صفحه 80 از 101 نخستنخست ... 30707172737475767778798081828384858687888990 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 791 تا 800 , از مجموع 1010

موضوع: اطلاعات سفر به عشق آباد جهت مصاحبه و دریافت ویزا آمریکا (بلیت، هتل و غیره)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : اطلاعات کلی در ارتباط با سفر به عشق آباد - ترکمنستان

سلام دوستان

این آقای "ن" که همه ازش حرف می زنن کیه؟ رسیدم عشق آباد، چجوری بشناسمش؟ شماره تلفنی، چیزی ازش دارین؟ یا حداقل قیافش چجوریه؟ مرسی.

سلام دوستان،

ببخشید من می خواستم راجع به سفارت ترکمنستان در ایران بپرسم که وقت‌گرفتنش چه جوریه و مراحل گرفتن ویزای ترکمنستان چه جوری هست...
    راستش من ۱۰ - ۲۰ صفحه ی آخر این قسمت رو خوندم خیلی دستگیرم نشد که چه روزهایی می شه رفت اونجا و چقدر طول می کشه و پروسه‌اش کلا چه جوری هست؟ (به غیر از اینکه یک فرمی هست که ظاهرا باید پر کنیم ببریم سفارت...)
    اگر لطف کنید لینکی معرفی کنید یا توضیحی در این باره بدید خیلی ممنون می شم چون راستش من تهران نیستم و برای برنامه‌ریزی روزهای کاریم به این اطلاعات خیلی نیاز دارم...
    ممنون

Senior Member smehdie آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط guyinclearance نمایش پست ها
    سلام دوستان،

ببخشید من می خواستم راجع به سفارت ترکمنستان در ایران بپرسم که وقت‌گرفتنش چه جوریه و مراحل گرفتن ویزای ترکمنستان چه جوری هست...
    راستش من ۱۰ - ۲۰ صفحه ی آخر این قسمت رو خوندم خیلی دستگیرم نشد که چه روزهایی می شه رفت اونجا و چقدر طول می کشه و پروسه‌اش کلا چه جوری هست؟ (به غیر از اینکه یک فرمی هست که ظاهرا باید پر کنیم ببریم سفارت...)
    اگر لطف کنید لینکی معرفی کنید یا توضیحی در این باره بدید خیلی ممنون می شم چون راستش من تهران نیستم و برای برنامه‌ریزی روزهای کاریم به این اطلاعات خیلی نیاز دارم...
    ممنون
    سلام دوست عزیز
    توصیه میکنم از اولین صفحه بخونین
    یه فرمی هست برای درخواست ویزای ترکمنستان که بچه ها تو فروم گذاشتن. دقیقا یادم نیس کدوم صفحه. اونو پر میکنید و با یه قطعه عکس که بهش میچسبونین و یه کپی رنگی پاسپورت و پرینت ایمل وقت سفارت در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 تا 11 میرین سفارت ترکمنستان. فرآیندش هم اینه که وقتی مدارک رو بهشون دادین یه فرم بهتون میده برای ویزا. این فرم با فرم اولی که شما میبرین فرق داره. یادتون باشه اگه فرم یادش رفت بهتون بده خودتون بهش بگین که بده چون الزامیه فرمش. اصولا یه هفته بعد از روزی که شما اولین بار رفتین سفارت ویزاتون آماده میشه. دفعه دوم که میخواین برین ویزاتون رو بگیرین باید اون فرمی که روز اول بهتون داد رو ببرین.کپی رنگی پاسپورت و عکس هم باید باشه. ضمنا دفعه دوم که میرین مدتی که جلوی سفارت صبر میکنین برای گرفتن ویزاتون 3 ساعت طول میکشه. 55 دلار هم باید برای هزینش ببرین
    موفق باشید

سلام! من مجموعه اطلاعاتی که توی این فروم در مورد گرفتن ویزای ترکمنستان اومده بود رو خلاصه کردم. امیدوارم مفید باشه یا اگر هر قسمتی ازش تغییر کرده خواهش می کنم دوستان با تجربه اصلاح کنند:

• سفارت ترکمنستان در ایران (تهران و مشهد) سایت اینترنتی رسمی ندارد. آدرس سفارت در تهران:
      فرمانیه، خیابان وطن پور، خیابان براتی، پلاک 5

• سفارت ترکمنستان در ایران روز‌های جمعه و شنبه تعطیل است. در روزهای یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت ۹ تا ۱۱ برای رسیدگی به در خواست ویزای ترکمنستان باز است.

