صفحه 88 از 191 نخستنخست ... 38787980818283848586878889909192939495969798138188 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 871 تا 880 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Member
    رشته و دانشگاه
    IE

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط rp_abdollahi نمایش پست ها
    سلام خوب هستید
    من تو بچگی آبله مرغان گرفتم اینو پاستور قبول می کنه یا اینکه باید آزمایش بدم. راستش چندتا آزمایشگاه رفتم میگن چک نمی کنیم میشه زودتر بهم جواب بدید؟ ممنون
    نقل قول نوشته اصلی توسط mdemehri نمایش پست ها
    ...
    همینجوری که آزمایشگاه قبول نمی کنه!
    آزمایشگاه‌ها با قیمت 28000 تومن این آزمایش رو بدون تجویز پزشک هم انجام میدن (که البته آزاد حساب میکنن). یه روزه هم جواب رو به من دادن.
    آزمایش دادن بهتره چون ممکنه دانشگاه‌تون برگه آزمایش رو بخواد. از منم خواستن که با فرم immunization آپلود کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi000 نمایش پست ها
    خیلی مرحله‌مند نیست! براساس فرم immunization دانشگاه‌تون تا جایی که میتونین واکسن‌ها رو بزنید. مرکز بهداشت منطقه خودتون در تهران و یا مرکز بهداشت شهرستان محل اقامت مراکز تزریق هر واکسن رو بهتون معرفی میکنه (اگر نمیدونین)، و آخر سر هم خودشون براتون مهر میزنن فرم رو.
    اینکه حرف خودتون رو در مورد تاریخ دریافت واکسن‌ها قبول میکنن یا مدرک میخان بستگی به مرکز بهداشت داره. من که هر چی گفتم قبول کردن (البته مدارکشم موجود بود )
    دستت درد نکنه دوست عزیز دانشگاه مهر مرکز بهداشت شهرستان قبول می کنه یا حتمآ باید مهر انستیتو پاستور داشته باشه؟ راستی من هم همه مدارکم موجود حالا باید بگم یا نه؟

Member
    رشته و دانشگاه
    IE

نقل قول نوشته اصلی توسط zana نمایش پست ها
    دستت درد نکنه دوست عزیز دانشگاه مهر مرکز بهداشت شهرستان قبول می کنه یا حتمآ باید مهر انستیتو پاستور داشته باشه؟ راستی من هم همه مدارکم موجود حالا باید بگم یا نه؟
    بله قبول میکنه. با همه مدارک برید مرکز بهداشت که اگه ازتون خواستن داشته باشین، و یا اول از همه برید مرکز بهداشت شهرستانتون تا راهنمایتون کنن

نقل قول نوشته اصلی توسط sharizonas نمایش پست ها
    دوستان اصفهانی میان 10 نفر جمع شیم بگیم به هلال احمر اصفهان واسمون واکسن مننژیت جور کنن که دیگه نریم تهران این همه راه رو...؟؟
    (فعلا من و دوستم هستیم)
    من هم اضافه کنید به لیستتون.

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi000 نمایش پست ها
    هلال احمر تا 10 نفر رو تکمیل نکنه ویال رو باز نمیکنه حتی اگر داشته باشه. بهترین محل برای واکسن مننژیت جایی هست که واکسیناسون مشمولین رو انجام میده، اونجا هیچ صحبتی از لیست 10 نفر نمیشه و واکسن رو میزنن چون متقاضی زیاده.
    اینجا که می گید کجا هست؟
    من باید نزدیک 5-4 تا واکسن بزنم و دکتر فرم دانشگاه را خودش پر کنه!
    اونجا که شما می گید این کار را می کنند؟

