QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
هی آقای مجری هیچ وقت با خر درد دل نکنید
از توصیه های فامیل دور به آقای مجری
توجه: شرمنده دوستانم، ولی واقعا وقت ندارم زیاد به فروم سر بزنم، اگر جواب ندادم به پیام خصوصی هاتون، معذور دارید من را. با سپاس
اگر پرواز عوض کنید، باید ساک ها رو حمع کنید، دوباره و ببرید واسه وزن و این حرفا. مگر این که دو شرکت یکی باشن. یادتون باشه این کار وقت می گیره ازتون.
من با ترکیش تا المان اومدم سه بار و خیلی راضیم.
ایران ایر رو نمی دونم
تو فرانکفورت ممکنه اذیت بشید. فرودگاه شلوع و کلا هم تاخیری داره. بعد اگه که جابمونین، از فرودگاه هم نمی تونید خارج بشید و دردسره.
من باشم می رم ترکیه.
ترکیش ساک های دستی رو وزن نمی کنه.
دست کم من سه بار تاحالا اومدم، هیچ باری وزن نگرد.
و حدودا ملت تا 20-30 کیلو می ذارن تو ساک دستی می ارن.
همون ساک بزرگت رو هم ، اصولا 2-5 کیلو گیر نمی ده به اضافه بارش
لوفتانزا فکر کنم گیر خیلی بده به بار.
کلا آلمان هست دیگه!
چیزی اگه نوشتن تو کاغذ، همون اجرا می شه.
اینی که ترکیش به من گیر نمی ده، مال این هست که کارمندهاش ترکیه ای هستند. کارخودشونو می کنند. آلمانی باشن، طبق قانون رفتار می کنند. ترک ها سلیقه ای هستند(تجربه اینو به من گفته)
هی آقای مجری هیچ وقت با خر درد دل نکنید
از توصیه های فامیل دور به آقای مجری
توجه: شرمنده دوستانم، ولی واقعا وقت ندارم زیاد به فروم سر بزنم، اگر جواب ندادم به پیام خصوصی هاتون، معذور دارید من را. با سپاس
ممنون از راهنمایی شما. من خیلی تو قید و بند ساک و وزن و از این حرفا نیستم. 2تا 23 کیلو واسه هر پرواز مجازم که ببرم. در مورد زمان بین 2 پرواز هم نمیدونم که مشکلی باشه یا نه. اصولا کسانی که پرواز ها رو برنامه ریزی می کنن احتمالا در نظر می گیرن که چه قدر زمان نیاز هست برای پرواز بعدی ( به جز مواردی مثل قطری که تو آمریکا بین بعضی پرواز هاش زمان اندکی رو در نظر می گیره که واسه دانشجوها مشکل سازه) . دوستان اگر کسی تجربه ای داره لطفا راهنمایی کنه که آیا این زمان 2 ساعت بین پرواز ها ممکنه کافی نباشه و اینکه آیا نیاز به ویزای کشور آلمان هم هست یا نه . ممنون
ممنون از راهنماییتان
اینکه برا ترکیه ویزا لازم نیست را می دونم! فقط سئوالم این بود که این امکان وجو داره که من از فردوگاه ما بین دو پرواز خارج بشم یا نه؟ از نظر زمانی هم مشکلی نیست چون حدودا 5 ساعت فاصله وجود داره!