• ویزای ترکمنستان ۸ روزه حاضر می شود. با توجه به وقت مصاحبه سفارت آمریکا (که پرینت آن را به سفارت ترکمنستان تحویل داده‌ایم)، مدت اعتبار ویزا از یک روز قبل از مصاحبه تا ۴ روز بعد از مصاحبه می باشد. برای ماندن بیش از ۳ روز در ترکمنستان نیاز است که حتماً به پلیس ترکمنستان اطلاع بدهیم.

• برای درخواست ویزای ترکمنستان باید مدارک زیر را همراه ببریم:

• فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا
      • پرینت وقت سفارت آمریکا
      • کپی رنگی پاسپورت
        خود پاسپورت در زمان آماده شدن ویزای ترکمنستان در هفته‌ی بعد به همراه ۵۵ دلار و عکس و فرم تکمیل‌شده نیاز است.
        هرکسی می تونه موقع درخواست مدارک شما رو تحویل بده و یه هفته بعد پاسپورت شما رو ببره و ویزاتون رو بگیره
      • برای احتیاط CD اسکن پاسپورت

نیاز نیست حتما خودتون برید تهران می تونید برای یکی از دوستان یا اقوامتون تو تهران ایمیل کنید تا ببرن سفارت ترکمنستان حتی هفته آینده که ویزاتون آماده شد هم باز نیاز نیست خودتون برید می تونید پاسپورتتون رو به یکی از دوستاتون بدید تا ویزاتون رو بگیره.

پیش فرض پاسخ : اطلاعات سفر به عشق آباد - ترکمنستان (بلیت، هتل و غیره)

سلام
    من f2 و همسرم f1 بهمراه یک گروه باحال روز 27 ژوئن مصاحبه بودیم که خیلی خندیدیم، خوش گذشت و حال کردیم (هرچند برای تفریح نرفته بودیم، ولی خوب اینم اضافه شد) ضمنا کاوه هم بود با ما که به کلیرنس خورد
    - اول: مصاحبه کننده جدید بود، یه خانم جوان و خوش برخورد (آلتا نبود)
    -دوم: خیلی طول میداد مصاحبه را دو تا ری-اینترویو داشتیم که هر کدوم بالای 45 دقیقه مصاحبه شدند، و چون ساعت 6 دیگه مرز بسته بود مجبور شدیم یه روز دیگه بمونیم (هرچند نفر اول خودش کمی پر چونه بود و.... بگذریم که توی سفارت امریکا به مصاحبه کننده گفته فیلم "آرگو" را دیدی؟)
    -سوم: همه به کلیرنس خوردند
    - چهارم: وقتی توی سفارت بودیم بارون شدیدی توی عشق آباد اومد که همه سفارتی ها ریختن پشت پنجره ببینن
    -پنجم: بعد از مصاحبه همه حس خوب داشتین
    -ششم: هتل های ارزون را بیخیال شین، به فرموده نظر دیگه پایتخت اتاق به خارجیها نمیده و فقط باید رفت آک آلتین
    -هفتم: (فکر می کنیم) رستوران کنار سیرک باعث شد دو نفر مسموم بشن
    -هشتم: برای تاکسی بگین اوچ منات (سه منات)، اون به زبون خودشون میگه "برو بابا" شما بگین دورت، یا بش منات (4 یا 5 منات) وایمیسه
    -نهم: دم مرز برای خرید منات همه یک قیمت میدن 1250 تومن میفروشن، 1200 میخرند (کارت خوان هم دارن)
    -دهم: برای تماس ارزان با ایران بدون رومینگ روشن کردن، بهتره با خودتون یک خط ایرانسل با شارژ 5-10 هزار تومن ببرید که تکست بدین به خانواده تون نگرانتون نشن
    -یازدهم: دیگه من اینجا دیتا دادم، بعدا با دوستان میایم سفرنامه می نویسیم...