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مواد دانشگاه صنعتی شریف

سلام
    من اصفهان هستم و امروز واکسن زدم.برای دوسستان اصفهانی می نویسم:
    برای واکسن باید برید هلال احمر خیابان خوانساری جنب مصلای اصفهان
    33500 تومن میگیره و واکسن مننژیت رو میزنه
    یه کارت زرد هم میده که ببرید خ آمادگاه دکتر واکسن mmr را واستون مهر میکنه و 12 تومن می گیره!
    واکسن TD رو هم میرید مرکز بهداشت رایگان میزنه
    در نهایت هم همون کارت زرد رو با کارت واکسنتون میبرید هلال احمر و بقیه تاریخ ها رو وارد میکنه و مهر میکنه
    در ضمن واکسن هپاتیت هم انیجا نمیزنن و گفت چون تحریمه نداریم برید تهران پاستور بزنید! اما اگه قبلا زدید تاریخشو وارد میکنه براتون

Junior Member

Unhappy پاسخ : واکسیناسیون

سلام من اصفهان هستم ، اما مدیکال دبی کارت واکسن هلال احمر اصفهان را قبول نمی کنه و براتون مشکل ساز میشه . متونید واکسن های منژیت و هپاتیت ، td ، انفولانزا اصفهان بزنید، ببرید هلال احمر اصفهان براتون مهر کنه و بعد کارتونو ن را ببرید تهران انستیو پاستور ( مورد تاید سفارت ابوظبی ) مهر کنید اما مهر MMR دکتر افغری اصفهان را قبول نمی کنند و حتی گفتند ما به اصفهان گفته ایم که مهر این دکتر قابل قبول نیست .و باید حتما این واکسن را بزنید (در 2 دوره به فاصله یک ماه ) بعد دوباره پاستور براتون تایید کنه .( حواستون باشه که هلال احمر اصفهان می گه که ما مورد تایید هستیم و نیازی به پاستور تهران نیست اما تا اونجا که من می دونم به غیر از پاستور تهران جای دیگه ای را قبول ندارند )

نقل قول نوشته اصلی توسط material63 نمایش پست ها
    سلام
    من اصفهان هستم و امروز واکسن زدم.برای دوسستان اصفهانی می نویسم:
    برای واکسن باید برید هلال احمر خیابان خوانساری جنب مصلای اصفهان
    33500 تومن میگیره و واکسن مننژیت رو میزنه
    یه کارت زرد هم میده که ببرید خ آمادگاه دکتر واکسن mmr را واستون مهر میکنه و 12 تومن می گیره!
    واکسن TD رو هم میرید مرکز بهداشت رایگان میزنه
    در نهایت هم همون کارت زرد رو با کارت واکسنتون میبرید هلال احمر و بقیه تاریخ ها رو وارد میکنه و مهر میکنه
    در ضمن واکسن هپاتیت هم انیجا نمیزنن و گفت چون تحریمه نداریم برید تهران پاستور بزنید! اما اگه قبلا زدید تاریخشو وارد میکنه براتون

Junior Member

سلام

دانشگاه از من واکسن خاصی نخواسته،چه واکسن هایی رو توصیه می کنید بزنم؟انستیتو پاستور باید برم؟چه مدارکی لازم هستش؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط mitrasolgi نمایش پست ها
    سلام

دانشگاه از من واکسن خاصی نخواسته،چه واکسن هایی رو توصیه می کنید بزنم؟انستیتو پاستور باید برم؟چه مدارکی لازم هستش؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
    لطفا پستهاي قبلي رو ببينيد (دست كم چند صفحه آخر). توضيحات كامل هست.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Junior Member

با سلام

این واکسن MMR دوزه اولش من یادم نمیاد زدم یا نه. این طرح که میگن همه زدن تو دبیرستان بوده یا نه؟
    تو پاستور خودش برام مهر زد که دوزه اولشو زدم. ولی خوم مطمئن نیستم.
    راستی دو دفعه مقدارش باهم فرق داره برای تزریق؟
    میتونم الان یه دونه بزنم. بعدنم اگه خواستم یکی دیگه واسه محکم کاری بزنم؟

خیلی ممنون

Junior Member

سلام دوستان
    این گواهی که انستیو پاستور تهران می ده پولی هم می گیره؟
    اخه یک دکتر در مشهد هست و با گرفتن پول این کارت را صادر می کنه می خوام بدانم این کارتی که صادر می کنه اعتبار داره؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)