QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
سلام
من 13 یا 14 آگوست می خوام برم آمریکا
می تونم هم واشنگتون برم هم کارولینا شمالی (raleigh) واسم فرقی نداره
کدومش ارزون تر میشه بلیطش؟
سلام
من برای رفتن به آتلانتا در تاریخ 16 آگوست قصد دارم از طریق پرواز آلیتالیا(تهران-رم-آتلانتا) برم. اما مشکلی که هست اینه که زمان برای ترانزیت 1:40 هست. آیا این زمان کافیه؟
ممنون
سلام
دوستان کسی هست بتونه منو یه راهنمایی بکنه؟
من یک بلیت با قیمت 2800 برای NY رزور کردم (البته هنوز بلیت را نگرفتم) در صورتی که اکثر قیمتها که پرسیدم حدود 3800 هست. مشکل این پرواژ اینه که خیلی بد موقع میرسه به NY و من برای رفتن به شهر نهایی باید تا صبح صبر کنم چون چک کردم اصلا در اون موقع پروازی برای مقصدم نبود. و مشکل دیگه اینه که سفرم خیلی طولانی میشه چون از NY به مقصد هم چند ساعتی میشه.
الان موندم بلیت را اوکی کنم یا نه. چون هزینه اون سفر داخلی را هم باید چک کنم.
شما پیشنهادی دارید برای این وضعیت من. (بی خوابی کشیدن و طولانی بودن سفر و هزینه سفر داخلی و ...)
ممنون
جناب پیرسون ممنون که پاسخ میدید. اون طرفش که معلوم نیست. هنوز نگرفتم. من از تهران میرم استانبول بعد هم JFK. الان موندم که طول سفر و خستگی معطلی در استانبول و بعد در JFK خیلی اذیتم میکنه یعنی در حدی که آخرش بگم کاش بلیت گرون گرفته بودم اینقدر اذیت نمیشدم یا نه. به هر صورت قیمت ارزون برام مهمه اختلافی که الان هست خیلی قابل توجهه. نمیدونم باز هم پرواز در حدود این قیمت گیرم میاد یا همه قیمتها نزدیک همون 4 تومنه.
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)