه آنکارا کاری ندارم میخوام از تهران مستقیم برم استانبول و دیگه آنکارا نرم. این کار شدنیه؟ مشکلی نداره؟ پروازمم ترکیشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط hhnn نمایش پست ها
    سلام دوستان ، من یه سوالی دارم اگر کسی تجربه مشابه یا اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون میشم. من وقتی از آمریکا میومدم ایران چون باید میرفتم آنکارا برای مصاحبه پروازمو از شیکاگو به آنکارا گرفتم یعنی شیکاگو- استانبول-آنکارا. بلیطمم رفت و برگشته که طبعا برگشت آنکارا-استانبول- شیکاگو. اما الان چون از ایران برمیگردم و دیگه آنکارا کاری ندارم میخوام از تهران مستقیم برم استانبول و دیگه آنکارا نرم. این کار شدنیه؟ مشکلی نداره؟ پروازمم ترکیشه.
    يعني چي ؟
    يعني لگ دوم پرواز تون رو سگمنت اولش رو استفاده نكنيد بعد از استانبول پروازتون رو دوباره شروع كنيد؟!
    همچين چيزي شدني نيست . به محض اينكه يك سگمنت رو استفاده نكنيد و no show كنيد سيستم اتوماتيك بقيه سگمنت ها را كنسل مي كند

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    يعني چي ؟
    يعني لگ دوم پرواز تون رو سگمنت اولش رو استفاده نكنيد بعد از استانبول پروازتون رو دوباره شروع كنيد؟!
    همچين چيزي شدني نيست . به محض اينكه يك سگمنت رو استفاده نكنيد و no show كنيد سيستم اتوماتيك بقيه سگمنت ها را كنسل مي كند
    بله من با ترکیش که تماس میگیرم متاسفانه جواب درستی نمیگیرم یکم customer service با english مشکل داره یا اقلا واسه من که اینطور بوده. پس ممکن نیست؟ اونطوری برای من خیلی راحت تر میشد

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)