نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 610 از 1383 نخستنخست ... 1105105606006016026036046056066076086096106116126136146156166176186196206607101110 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,091 تا 6,100 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

نقل قول نوشته اصلی توسط samaneh90 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    میشه لطفا من رو راهنمایی کنید
    من میخام یه پرواز به این شکل بگیرم. مبدا تهران و مقصد lexington هست تو ایالت کنتاکی. میخام با credit card بخرم ولی نمیدونم اصلا این پروازها به درد ما میخوره یا که لازم هست ویزا داشته باشم
    من این پروازها رو از سایت american airlines در آوردم
    ممنون میشم بهم کمک کنید
    پرواز مشكلي نداره ولي حواستون به شرايط بليت كه ممكن هست غير قابل استرداد باشد باشد

نقل قول نوشته اصلی توسط saamira نمایش پست ها
    سلام
    پرواز من مشهد - ایستانبول - لس آنجلس - ال پاسو یک تیکه با ترکیش هست که فاصله بین پرواز داخلی که با امریکنه کمتراز ۳ساعته آخه آخرین پرواز اون روزه
    اگه جابمونم بدون جریمه منو با پرواز فردا صبحش میفرسن؟؟؟
    احتمالن همين كار رو بكنند
    اگر خواستيد تاريخ بديد ببينم آلترناتيو ديگه ايي نيست
    البته اگر بليت هنوز صادر نشده چون بعدش كاري نميشه كرد

نقل قول نوشته اصلی توسط hatamizadeh نمایش پست ها
    ممنون از راهنمایی شما. من خیلی تو قید و بند ساک و وزن و از این حرفا نیستم. 2تا 23 کیلو واسه هر پرواز مجازم که ببرم. در مورد زمان بین 2 پرواز هم نمیدونم که مشکلی باشه یا نه. اصولا کسانی که پرواز ها رو برنامه ریزی می کنن احتمالا در نظر می گیرن که چه قدر زمان نیاز هست برای پرواز بعدی ( به جز مواردی مثل قطری که تو آمریکا بین بعضی پرواز هاش زمان اندکی رو در نظر می گیره که واسه دانشجوها مشکل سازه) . دوستان اگر کسی تجربه ای داره لطفا راهنمایی کنه که آیا این زمان 2 ساعت بین پرواز ها ممکنه کافی نباشه و اینکه آیا نیاز به ویزای کشور آلمان هم هست یا نه . ممنون
    همانجور كه قبلن گفتم
    عدم كافي بدون مدت زمان 2 ساعت ترانزيت در آتاتورك بايد دغدغه مدير فروش توركيش كه اين SCHEDULE‌ ها چينده باشه نه مسافرين
    بين استاپ ترانزيت با استاپ پورت وروديتون در امريكا هيچ شبهاتي وجود ندارد . كاملن با هم متفاوت هست:
    اولي مسئوليتش با خود كريير هست دومي با مسافر!
    اولي شما توي سالن ترانزيت هستيد دومي نيستيد!
    بعد دو ساعت شما چه جوري مي خواهي بري توي شهر برگردي بايد مرز رو رد كني پاسپورتت مهر خروج و ورود بخوره!
    نيم ساعت قبل از پرواز هم گيت باز ميشه!

Junior Member

دوستان ممنون میشم مورد من رو راهنمایی کنید:
    برای یکم سپتامبر به مقصد ساوانا در جورجیا چه پروازی رو پیشنهاد میکنید؟ دونفر هستیم و یک سگ کوچولو هم همراهمونه. البته فرودگاه ساوانا بین المللی نیست و از اتلانتا باید رفت.

اگر از قیمت ها هم مطلع هستید ممنون میشم بگید.

