صفحه 44 از 56 نخستنخست ... 343536373839404142434445464748495051525354 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 431 تا 440 , از مجموع 559

موضوع: عشق آباد - مصاحبه‌ی سفارت و تجربیات روز مصاحبه در سال 2013

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ترکمنستان - نتایج و تجربیات مصاحبه ی ویزای آمریکا در عشق آباد در سال 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط Sadra نمایش پست ها
    خواهش می کنم...
    شما نیاز نیست حساب کنید خود بانک تو بانک استیتمنت نرخ ارز رو می نویسه و برای سفارت همون ملاکه چون نامه رسمی از بانک هست
    بانک هم برای شما 1226 زده و شما 120 میلیون بردید که میشه 100,000$ که زیاده
    سلام دوستان..
    اینکه میگید بانک استیتمنت خیلی بیشتر از آنچه در آی.۲۰ ذکر شده نشون ندید، این فقط برای زمان مصاحبه است دیگه؟
    یعنی اگر کسی بانک استیتمنت مبلغ بالا نشون بده و اپروو بشه و بره برای کلییرنس، دیگه این زیاد بودن مبلغ مهم نیست که؟ واسه مدت زمان کلییرنس منظورمه..

مرسی

پیش فرض پاسخ : ترکمنستان - نتایج و تجربیات مصاحبه ی ویزای آمریکا در عشق آباد در سال 2013

با سلام ... لطفا همه در پاسخگویی شرکت کنند.. چون مشکل خیلی هاست... و جدی است

دوستان عزیز، من 16 جولای عشق آباد مصاحبه دارم(دکترا مکانیک بدون فاند)... بچه های 25 جون رو خیلی اذیت کردند... یعنی از 9 نفر 4 نفر درجا ریجکت... که بیشتر مکانیک و عمرانی بودن.. و این حرکت از عشق آباد خیلی بعید بوده...

http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1240506

یکی از دوستان با تجربه در جواب یکی از ریجکتی ها نوشته بود
    با قاطعیت که صد در صد مشکل بانک استیتمنت بوده که زیاد بوده (بنک استیتمنت ها که 3 ورقه جدا بودن: 48 میلیون، 39 میلیون، 30 میلیون
    ) که عددش با دلار 2500 میخونده ولی دوست با تجربه گفته باید دلارو 1250 حساب میکرده...

http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1242091

و این در حالیه که افسر ارمنستان به یکی گفته 3700 حساب میکنه اینم لینکش:

http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post1240762

خلاصه چه کار کنیم؟ حرف کی درسته ؟ با تجربه ها یا افسر ارمنستان؟ آیا واقعا اینقدر یه کم زیاد بودن بانک استیتمنت مهمه؟؟؟ من باید 42000 تا نشون بدم که BS من 178 میلیونه.. که به خیال خودم گفتم اگه دلار شد 4000 تومن هم کم نیارم... اگه این واقعا زیاده دوستان بفرمایند چکارکنم تا وقت دارم...آیا دیگر دوستان با تجربه هم اینقدر روی بانک استیمنت تاکید دارند؟؟ و خلاصه توصیه شون چیه؟؟ لطفا همه پاسخ بدید این مشکل خیلی هاست... با تشکر از همه..

Senior Member saeedsharif آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-UNC Charlotte

بچه هایی که مصاحبه شدن روز 27 ژوئن، کسی پسری به اسم کاوه معتمدی رو ندیده بدونه که چه کردش؟ برای زبان انگلیسی اقدام کرده بود بدون فاند. بهم پ.خ بده. اینجا توی آمریکا میخوام یک کاری براش انجام بدم که عجله ایه و وابسته به نتیجه مصاحبه اش داره.
    مدیر این بخش لطفا این پست من رو بعد یک روز حذفش کنین.
    واقعا که!!!

Member
    رشته و دانشگاه
    FIU

سلام
    من از Florida International University فول فاند پذیرش دکتری برق دارم، گرایش ادوات الکترونیک بوده، ضمناً من فقط همینجا فقط اپلای کردم و پذیرش گرفتم
    سربازی هم دارم و 6 ماه از فارغ التحصیلی من می گذره و برای social tie معافیت تحصیلی رو می خوام ببرم اما سند و job offer ندارم، یک bs بیست و هشت میلیونی هم می برم اگه بخوان!
    ممکنه ریجکت شم سر رنکینگ یا social tie با این وضه جدید سفارت که ریجکت می کنه؟

ApplyAbroad Guru smonabav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh_1987 نمایش پست ها
    سلام
    من از Florida International University فول فاند پذیرش دکتری برق دارم، گرایش ادوات الکترونیک بوده، ضمناً من فقط همینجا فقط اپلای کردم و پذیرش گرفتم
    سربازی هم دارم و 6 ماه از فارغ التحصیلی من می گذره و برای social tie معافیت تحصیلی رو می خوام ببرم اما سند و job offer ندارم، یک bs بیست و هشت میلیونی هم می برم اگه بخوان!
    دوست من، روز 25 ژوئن، کلا حال آفیسر خوب نبوده انگار! :| از طرفی دیگه، دوستانی که فاند داشتند، BS نخواست و رفتند در کلیرنس...
    فقط اگر پرسید کجاها اپلای کردید، بنظرم بهتره جواب قانع کننده ای داشته باشید که چرا فقط همین یک جا رو اپلای کردید...
    لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.

لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
    اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک

Senior Member smehdie آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh_1987 نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز اینکه آفیسر بخواد به خاطر رنکینگ ریجکت کنه، نه چنین چیزی نیست. یعنی تا حالا چنین کیسی ندیدم

Member
    رشته و دانشگاه
    FIU

نقل قول نوشته اصلی توسط smonabav نمایش پست ها
    دوست من، روز 25 ژوئن، کلا حال آفیسر خوب نبوده انگار! :| از طرفی دیگه، دوستانی که فاند داشتند، BS نخواست و رفتند در کلیرنس...
    فقط اگر پرسید کجاها اپلای کردید، بنظرم بهتره جواب قانع کننده ای داشته باشید که چرا فقط همین یک جا رو اپلای کردید...
    امیدوارم مربوط به حالش باشه!!
    من نمب دونم واقعاً به این سوال چه حوابی بدم، واقعیت اینه که درگیر دفاع ارشد بودم و زیاد نرفتم تو کار دانشگاه ها ، اینجا هم استاده خیلی تحویل گرفت و اکی بود شرایطش ، چه جوابی بدم؟؟

سلام
    من f2 و همسرم f1 بهمراه یک گروه باحال روز 27 ژوئن مصاحبه بودیم که خیلی خندیدیم، خوش گذشت و حال کردیم (هرچند برای تفریح نرفته بودیم، ولی خوب اینم اضافه شد) ضمنا کاوه هم بود با ما که به کلیرنس خورد
    - اول: مصاحبه کننده جدید بود، یه خانم جوان و خوش برخورد (آلتا نبود)
    -دوم: خیلی طول میداد مصاحبه را دو تا ری-اینترویو داشتیم که هر کدوم بالای 45 دقیقه مصاحبه شدند، و چون ساعت 6 دیگه مرز بسته بود مجبور شدیم یه روز دیگه بمونیم (هرچند نفر اول خودش کمی پر چونه بود و.... بگذریم که توی سفارت امریکا به مصاحبه کننده گفته فیلم "آرگو" را دیدی؟)
    -سوم: همه به کلیرنس خوردند
    - چهارم: وقتی توی سفارت بودیم بارون شدیدی توی عشق آباد اومد که همه سفارتی ها ریختن پشت پنجره ببینن
    -پنجم: بعد از مصاحبه همه حس خوب داشتین
    -ششم: هتل های ارزون را بیخیال شین، به فرموده نظر دیگه پایتخت اتاق به خارجیها نمیده و فقط باید رفت آک آلتین
    -هفتم: (فکر می کنیم) رستوران کنار سیرک باعث شد دو نفر مسموم بشن
    -هشتم: برای تاکسی بگین اوچ منات (سه منات)، اون به زبون خودشون میگه "برو بابا" شما بگین دورت، یا بش منات (4 یا 5 منات) وایمیسه
    -نهم: دم مرز برای خرید منات همه یک قیمت میدن 1250 تومن میفروشن، 1200 میخرند (کارت خوان هم دارن)
    -دهم: برای تماس ارزان با ایران بدون رومینگ روشن کردن، بهتره با خودتون یک خط ایرانسل با شارژ 5-10 هزار تومن ببرید که تکست بدین به خانواده تون نگرانتون نشن
    -یازدهم: دیگه من اینجا دیتا دادم، بعدا با دوستان میایم سفرنامه می نویسیم...

سلام به همه دوستان عزیز
    من 27 جون مصاحبه داشتم. کلا 9 نفر بودیم. یه زوج، دو تا خانم و 5 تا آقا. من و یه آقای دیگه برا ری-اینترویو بودیم. خانم آلتا نبود و یه خانم جوون بود. ساعت حدودای 3:17 به وقت اونجا تازه مصاحبه رو با نفر اول که از قضا ری-ایترویویی بود شروع کردند {ساعت 2 شروع کردند مدارک گرفتن}. بعد از حدودای 50 دقیقه ایشون اومدند بیرون و من نفر دوم بودم که بازم ری-اینترویویی بودم. برای من هم حدودای 30 دقیقه طول کشید. وقتی اومدم بیرون فهمیدم که هم من و هم دوست پیش از من همچنان باید انتظار بکشیم. افیسره گیر داده بود که پول پروژه ارشد تو کی داده؟ و کاربرداش چیه؟؟!! منم هرچی تونستم گفتم. آها کلی هم معذرت خواست که منو 7 ماه معطل کردن. خلاصه اومدم بیرون و میخواستم حتما برگردم. آقای نظر گفت 5 مرز و میبندن و من نمیرسم ولی به هر حال ازش خواستم یه تاکسی برام بگیره و رفتم مرز اولی (داخلی) 5:08 (به وقت اونا) بود رسیدم! سرباز گفت تمومه ولی با خواهش و تمنا رد شدم و همون روز با اتوبوس 6:15 قوچان برگشتم تهران. از باقی بچه ها و نتایج مصاحبه شون هم خبر ندارم.
    موفق باشید

دوستان عزیز یک نکته رو مد نظر داشته باشید کشورهای مثل ترکمنستان که جزو کشورهای معرفی شده از طرف وزارت امور خارجه برای بررسی امور ایرانی ها نیستن و امکانات و کارمند و شرایط لازم رو ندارن شاید در ابتدایی کار خوب ویزا بدهند اما در ادامه به خاطر بالا رفتن حجم کار هایشان با ریجکت کردن چند نفر و ترسوندن بقیه از حجم کار خودشون کم میکنن، این جور کشور ها فقط همون 2 3 هفته اول خوب کار راه می اندازن بعد از اون باید از شون ترسید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)