Member apollo11 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    B.Sc. in EE - Electronicts

Lightbulb پاسخ : اطلاعات کلی در ارتباط با سفر به عشق آباد - ترکمنستان

سلام دوستان عزیز، من از گروه مصاحبه شوندگان 27 جون هستم، در ضمینه سفرنامه در پست های قبلی بچه ها اطلاعات کامل رو ارائه کردن،من هم سعی میکنم اطلاعاتی که ممکنه کمک کننده باشه رو ارائه کنم، ضمنا شرح مصاحبه ما رو میتونید اینجا بخونید.

سفر از مشهد به سمت باجگیران :

9 همسفر گروه ما ساعت 10 صبح در فلکه پارک با هم قرار گذاشته و با لطف همسفرهای مشهدیمون هم که با یک ون که 10 نفر ظرفیت داشت هماهنگ کرده بودن حدود ساعت 10:30 به سمت مرز حرکت کردیم، حدود ساعت 1:15 به باجگیران رسیدیم. در صورتی که تعدادتون زیاد هست این ون رو که هم ماشین خوبی بود و هم راننده خوش اخلاق و منظمی داشت رو پیشنهاد میکنم.

تشریفات مرزی :

پس از استفاده از سرویس بهداشتی(حتما بکنید،لازمتون میشه) و خرید منات، پاسپورت ها و فیش های عوارض خروج رو جهت مهر خروج از کشور تحویل دادیم،بعد از اون جفت جفت توسط نهاد ریاست جمهوری صدا زده شدیم و یک سری فرمهای واقعا فرمالیته رو پر کردیم، نزدیک به 1:45 در سمت ایرانی بودیم و سپس به طرف ترکمن رفتیم، در اون طرف عوارض ورود رو پرداخت کردیم و پاسپورت ها رو چک کردن و مهر ورود زدن و بعد از اون ساک هامون رو کنترل کامل کردند و سپس بعد از حدود 45 دقیقه از طرف ترکمن خارج شدیم و آقای "ن" که از قبل باشون هماهنگ کرده بودیم در اون سمت منتظر ما بود،ساعت هامون رو 30 دقبقه به جلو کشیدیم.

حرکت به سمت عشق آباد :

با ماشین آقای "ن" و همکارشون به سمت عشق آباد حرکت کردیم و نزدیک 40 دقیقه بعد به هتل رسیدیم، دیدن شهر طی مسیر با توضیحات آقای "ن" خالی از لطف نبود.

محل اسکان :

با توجه به اینکه آقای "ن" گفتند (ما نرفتیم چک کنیم که مطمئن بشیم ولی بعید هست ایشون دروغ بگن) هتل پایتخت مدتی هستش که به خارجی ها اتاق نمیده به سمت هتل اک التین رفتیم و اتاق گرفتیم. هتل خوبی هست،به طور خلاصه :

نکات مثبت :
    + درک سطحی پرسنل از زبان انگلیسی (فقط در عمل متوجه میشید چقدر قضیه جدیه و اونجا ارتباط چقدر سخته)
    + بهداشت نسبتا خوب.
    + رستوران، استخر، بار و ... داخلی.

نکات جزئی منفی :
    - اینترنت رایگان ندارد.
    - سرویس حمام کامل نیست، اسلیپر باید از پذیرش بگیرید.
    - کمی از مرکز شهر فاصله داره.

* به ما گفته شد که هتل اتاق سه تخته نداره و چون ما 9 نفر بودیم یک نفر مجبور شد که اتاق سینگل بگیره ولی در روز دوم فهمیدیم اتاق سه تخته هم دارن ولی دروغ گفتن یا شاید هم روز اول پر بوده. اگر به مشکل مشابه برخوردید بدونید که برای مثال اتاق 412 سه تخته هست.

