LUFTHANSA
TURKISH AIRLINES
IRAN AIR
QATAR AIRWAYS
EMIRATES
ALITALIA
MAHAN AIRLINES
ETIHAD AIRWAYS
GERMANIA AIRLINES
سلام،
کسی می دونه بار توی کابین برای ایران ایر چطوریه؟
اون چمدون کوچک زیر 10 کیلو برای ایران ایر هم صادق هست؟
می شه ببریم؟
من با ترکیش سفر کردم، یک کوله لپ تاپ داشتم، یک چمدان کابین هم داشتم، مشکلی پیش نیومد.
ایران ایر هم همین طوره؟ کسی تجربه ای داره؟
سلام دوستان. راستش من یه خورده در زمینه این تاپیک ناواردم پس ببخشید اگه سوالا ابتداعیه.
1- بهترین گزینه برای رفتن از ایران به ساربروکن چیه؟ از کدوم هوا پیمایی؟ از چه شهری(اصفهان یا تهران) به چه شهری؟
2- هنوز هم قضیه تخفیف بلیط برای دانشجویانی که بار اول میرن صادقه؟ اگه آره چه هواپیمایی ای این امکانو میده؟ برای گرفتن این تخفیف باید پیش کی بریم؟
3- با ویزای شنگنی که سفارت آلمان میده و 3 ماهه هست اون اول و میریم اونجا تبدیل میکنیم به یه ساله، میشه اولش وارد آلمان نشیم، یعنی ورودمون به حوزه شنگن از طریق یه کشور دیگه باشه؟ اینو میپرسم چون مثلا شهر ساربروکن خیلی به پاریس نزدیکه و شاید راحت تر باشه بریم پاریس بعد از اونحا بریم به مقصدمون. به جای اینکه بریم مثلا برلین یا فرانکفورت اول.
4- تو گفتن بهترین گزینه چه مواردی لحاظه؟ کمترین قیمت؟ بار مجازا فرق داره؟ تفاوت خاص دیگه ای هم دارن؟
پیشاپیش خیلی ممنونم دوستان
خیلی ممنون بابت راهنماییتون
1-میشه بگید چرا این پروازو پیشنهاد میکنین؟
2-یعنی نمیتونم بگیرم یا دردسر داره؟ آخه 50% تخفیف حیفه از دست آدم بره.
3-نیازی نیست چون کلن از پاریس نزدیکتره؟
4-منظورتون اینه که تو راه وای نسه؟ یعنی اینقدر مهمه یا قیمت کمتر بیشتر مهمه؟
راستی دوسوال دیگه؟
5- بلیط یه طرفه باید بگیریم دیگه؟ با این ویزا 3 ماهه هه میدن دیگه/ مشکلی که نیست؟
6- الان قیمت ارزونترین پرواز به آلمان و اون پروازی که شما پیشنهاد میدید تقریبا چقدره؟
بازم ممنون
سلام دوستان. نمی دونم سوالم رو دارم جای درستی مطرح می کنم یا نه ولی جای دیگه ای برای بیانش پیدا نکردم. درخواستم اینه که دوستانی که از پست کارگو استفاده کردن لطف کنن و اطلاعاتی که دارن اینجا مطرح کنن. من خیلی جاها در موردش شنیدم ولی اطلاعات کاملی ندارم. اینکه اصلا چی هست؟ چه شرکت هایی این کارو انجام میدن؟ هزینه اش چقدره؟ چه چیزایی رو میشه باهاش فرستاد و غیره...
من خودم دانشجو هستم و می خوام وسایل زندگیم رو با خودم ببرم(که مطمئنا بیش از 30، 40 کیلویی هستش که با خود تو هواپیما برد. البته این به غیر از ابعاد بزرگ بعضی از اونهاست)
پیشاپیش ممنون.
علاقه مندی ها (Bookmarks)