نقل قول نوشته اصلی توسط aaidaa نمایش پست ها
    دوستان برای یکم سپتامبر به مقصد ساوانا در جورجیا چه پروازی رو پیشنهاد میکنید؟ دونفر هستیم و یک سگ کوچولو هم همراهمونه. البته فرودگاه ساوانا بین المللی نیست و از اتلانتا باید رفت.
    اگر از قیمت ها هم مطلع هستید ممنون میشم بگید.
    سگ تون رو با هر كرييري نمي تونيد ببريد
    مثلن با شركت هاي عربي نميشه با لوفت هانزا ميشه
    خودش يك سري مقررات داره كه اگر خواستيد پيام بديد بهتون بگم
    از بچه هايي كه حيوون با خودشون بردن توي اين فروم و من درجريانم سه تا سگ بوده يك گربه يك لاك پشت يك كاويار و يك خرگوش با يك كاسكو

Junior Member

یعنی بالاخره یه "مرد" پیدا میشه جواب این سوال منو بده؟!!!
    من می خوام اوایل آگوست برم رالی (Raleigh) شهری تو ایالت کارولینای شمالی. دوستان اگه لطف کنید و راهنماییم کنید که از کجا میتونم ارزونترین بلیت رو تهیه کنم ممنون میشم. اگر هم آژانسی رو میشناسین ممنون میشم معرفی کنید.
    با سپاس فراوان پیشاپیش.

Junior Member

ممنون از پاسختون. شرایطش رو بررسی کردم، قابل استرداد هست. منتها یه مشکلی که دارم اینه که من از دفترEmirate سوال کردم گفتن که ما با American Airlines قرارداد نداریم و روی سیستممون نمیتونیم این پروازارو چک کنیم. خوب به ذهنم رسید در این صورت اختمالا در دبی ( یا پرواز دیگه ای که تو لندن استاپ داره با امارات و از اونجا با پرواز امریکن) باید چمدونم رو تحویل بگیرم و بدم به پرواز آمریکایی. در این صورت مشکل ساز میشه. الان همه ی مسی رو موقع خرید نشون میده توی بلیط ولی برام ابهام هست.

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    پرواز مشكلي نداره ولي حواستون به شرايط بليت كه ممكن هست غير قابل استرداد باشد باشد

Junior Member

با سلام
    بنده 16 آگوست میخوام برم کانزاس (دو نفر) هر یک از پروازهای به مقصد 1- کانزاس سیتی 2- دالاس و 3- شیکاگو (با اولویت گفته شده) به کارم می‌آد. قیمت بلیط را هم بفرمایید.
    (یه سوال دیگه، در نامه پذیرش گفته (enroll no later thatn 25 August) اگر دیرتر برم چی میشه؟)

نقل قول نوشته اصلی توسط jafarabadi نمایش پست ها
    یعنی بالاخره یه "مرد" پیدا میشه جواب این سوال منو بده؟!!!
    من می خوام اوایل آگوست برم رالی (Raleigh) شهری تو ایالت کارولینای شمالی. دوستان اگه لطف کنید و راهنماییم کنید که از کجا میتونم ارزونترین بلیت رو تهیه کنم ممنون میشم. اگر هم آژانسی رو میشناسین ممنون میشم معرفی کنید.
    با سپاس فراوان پیشاپیش.
    ما رو سر غيرت آورديد شما
    زير 4 ميليون ميشه بليت گير آورد

نقل قول نوشته اصلی توسط hoot نمایش پست ها
    با سلام
    بنده 16 آگوست میخوام برم کانزاس (دو نفر) هر یک از پروازهای به مقصد 1- کانزاس سیتی 2- دالاس و 3- شیکاگو (با اولویت گفته شده) به کارم می‌آد. قیمت بلیط را هم بفرمایید.
    (یه سوال دیگه، در نامه پذیرش گفته (enroll no later thatn 25 August) اگر دیرتر برم چی میشه؟)
    می تونی با گرفتن یه نامه از دانشگاه یه مقدار این تاریخ عقب بندازی فکر کنم(مطمئن نیستم حداکثر یک ماه) بدون این نامه احتمالآ تو فرودگاه محل ورود به مشکل بر بخوری اگه دیر تر بری.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)