شهر عشق آباد :

ما دو شب در عشق آباد اقامت داشتبم، دیدن شهر خالی از لطف نیست، جاهایی که گروه ما رفتن رو براتون مینویسم :
    - ایمپاش که یه مرکز خرید هست و طبقه بالاش هم دو تا رستوران داره که غذاهاش نسبتا گرون ولی با کیفیت بودن،روبروی ایمپاش هم یه مرکز خرید دیگه هست که میتونید به اون هم سری بزنید، قیمت مواد خوراکی غیر محلی در سوپر مارکت ها دو،سه یا حتی چهار برابر قیمتشون تو هایپر مارکت های این دو مرکز خرید ( به خصوص روبروی ایمپاش) هست .
    - رستوران زیر سیرک که فقط یکی از دوستان رفتند و از نظر حجم و قیمت و طعم راضی بودند و فقط گویا کمی خام بوده.
    - رستوران پشت سیرک که بعد از مصاحبه همگی اونجا غذا خوردیم و از من و یکی از همسفری ها رو یکی دو روزی کلا کله پا کرد، البته بقیه بچه ها نسبتا راضی بودند، قیمتش هم خوب بود.
    - موزه که من به علت کله پا بودن نرفتم، ولی به روایت دوستان عزیز سه تا موزه دارن که ورودی هر کدوم 10 دلار هست و خیلی هم جذاب نیست گویا.
    - پارک بزرگ شهر که دوستان رفتند و طبق تعریفی که کردند لذت برده بودند، البته هوای مناسبی رو لازم داره.

بازگشت از عشق آباد تا مشهد :

با آقای "ن" روز بعد از مصاحبه ساعت دو قرار گذاشتیم و بعد از پرداخت هزینه هتل و ترانسفر به ایشون با دو ماشین به سمت مرز حرکت کردیم. در طرف ترکمن یک فرم پر کردیم و روی پاسپورت هامون مهر خروج زدن، در طرف ایرانی هم مهر ورود زدن و چند سئوال راجع به مصاحبه سفارت پرسیدند، بعد از اون ساک چند نفر از بچه ها رو نگاه کردن و بقیه رد شدند. در نهایت حدود ساعت 4:30 از طرف ایرانی خارج شدیم، با توجه به هماهنگی قبلی راننده همان ون منتظرمون بودن، منات های اضافه رو فروختیم و ساعت هامون رو 30 دقیقه به عقب کشیدیم و به سمت مشهد حرکت کردیم. ساعت 7:15 به وقت ایران به فلکه پارک مشهد رسیدیم.

مسائل مالی :

- هزینه ون از مشهد تا باجگیران یا بالعکس : 200.000 تومان .
    - هزینه خروج از کشور به صورت زمینی : 11.000 تومان (پیشنهاد میکنم در شهر خودتون پرداخت کنید) .
    - هزینه ورود به کشور ترکمنستان : 10 دلار برای هر نفر + 2 دلار برای صدور فیش برای همه افراد.
    - دستمزد آقای "ن" برای ترانسفر از " مرز به هتل + هتل به سفارت + هتل به مرز " : 80 منات برای هر نفر.
    (البته ایشون انسان شریفی هستند و روز اول مارو از هتل تا ایمپاش بردند و روز دوم از سفارت تا هتل هم برگردوندند و دو مرتبه نزدیک به دو ساعت منتظر ما شدند و وجه اضافه ای نگرفتند.)
    - هتل اک التین : اتاق تک تخته هست 75 دلار و دو تخته هست 91 دلار.
    - خط ایرانسل : تماس به ایران حدود دقیقه ای 8.000 تومان، تماس از ایران با شما دقیقه ای 2.000 تومان و اس ام اس به ایران حدود 1.900 تومان. (بهترین راه تماس ارسال شماره هتل و اتاق با ایرانسل به ایران و تماس اونها با شما هست.)
    - هر منات در مرز باجگیران : 1250/1200 .
    - هر دلار : 2.85 منات.
    ویرایش توسط apollo11 : June 29th, 2013 در ساعت 04:17 PM
    آبی که برآسود زمينش بخورد زود ---------------------- دريا شود آن رود که پيوسته روان است
    First Interview: June 27 2013 - Ashgabat, Turkmenistan - Single Entry Visa - Clearance: 53 Days
    Returning Student: June 5 2014 -
    Baku, Azerbaijan - Multiple Entry Visa - Clearance 40 Days

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط apollo11 نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز، من از گروه مصاحبه شوندگان 27 جون هستم، در ضمینه سفرنامه در پست های قبلی بچه ها اطلاعات کامل رو ارائه کردن،من هم سعی میکنم اطلاعاتی که ممکنه کمک کننده باشه رو ارائه کنم، ضمنا شرح مصاحبه ما رو میتونید اینجا بخونید.

