QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
سلام دوستان من با ترکیش دارم میرم فقط اول توی فرودگاه سابیحا در استامبول پیاده می کنه و هواپیمای بعدی از فرودگاه آتاتورک سوار می کنه....کسی اطلاع داره از چه راه هایی میشه بین این دو فرودگاه جابجا شد؟چقدر هزینه داره؟چند ساعت فاصله داره؟؟؟؟
ممنون
سلام مجدد جناب پیرسون
من دوستم میخواد بره شهر cullowhee در ایالت North Carolina که اصلا فرودگاه نداره فکنممن براش این فرودگاه و یافتم با این کد که نزدیکشه. درسته؟ Fletcher, NC 28732,
اصلا اینترنشناله؟ اگه غلطه کدوم فرودگاه باید بره چه شهری؟ برا نیمه اول آگوست میخواد چه پروازی و مناسب میدونید تو این تاریخ با قیمت کم چه مسیر و ایر لاینی؟
بی نهایت سپاس![]()
به اندازه ی تلاشهایت آرزو کن و به اندازه ی آرزوهایت تلاش!
اينجوري نيست كه CBP گير بيشتري بده، چون كار اونها فقط كنترل پاسپورت و گمرك در فرودگاه ورودي آمريكا هست. ولي در اين تاريخها به طور كلي ضريب پارانويا بالاتر ميره. در اين تاريخها (يا به طور كلي هر تاريخي) توي هواپيما يا قبل از سوار شدن به هواپيما رفتارهايي از خودتون نشون نديد كه از طرف آدمهاي پارانوييد "مشكوك" تلقي بشه. روي اين كلمه پارانوييد تاكيد مي كنم. در سالهاي اخير مواردي پيش اومده كه كساني رو كه قيافه شون شبيه عربها بوده، به صرف اينكه داشتن توي هواپيما عربي حرف ميزدن يا توي دستشويي هواپيما زياد موندن يا روي تيشرتشون نوشته هاي عربي بوده، با گزارشهاي "مردمي" (يا همون موجودات پارانوييد) دستگير كردن يا از هواپيما پياده كردن. مي دونم كه خيلي احمقانه است ولي به هرحال موجودات پارانوييد وجود دارن. آخرين موردش رو كه جزيياتش رو پيگيري مي كردم، يكي از همشهريهاي ما بود كه دو سال پيش توي ديترويت از هواپيما كشيدنش بيرون، چون طبق گزارشهاي "مردمي" رفتارهاي "مشكوك" داشته. حالا رفتار "مشكوك" اين بنده خدا چي بوده؟ با بغل دستيش كه اونهم آمريكايي بوده داشته حرف ميزده، بعد اون بغل دستي هم چند بار از سر جاش بلند شده و نشسته، خود اين بنده خدا هم همينطور. هر دو تا رو از هواپيما كشيدن بيرون به اضافه يك مسافر ديگه كه اون هم با يكي از اينها حرف زده و اينها رو چند ساعت توي فرودگاه ديترويت داشتن بازجويي مي كردن كه شما به هم چي مي گفتين، چرا توي دستشويي زياد موندي، چرا چند بار از صندليت بلند شدي و نشستي. هنوز كه هنوزه هم شكايتش از ايرلاين و فرودگاه ديترويت به نتيجه اي نرسيده (تا اونجا كه ميدونم).
ميخوام بگم به طور كلي مراقب رفتارهايي كه از طرف موجودات پارانوييد ممكنه "مشكوك" تلقي بشه باشيد. به خصوص در چنين روزهايي.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
همونطور كه آقا پيمان گفت، اون حداقل سه ساعت براي فرودگاه ورودي آمريكا هست نه همه فرودگاههاي مسير. البته نه اينكه نيم ساعت باشه، اون رو كه آقا پيمان شوخي مي كرد. شما براي بقيه فرودگاههاي بين راه قبل از رسيدن به آمريكا حدود يك ساعت و نيم بين پروازهاتون فاصله باشه، معمولا كافيه.