اینجوری که شما میگین پس میشه خارج شد! ولی فکر نمی کنم بارها را تحویل بدن بعد دوباره بگیرن درسته؟؟؟؟ بارها یکسره میره واشینگتن درسته؟
ولی خودمون میتونیم از فرودگاه خارج بشیم دوباره برگردیم اینم درسته؟
مرسی
بله همه اينهايي كه گفتيد درسته ولي به ريسك از دست دادن پرواز نمي ارزه. از فرودگاه استانبول تا آكساراي مترو هست و تقريبا يك ساعتي طول مي كشه ولي اگه بخواهيد جاهاي ديدني استانبول رو ببينيد بايد بريد مركز شهر كه خيلي بيشتر از اينها طول مي كشه و با توجه به زمان محدودي كه داريد (٥ ساعت) عملا به ديدن جايي نمي رسيد و فقط در اين حد كه بريد مركز شهر ساك ساك كنيد و فوري برگرديد فرودگاه. بعد هر اتفاق غيرمنتظره اي بيفته ممكنه نتونيد قبل از بسته شدن گيت برسيد فرودگاه و از پرواز جا بمونيد.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
دوست عزيز لطفا اطلاع رساني غيردقيق نكنيد. در صورتي كه بليت يك تكه باشه، هر چند تا ايرلاين و پرواز توي بليت باشن اهميتي نداره و ايرلاينها خودشون بارها رو داخل فرودگاه جابجا مي كنن و در آخرين نقطه بليت تحويل ميدن. حتي بليت دوتكه هم باشه، تحت شرايطي ميشه بار رو در آخرين نقطه سفر تحويل گرفت. من در هر دو سفرم به آمريكا اين كار رو كردم و با بليت دو تكه رفتم و بار رو در مقصد نهايي تحويل گرفتم با اينكه ايرلاينهاي مختلفي توي بليتهام بودن. در مورد اين چيزا پستهاي مفصل گذاشتم كه با همكاري برادر مايك، قسمتي از پستهاي آقا پيمان و من منتقل شده به تاپيك جديد الاحداث پرسشهاي متداول بليت آمريكا
http://www.applyabroad.org/forum/sho...-آمریکا
در مورد اضافه بار هم تركيش هميشه راه نمياد، كاملا بستگي داره به كسي كه پشت كانتر ايستاده. بچه هايي بودن كه تجربه گير دادن به ٣ كيلو اضافه بار داشتن. ولي معمولا با دانشجوها در حد ٢-٣ كيلو اضافه بار راه ميان.
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
سلام
پرواز من مشهد - ایستانبول - لس آنجلس - ال پاسو یک تیکه با ترکیش هست که فاصله بین پرواز داخلی که با امریکنه کمتراز ۳ساعته آخه آخرین پرواز اون روزه
اگه جابمونم بدون جریمه منو با پرواز فردا صبحش میفرسن؟؟؟
بستگي داره چقدر كمتر از سه ساعت باشه. توي فرودگاههاي شلوغ به خصوص اگه ساعت شلوغي برسيد ممكنه به صفهاي كنترل پاسپورت و بازرسي طولاني بخوريد و همون سه ساعتش هم يك كم ريسكي هست چه رسه به كمتر از سه ساعت. به هر حال ايرلاين شما رو با اولين پرواز بعدي مي فرسته در صورتي كه جاي خالي داشته باشه.
می تونید خارج بشید و بارتون هم که مستقیم میره مقصد
ما یک بار تو راه لندن 5 ساعت و نیم تو استانبول توقف داشتیم 4 نفری یه تاکسی گرفتیم رفتیم تو شهر چرخیدیم (مارو برد توپکاپی و مسجد سلطان احمد) البته تو نرفتیم و فقط از بیرون چرخی زدیم و چند تا عکس گرفتیم و برگشتیم البته وسط روز بود و ترافیک زیاد نبود
QFN:01-Mar-2010,CSQ&FFN:12-Oct-2010Medical:23-Aug-2013,Upload:15-Sep-2013,Pass Request:26-June-2014
سلام دوستان
میشه لطفا من رو راهنمایی کنید
من میخام یه پرواز به این شکل بگیرم. مبدا تهران و مقصد lexington هست تو ایالت کنتاکی. میخام با credit card بخرم ولی نمیدونم اصلا این پروازها به درد ما میخوره یا که لازم هست ویزا داشته باشم
من این پروازها رو از سایت american airlines در آوردم
ممنون میشم بهم کمک کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)