نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 611 از 1383 نخستنخست ... 1115115616016026036046056066076086096106116126136146156166176186196206216617111111 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,101 تا 6,110 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

نقل قول نوشته اصلی توسط zana نمایش پست ها
    می تونی با گرفتن یه نامه از دانشگاه یه مقدار این تاریخ عقب بندازی فکر کنم(مطمئن نیستم حداکثر یک ماه) بدون این نامه احتمالآ تو فرودگاه محل ورود به مشکل بر بخوری اگه دیر تر بری.
    مرسی، چون قسمت اول سوالم هنوز بی جواب است را تکرار میکنم:
    بنده 16 آگوست میخوام برم کانزاس (دو نفر) هر یک از پروازهای به مقصد 1- کانزاس سیتی 2- دالاس و 3- شیکاگو (با اولویت گفته شده) به کارم می‌آد. قیمت بلیط را هم بفرمایید.

نقل قول نوشته اصلی توسط hoot نمایش پست ها
    مرسی، چون قسمت اول سوالم هنوز بی جواب است را تکرار میکنم:
    بنده 16 آگوست میخوام برم کانزاس (دو نفر) هر یک از پروازهای به مقصد 1- کانزاس سیتی 2- دالاس و 3- شیکاگو (با اولویت گفته شده) به کارم می‌آد. قیمت بلیط را هم بفرمایید.
    1. 5/700
    2. 4/600
    3. 3/060

Junior Member

با سلام
    من باید تو تاریخ 15 لغایت 20 آگوست شارلوت، تو نورس کارولینا باشم می خواست بهترین مسیری که به نظرتون میرسه رو بهم بگید.
    البته آتلانتا هم واسم مشکلی نداره واسم

نقل قول نوشته اصلی توسط samaneh90 نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون. شرایطش رو بررسی کردم، قابل استرداد هست. منتها یه مشکلی که دارم اینه که من از دفترEmirate سوال کردم گفتن که ما با American Airlines قرارداد نداریم و روی سیستممون نمیتونیم این پروازارو چک کنیم. خوب به ذهنم رسید در این صورت اختمالا در دبی ( یا پرواز دیگه ای که تو لندن استاپ داره با امارات و از اونجا با پرواز امریکن) باید چمدونم رو تحویل بگیرم و بدم به پرواز آمریکایی. در این صورت مشکل ساز میشه. الان همه ی مسی رو موقع خرید نشون میده توی بلیط ولی برام ابهام هست.
    مشكلي نداريد براي بار تون

نقل قول نوشته اصلی توسط kave2446 نمایش پست ها
    با سلام
    من باید تو تاریخ 15 لغایت 20 آگوست شارلوت، تو نورس کارولینا باشم می خواست بهترین مسیری که به نظرتون میرسه رو بهم بگید.
    البته آتلانتا هم واسم مشکلی نداره واسم
    جواب دادم كه

Junior Member

سلام دوستان
    میشه لطفا من رو راهنمایی کنید
    من میخام یه پرواز به این شکل بگیرم. مبدا تهران و مقصد lexington هست تو ایالت کنتاکی. میخام با credit card بخرم ولی نمیدونم اصلا این پروازها به درد ما میخوره یا که لازم هست ویزا داشته باشم
    من این پروازها رو از سایت american airlines در آوردم
    ممنون میشم بهم کمک کنید
    ممنون از پاسختون. شرایطش رو بررسی کردم، قابل استرداد هست. منتها یه مشکلی که دارم اینه که من از دفترEmirate سوال کردم گفتن که ما با American Airlines قرارداد نداریم و روی سیستممون نمیتونیم این پروازارو چک کنیم. خوب به ذهنم رسید در این صورت اختمالا در دبی ( یا پرواز دیگه ای که تو لندن استاپ داره با امارات و از اونجا با پرواز امریکن) باید چمدونم رو تحویل بگیرم و بدم به پرواز آمریکایی. در این صورت مشکل ساز میشه. الان همه ی مسی رو موقع خرید نشون میده توی بلیط ولی برام ابهام هست.
    lمیشه خاهش کنم راهنماییم کنید در این مورد. میترسم بگیرم اونجا که رفتم مشکل پیش بیاد واسم از نظر ویزا و اینا.....

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    پرواز مشكلي نداره ولي حواستون به شرايط بليت كه ممكن هست غير قابل استرداد باشد باشد

lمیشه خاهش کنم راهنماییم کنید در این مورد. میترسم بگیرم اونجا که رفتم مشکل پیش بیاد واسم از نظر ویزا و اینا.....
    با دفتر امارت چك كنيد راجع به ويزا

Junior Member

سلام دوستان
    میشه لطفا من رو راهنمایی کنید
    من میخام یه پرواز به این شکل بگیرم. مبدا تهران و مقصد lexington هست تو ایالت کنتاکی. میخام با credit card بخرم ولی نمیدونم اصلا این پروازها به درد ما میخوره یا که لازم هست ویزا داشته باشم
    من این پروازها رو از سایت american airlines در آوردم
    ممنون میشم بهم کمک کنید
    مشكلي نداريد براي بار تون

ممنونم جناب Pearson
    پس با این حساب از نظر ویزا و ترانزیت و ورودم به امارات یا انگلیس مشکلی ندارم؟ و علی رغم اینکه این هواپیمایی ها با هم قرارداد ندارن و لیست مسیر در بلیطم یکجا نوشته میشه بار رو خودشون انتقال میدن؟

Junior Member

ممنونم جناب Pearson
    پس با این حساب از نظر ویزا و ترانزیت و ورودم به امارات یا انگلیس مشکلی ندارم؟ و علی رغم اینکه این هواپیمایی ها با هم قرارداد ندارن و لیست مسیر در بلیطم یکجا نوشته میشه بار رو خودشون انتقال میدن؟
    الان نگرانیه من اینه که من ویزای انگلیس رو ندارم که و هواپیمابب تو لندن عوض میشه از emirate به American . اگه لازم باشه بار رو بگیرم و اونا جابجا نکنن نمیتونم چون ویزا ندارم
    گیج شدم

Junior Member

با دفتر امارت چك كنيد راجع به ويزا

بهشون زنگ زدم
    مسئولش گفت ما نمیدونیم. چون رو سیستم ما این پروازارو نشون نمیده

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)