QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
همانجور كه قبلن گفتم
عدم كافي بدون مدت زمان 2 ساعت ترانزيت در آتاتورك بايد دغدغه مدير فروش توركيش كه اين SCHEDULE ها چينده باشه نه مسافرين
بين استاپ ترانزيت با استاپ پورت وروديتون در امريكا هيچ شبهاتي وجود ندارد . كاملن با هم متفاوت هست:
اولي مسئوليتش با خود كريير هست دومي با مسافر!
اولي شما توي سالن ترانزيت هستيد دومي نيستيد!
بعد دو ساعت شما چه جوري مي خواهي بري توي شهر برگردي بايد مرز رو رد كني پاسپورتت مهر خروج و ورود بخوره!
نيم ساعت قبل از پرواز هم گيت باز ميشه!
دوستان ممنون میشم مورد من رو راهنمایی کنید:
برای یکم سپتامبر به مقصد ساوانا در جورجیا چه پروازی رو پیشنهاد میکنید؟ دونفر هستیم و یک سگ کوچولو هم همراهمونه. البته فرودگاه ساوانا بین المللی نیست و از اتلانتا باید رفت.
اگر از قیمت ها هم مطلع هستید ممنون میشم بگید.
یعنی بالاخره یه "مرد" پیدا میشه جواب این سوال منو بده؟!!!
من می خوام اوایل آگوست برم رالی (Raleigh) شهری تو ایالت کارولینای شمالی. دوستان اگه لطف کنید و راهنماییم کنید که از کجا میتونم ارزونترین بلیت رو تهیه کنم ممنون میشم. اگر هم آژانسی رو میشناسین ممنون میشم معرفی کنید.
با سپاس فراوان پیشاپیش.
ممنون از پاسختون. شرایطش رو بررسی کردم، قابل استرداد هست. منتها یه مشکلی که دارم اینه که من از دفترEmirate سوال کردم گفتن که ما با American Airlines قرارداد نداریم و روی سیستممون نمیتونیم این پروازارو چک کنیم. خوب به ذهنم رسید در این صورت اختمالا در دبی ( یا پرواز دیگه ای که تو لندن استاپ داره با امارات و از اونجا با پرواز امریکن) باید چمدونم رو تحویل بگیرم و بدم به پرواز آمریکایی. در این صورت مشکل ساز میشه. الان همه ی مسی رو موقع خرید نشون میده توی بلیط ولی برام ابهام هست.
با سلام
بنده 16 آگوست میخوام برم کانزاس (دو نفر) هر یک از پروازهای به مقصد 1- کانزاس سیتی 2- دالاس و 3- شیکاگو (با اولویت گفته شده) به کارم میآد. قیمت بلیط را هم بفرمایید.
(یه سوال دیگه، در نامه پذیرش گفته (enroll no later thatn 25 August) اگر دیرتر برم چی میشه؟)
علاقه مندی ها (Bookmarks)