نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 612 از 1383 نخستنخست ... 1125125626026036046056066076086096106116126136146156166176186196206216226627121112 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,111 تا 6,120 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

با سلام
    براي تهران به لس آنجلس رفت ٢٨ جولاي برگشت ٩ آگست ارزونترين پروازها و آپشنها رو ممنون ميشم بهم بگين.

نقل قول نوشته اصلی توسط Cumulus نمایش پست ها
    با سلام
    براي تهران به لس آنجلس رفت ٢٨ جولاي برگشت ٩ آگست ارزونترين پروازها و آپشنها رو ممنون ميشم بهم بگين.
    اتحاد 5/5 ميشه گرفت

ApplyAbroad Veteran
    sabzdarsabz آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science University of North Texas

درود
    من با پرواز امارات میرم
    میخوام همراه خودم تو هواپیما این 3 قلم جنس رو ببرم. میشود عایا؟!
    کوله
    ساک دستی
    ساز (تمبک)
    ​اهدای عضو اهدای زندگی | اهــدای سلول بنیادی | محک
    من اصلا فرصت خواندن پیام خصوصی رو ندارم. خواهشا سوالاتتونو در تاپیک های مربوطه مطرح کنید.
    کلی گویی آفت شعر است حرف مفت آفت ذهن
    (انقدر کلی گویی نکن! انقدر با قاطعیت صحبت نکن! نکن آقاجان نکن! )

نقل قول نوشته اصلی توسط sabzdarsabz نمایش پست ها
    درود
    من با پرواز امارات میرم
    میخوام همراه خودم تو هواپیما این 3 قلم جنس رو ببرم. میشود عایا؟!
    کوله
    ساک دستی
    ساز (تمبک)
    بله ميشه
    مشكلي نداره

Member

من موندم اگه pearson اینجا نبود بچها چیکار میکردن. واقعا جاشه که بگم پیرسون متشکریم. ایشاالله یه روز ایرلاینه خودتو بزنی با ایرلاین تو بریم سفر

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط samaneh90 نمایش پست ها
    بهشون زنگ زدم
    مسئولش گفت ما نمیدونیم. چون رو سیستم ما این پروازارو نشون نمیده
    شما در درجه اول تكليف بارتون رو روشن كنيد. بايد تلفن قسمت بار امارات رو پيدا كنيد. اون كسايي كه توي دفتر بليت امارات نشستن اطلاعاتشون در مورد بار در حد معلومات عمومي هست و خيلي نمي تونيد روي حرفشون حساب كنيد. اگه توي فرودگاه امام حاضر بشن چمدون شما رو براي آمريكا تگ بزنن، نگراني در مورد بار نداشته باشيد. وقتي نخواهيد براي تحويل گرفتن بار در دوبي يا لندن از ناحيه ترانزيت فرودگاه خارج بشيد، نيازي به ويزا هم نخواهيد داشت و همينكه چمدون شما براي آمريكا تگ خورده باشه، كافيه كه ايرلاينها داخل فرودگاههاي دوبي و لندن چمدون شما رو جابجا مي كنن و به شما كاري ندارن.

اين رو هم بگم كه من دفعه دومي كه داشتم بر مي گشتم آمريكا، بليتم دوتكه بود. يك بليت مشهد-استانبول با تركيش و يك بليت امريكن ايرلاينز به صورت استانبول-لندن-شيكاگو-توليدو. ولي از همون مشهد چمدون من رو براي توليدو تگ زدن. ولي همونطور كه گفتم بايد از قسمت بار امارات اين رو دقيق بپرسيد (ترجيحا حضوري و با نشون دادن پرينت مسير) و بعد اگه گفتن براي چنين مسيري حاضر ميشن چمدون رو براي آمريكا تگ بزنن، در اون صورت ميتونيد بريد دنبال خريدن بليت (با فرض اينكه كرديت كارت به اسم خودتون باشه). البته من اولين باري كه ميرفتم آمريكا، بليت شيكاگو-توليدو رو روي سايت امريكن ايرلاينز جداگانه خريدم و يكي از دوستانم در آمريكا پولش رو با كارتش داد و براي احتياط يك ايميل هم فرستاد برام با آدرس و شماره تماس خودش كه در صورت لزوم نشون بدم توي فرودگاه ولي كسي چيزي از من نخواست. يعني توي فرودگاه لندن وقتي رفتم پاي كانتر امريكن ايرلاينز كه كارت پرواز بگيرم در مورد اون قسمت شيكاگو به توليدو كه دوستم پولش رو داده بود، اون حاج خانوم پاي كانتر پرسيد ولي گير نداد و ازم نخواست كه مدركي چيزي نشون بدم. به هر حال طبق نظر آقا پيمان در اين مورد احتياط كنيد.

در ضمن بين دو گزينه اي كه براي بليت گفتيد، اوني كه از مسير منچستر هست، هم ارزونتر بود و هم از نظر فاصله بين پروازها بهتر بود.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

سلام. من میخوام از تهران به آتلانتا بلیط بگیرم. با توجه به اینکه لوفتانزا پرواز تهران-فرانکفورت-آتلانتا؛ و آلیتالیا پرواز تهران-رم-آتلانتا رو داره، میتونم برای ارزونتر شدن بلیط، تهران-فرانکفورت یا تهران-رم رو با ایران ایر بگیرم؟ با توجه به اینکه 2 تا ساک 23 کیلویی میخوام ببرم آمریکا.

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrad نمایش پست ها
    بحث اين نيست كه نگران جا موندن مسافر باشن يا اينكه پرواز رو نگه دارن كه يه وقت پول بليت مسافر سوخت نشه. قضيه كاملا چيز ديگه اي هست. وقتي يك مسافر كارت پرواز بگيره ولي نره براي سوار شدن، فكر اين برادراي امنيتي ميره روي اين قضيه كه ممكنه كاسه اي زير نيم كاسه باشه. حالا در مورد من كه چند دقيقه بيشتر از باز شدن گيت نگذشته بود و هنوز تا زمان پرواز خيلي مونده بود و اينجوري نبود كه هواپيما معطل من مونده باشه. ولي يه خورده ديرتر رفته بودم، ممكن بود ظنشون قويتر بشه و بهم گير بدن.
    پيرو اين صحبتت يكي از راه هاي مسافرين قاچاق چك اين كردن با دوتا بليت جدا و تعويض كردن مسير اصلي در سالن ترانزيت بود كه البته اين راه ها با امكانات امنيتي حاضر و با تفكيك كردن ترمينال پروازهای بين المللي با محلي و همينطور الكترونيكي شدن سيستم جلوش گرفته شده است ديگر

نقل قول نوشته اصلی توسط amir1656 نمایش پست ها
    سلام. من میخوام از تهران به آتلانتا بلیط بگیرم. با توجه به اینکه لوفتانزا پرواز تهران-فرانکفورت-آتلانتا؛ و آلیتالیا پرواز تهران-رم-آتلانتا رو داره، میتونم برای ارزونتر شدن بلیط، تهران-فرانکفورت یا تهران-رم رو با ایران ایر بگیرم؟ با توجه به اینکه 2 تا ساک 23 کیلویی میخوام ببرم آمریکا.
    بله مي تونيد
    به تاريخ سفرتون بستگي دارد البته
    مثلن براي ماه آگست پروازهاي تركيبي ايران ار جا نميده

در فاصلۀ 15 اکتبر تا 15 نوامبر میخوام برم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    بله مي تونيد
    به تاريخ سفرتون بستگي دارد البته
    مثلن براي ماه آگست پروازهاي تركيبي ايران ار جا نميده

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)