البته اگه در مسيرتون فرودگاهي باشه كه تغيير ترمينال داشته باشيد يا به دليل سختگيريهاي امنيتي صفهاي بازرسي طولاني باشه، بهتره زمان كافي بين پروازهاتون بذاريد. هرچند كه در نهايت ايرلاين مسووله كه در صورت جاموندن از پرواز ارتباطي، شما رو با پرواز بعدي برسونه. در فرودگاه هيثرو لندن دو ساعت بين پروازهاي من فاصله بود ولي بازرسيهاي امنيتي اونجا خيلي سفت و سخت هست با صفهاي طولاني. خود من خيلي لب مرزي به گيت رسيدم. تجربه يا اطلاع دقيق ندارم از فرودگاه رم ولي فكر نكنم از نظر سختگيريهاي امنيتي در حد فرودگاه هيثرو لندن باشه و يكساعت و نيم بين پروازها در رم فكر مي كنم كافي باشه.
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
لوفتانزا رو نرخ پایین جا نمیده و 12 میلیونه . شما می دونید که این پروازهای داخلی محدودیت بار دارن ?
با سلام به دوستان
من یک ماهی تقریبا میشه اومدم امریکا
با پرواز ترکیش اومدم و زحمت بلیط رو دوست بسیار گرانقدرم پیرسون عزیز کشید که ااجازه میخوام همینجا به رسم قدردانی ازش خیلیییییییی تشکر کنم ...
من یه بلیط داشتم که خودم تهیه کرده بودم و کنسل شد چون کلیرنسم طولانی شد
و بعد پیرسون عزیز با دانایی کامل بلیطی برام تهیه کرد اومدم نیویورک و فرودگاه جان اف کندی و بعد چمدونهامو تحویل گرفتم و رفتم فرودگاه لاگاردیا که تقریبا 30 دقیقه فاصله داشت
و از اونجا ادامه مسیرم رو اومدم کل رجیسترم تو فرودگاه جان اف کندی 2 دقیقه طول کشید دقیقا دو دقیقه و محاسبات من برای اینکه نگران باشم پرواز بعدیم سه ساعت یا بیشتر زمان داشته باشه اصلا بکاری نیومد...........
بلیط ادامه مسیرم از فرودگاه لاگاردیا کنسل شد در عرض 5 دقیقه یه بلیط دیگه صادر شد....تمام این راهنماییهارو پیرسون عزیزم بهم داده بود
پیمان جان ازت خیلی ممنونم هر کاری اینجا داشته باشی با جون و دل برات انجام میدم
ارادتمند همه ی بچه ها
شما شانس آورديد كه به ساعت شلوغي فرودگاه نخورديد. كساني بودن كه دو ساعت توي صف بودن تا نوبتشون بشه براي كنترل پاسپورت. خود من توي شيكاگو فقط حدود يك ساعت و ربع توي صف ايستاده بودم تا نوبتم بشه. احتمال اينكه آدم رو ببرن دفتر CBP هم وجود داره. توي سفر اولم پيش نيومد ولي توي سفر دومم پيش اومد. تازه عوض كردن پرواز بعدي هم هميشه ساده نيست. اگه پرواز بعدي پر باشه، ممكنه آدم كارش بيفته به پرواز صبح روز بعد. آدم بايد هميشه احتياط كنه. اينكه يك نفر يا دو نفر شانس بيارن، معنيش اين نيست كه آدم همه احتمالات رو ناديده بگيره.
با سلام
قبل از هر چیز باید بگم با صحبتهای مهراد عزیز صد در صد موافقم.
در رابطه با پست 6159 خودم باید عرض کنم من بخاطر سهیم کردن دیگران در یک تجربه و همچنین تشکر از زحمات پیرسون عزیز وارد این تاپیک شدم و بطور کاملا اتفاقی بی اونکه دونسته باشم گویا نوع کلام و رخدادی که برای من اتفاق افتاده بود
با کلام مهراد عزیز و توضیحاتش یکی شد ... .
در قسمت ورود به امریکا تاکید چندین باره داشتم که این مسئله برای من اتفاق افتاده و عمومیت ممکنه نداشته باشه.
به هر حال لازم دونستم تاکید کنم که مهراد عزیز سخنش کاملا متین و موقره.
با احترام به همگی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)