سفر از مشهد به سمت باجگیران :

9 همسفر گروه ما ساعت 10 صبح در فلکه پارک با هم قرار گذاشته و با لطف همسفرهای مشهدیمون هم که با یک ون که 10 نفر ظرفیت داشت هماهنگ کرده بودن حدود ساعت 10:30 به سمت مرز حرکت کردیم، حدود ساعت 1:15 به باجگیران رسیدیم. در صورتی که تعدادتون زیاد هست این ون رو که هم ماشین خوبی بود و هم راننده خوش اخلاق و منظمی داشت رو پیشنهاد میکنم.

تشریفات مرزی :

پس از استفاده از سرویس بهداشتی(حتما بکنید،لازمتون میشه) و خرید منات، پاسپورت ها و فیش های عوارض خروج رو جهت مهر خروج از کشور تحویل دادیم،بعد از اون جفت جفت توسط نهاد ریاست جمهوری صدا زده شدیم و یک سری فرمهای واقعا فرمالیته رو پر کردیم، نزدیک به 1:45 در سمت ایرانی بودیم و سپس به طرف ترکمن رفتیم، در اون طرف عوارض ورود رو پرداخت کردیم و پاسپورت ها رو چک کردن و مهر ورود زدن و بعد از اون ساک هامون رو کنترل کامل کردند و سپس بعد از حدود 45 دقیقه از طرف ترکمن خارج شدیم و آقای "ن" که از قبل باشون هماهنگ کرده بودیم در اون سمت منتظر ما بود،ساعت هامون رو 30 دقبقه به جلو کشیدیم.

حرکت به سمت عشق آباد :

با ماشین آقای "ن" و همکارشون به سمت عشق آباد حرکت کردیم و نزدیک 40 دقیقه بعد به هتل رسیدیم، دیدن شهر طی مسیر با توضیحات آقای "ن" خالی از لطف نبود.

محل اسکان :

با توجه به اینکه آقای "ن" گفتند (ما نرفتیم چک کنیم که مطمئن بشیم ولی بعید هست ایشون دروغ بگن) هتل پایتخت مدتی هستش که به خارجی ها اتاق نمیده به سمت هتل اک التین رفتیم و اتاق گرفتیم. هتل خوبی هست،به طور خلاصه :

نکات مثبت :
    + درک سطحی پرسنل از زبان انگلیسی (فقط در عمل متوجه میشید چقدر قضیه جدیه و اونجا ارتباط چقدر سخته)
    + بهداشت نسبتا خوب.
    + رستوران، استخر، بار و ... داخلی.

نکات جزئی منفی :
    - اینترنت رایگان ندارد.
    - سرویس حمام کامل نیست، اسلیپر باید از پذیرش بگیرید.
    - کمی از مرکز شهر فاصله داره.

* به ما گفته شد که هتل اتاق سه تخته نداره و چون ما 9 نفر بودیم یک نفر مجبور شد که اتاق سینگل بگیره ولی در روز دوم فهمیدیم اتاق سه تخته هم دارن ولی دروغ گفتن یا شاید هم روز اول پر بوده. اگر به مشکل مشابه برخوردید بدونید که برای مثال اتاق 412 سه تخته هست.

شهر عشق آباد :

ما دو شب در عشق آباد اقامت داشتبم، دیدن شهر خالی از لطف نیست، جاهایی که گروه ما رفتن رو براتون مینویسم :
    - ایمپاش که یه مرکز خرید هست و طبقه بالاش هم دو تا رستوران داره که غذاهاش نسبتا گرون ولی با کیفیت بودن،روبروی ایمپاش هم یه مرکز خرید دیگه هست که میتونید به اون هم سری بزنید، قیمت مواد خوراکی غیر محلی در سوپر مارکت ها دو،سه یا حتی چهار برابر قیمتشون تو هایپر مارکت های این دو مرکز خرید ( به خصوص روبروی ایمپاش) هست .
    - رستوران زیر سیرک که فقط یکی از دوستان رفتند و از نظر حجم و قیمت و طعم راضی بودند و فقط گویا کمی خام بوده.
    - رستوران پشت سیرک که بعد از مصاحبه همگی اونجا غذا خوردیم و از من و یکی از همسفری ها رو یکی دو روزی کلا کله پا کرد، البته بقیه بچه ها نسبتا راضی بودند، قیمتش هم خوب بود.
    - موزه که من به علت کله پا بودن نرفتم، ولی به روایت دوستان عزیز سه تا موزه دارن که ورودی هر کدوم 10 دلار هست و خیلی هم جذاب نیست گویا.
    - پارک بزرگ شهر که دوستان رفتند و طبق تعریفی که کردند لذت برده بودند، البته هوای مناسبی رو لازم داره.

