QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
كلن آنلاين چك اين به درد زياد نمي خوره البته توي ايران
اين به خاطر سيستم امنيتي فرودگاه مون هست كه مسافر نمي تونه راحت به GATE نهايي برسه
ولي توي فرودگاه هاي بين المللي شما اگر بار نداشته باشي و فقط كري آن داشته باشي با آنلاين چك اين مي تونيد مستقيم تا مرحله BOARDING پيش برید
البته اون موقع كه KLM به ايران پرواز داشت KLM كسايي رو كه انلاين چك اين كرده بودند توي الويت قرار ميداد و نيازي نبود توي صف بايستند، يك كانتر مخصوص اختصاص داده بود
ولي در كل به كانتر من توي زمان كمك ميشه چون سيستم سيت ها رو نهايي ميكنه
والا 2 سال پیش من از همون اول پرداخت نکردم. ولی باید مطمئن بشیم که هنوز قانون پا برجاست. چون همون موقع به من گفتن برو پرداخت کن. گفتم دانشجو هستم گفتن خب باش. گفتم لازم نیست دانشجویان پرداخت کنن! گفت اصلا اینطوری نیست. گفتم باشه اما اول با رئیست باید حرف بزنم. خندید گفت بیا برو. از 2 تا از دوستام هم عوارض را گرفته بودن. کلا تلاش میکنن که کار شکنی کنن بنابراین بهتره مطمئن شد... من شنیدم باید نامه اش را از نشا درخواست کرد ولی نمیدونم چقدر درسته.
وقتی زندگی برايت خيلی سخت شد يادت باشه که دريای آروم ناخدای قهرمان نميسازه...
سلام
امکانش هست برای من ترکیبی ایران ایر و بررسی کنین؟
تهران - سانفرانسیسکو 1 تا 10 سپتامبر
ممنونم
با عرض سلام
اگر امکان داره بنده رو راهنمایی کنید چون باید بین یکی از این 2 پرواز امروز یکی رو انتخاب کنم :
پرواز اول با ترکیش هست و اطلاعاتش اینه:
Flight 1 Friday, September 13, 2013
Departure: 08:25 Tehran, Iran - Imam Khomeini International
Arrival: 10:20 Istanbul, Turkey - Ataturk, terminal I
Airline: Turkish Airlines TK879 e Aircraft: Airbus Industrie A330-300
Change of plane required. Time between flights : 2:25.
Flight 2 Friday, September 13, 2013
Departure: 12:45 Istanbul, Turkey - Ataturk, terminal I
Arrival: 16:30 Los Angeles, USA - Los Angeles, terminal B
Airline: Turkish Airlines TK9 e Aircraft: Boeing 777-300ER
Total flight time : 19:30 hours
Price : 2,903,000 tomans.
پرواز دوم با ایران ایر و لفتهانزا هستش :
Flight 1 : 11 SEP 2013,
Departure: 09:00 Tehran, Iran - Imam Khomeini International
Arrival: 12 Frunkfurt, Germany
Airline: Iran Air ( Flight time 5:30)
Transit time : 2 hours
Flight 2 : 11 SEP 2013,
Departure: 14:00 Frunkfurt, Germany
Arrival: 16:40 Los Angeles, USA
Airline: Lufthansa ( Flight time 11:35)
Total Flight time : 19 hours
Price: 2,616,000 tomans
آژانس میگه که با ایران ایر هم میتونم 2 تا 23 کیلو ببرم چون تابع پرواز بعدیش یعنی لفت هانزا هستش. به نظر خودم که ایران ایر بهتره فقط نمیدونم این تغییر پرواز ها تو فرانکفورت آیا ممکنه مشکل ساز بشه به خاطر زمان کمی که بین 2 پرواز هستش. لطفا دوستان نظر خودتون رو بگین
سلام.
من می خوام اوایل آگوست برم رالی (Raleigh) شهری تو ایالت کارولینای شمالی. دوستان اگه لطف کنید و راهنماییم کنید که از کجا میتونم ارزونترین بلیت رو تهیه کنم ممنون میشم. اگر هم آژانسی رو میشناسین ممنون میشم معرفی کنید.
سلام
من قبلا ازتون راجع به پرواز تهران- long beach (جزو کانتی los angeles است!!) پرسیدم، گفتید برای Los Angeles باید بلیط گرفت.
حالا دو تا سوال دارم. اول اینکه ارزونترین ایرلاین برای تهران- لس آنجلس چیه؟ ( همینطور مقدار بار مجاز)
دوم اینکه، چطور از لس آنجلس به لانگ بیچ برم؟ منظورم اینه که زمینی میشه رفت؟
دوستان برای یکم سپتامبر به مقصد ساوانا در جورجیا چه پروازی رو پیشنهاد میکنید؟ دونفر هستیم و یک سگ کوچولو هم همراهمونه. البته فرودگاه ساوانا بین المللی نیست و از اتلانتا باید رفت.
اگر از قیمت ها هم مطلع هستید ممنون میشم بگید.
سلام به همگی
یه سوال دارم ولی دقیق نمی دونم باید اینجا بپرسم یا نه!
دوستان من بلیط گرفتم از ترکیش ایرَ، تبریز - استانبول، استانبول - واشینگتن
سوال من اینه آیا من میتونم از فرودگاه استانبول خارج بشم و برم دوستم که میاد فردوگاه اونو زود ببینم برگردم ؟ یا باید بمونم همون سالن ترانزیت و حق خارج شدن از فردگاه را ندارم؟/ ؟؟
ممنون میشم در این مورد منو راهنمایی کنید!
علاقه مندی ها (Bookmarks)