بازگشت از عشق آباد تا مشهد :

با آقای "ن" روز بعد از مصاحبه ساعت دو قرار گذاشتیم و بعد از پرداخت هزینه هتل و ترانسفر به ایشون با دو ماشین به سمت مرز حرکت کردیم. در طرف ترکمن یک فرم پر کردیم و روی پاسپورت هامون مهر خروج زدن، در طرف ایرانی هم مهر ورود زدن و چند سئوال راجع به مصاحبه سفارت پرسیدند، بعد از اون ساک چند نفر از بچه ها رو نگاه کردن و بقیه رد شدند. در نهایت حدود ساعت 4:30 از طرف ایرانی خارج شدیم، با توجه به هماهنگی قبلی راننده همان ون منتظرمون بودن، منات های اضافه رو فروختیم و ساعت هامون رو 30 دقیقه به عقب کشیدیم و به سمت مشهد حرکت کردیم. ساعت 7:15 به وقت ایران به فلکه پارک مشهد رسیدیم.

مسائل مالی :

- هزینه ون از مشهد تا باجگیران یا بالعکس : 200.000 تومان .
    - هزینه خروج از کشور به صورت زمینی : 11.000 تومان (پیشنهاد میکنم در شهر خودتون پرداخت کنید) .
    - هزینه ورود به کشور ترکمنستان : 10 دلار برای هر نفر + 2 دلار برای صدور فیش برای همه افراد.
    - دستمزد آقای "ن" برای ترانسفر از " مرز به هتل + هتل به سفارت + هتل به مرز " : 80 منات برای هر نفر.
    (البته ایشون انسان شریفی هستند و روز اول مارو از هتل تا ایمپاش بردند و روز دوم از سفارت تا هتل هم برگردوندند و دو مرتبه نزدیک به دو ساعت منتظر ما شدند و وجه اضافه ای نگرفتند.)
    - هتل اک التین : اتاق تک تخته هست 75 دلار و دو تخته هست 91 دلار.
    - خط ایرانسل : تماس به ایران حدود دقیقه ای 8.000 تومان، تماس از ایران با شما دقیقه ای 2.000 تومان و اس ام اس به ایران حدود 1.900 تومان. (بهترین راه تماس ارسال شماره هتل و اتاق با ایرانسل به ایران و تماس اونها با شما هست.)
    - هر منات در مرز باجگیران : 1250/1200 .
    - هر دلار : 2.85 منات.
    ممنون بابت اطلاعات خوبتون

میشه بگید چند منات بخریم کافیه؟

Junior Member

سلام من هم از گروه مصاحبه شوندگان روز 27 جون بودم

فقط میخواستم یه نکته اضافه کنم حرف دوستام رو تکمیل کنم اونم این که اگه خواستید یک روز بیشتر تو عشق آباد بمونید،

حتما با راهنما هماهنگ کنید تا بگردونتتون تا وقتتون الکی تلف نشه.و در ازاش یه مبلغی بهش بدید.

Senior Member smehdie آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdana نمایش پست ها
    ممنون بابت اطلاعات خوبتون

میشه بگید چند منات بخریم کافیه؟
    دوست من بستگی داره شما چقدر خرج داشته باشین
    80 منات رفت و برگشت از عشق آباد به مرز باجگیران. ولی اصولا بچه ها 150 منات میبرن.

Junior Member

بسته به اینکه چقدر میخواهید بمونید متغیره واسه یه روز 150تا کافیه ولی واسه 2 روز حدود 200 تا.

توجه داشته باشید فقط 80 تاشو باید بدید به راهنما واسه ترانسفر رفت و برگشت.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)